Jump to content
BulForum.com

Not a valid win32 application

Thief

Recommended Posts

Problema mi e sledniq. :( Svalqm si thief 2 full...razarhiviram cd1 failovete i polu4avam IMAGE na CD 1.Suotvetno s daemon tools go mountvam i eto go i problema - Kogato se opitam da zaredq setup.exe-to mi dava Not a valid win32 application :cry :confused

ANy ideas ot kakvo moje da e tova.

S XP sum bez service pack 2.Opitah su6to i da go zapisha na cd toq .img file oba4e problema si e pak nalize

plsss help

• 3 weeks later...
Problema mi e sledniq. :( Svalqm si thief 2 full...razarhiviram cd1 failovete i polu4avam IMAGE na CD 1.Suotvetno s daemon tools go mountvam i eto go i problema - Kogato se opitam da zaredq setup.exe-to mi dava Not a valid win32 application :cry  :confused

ANy ideas ot kakvo moje da e tova.

S XP sum bez service pack 2.Opitah su6to i da go zapisha na cd toq .img file oba4e problema si e pak nalize

plsss help

Проблема е , че тази игра е твърде стара за тази операционна система.Аз лично пробвах преди време да играя и ми изписа същото.Не помня обаче оправих ли я или не.Единствения съвет , който мога да ти дам от разстояние е да пробваш да направиш SETUP-а на играта да бъде подкаран под 98 или Ме.

COMPOTABILLITY , ако ти говори нещо.

А има и един малко по-труден начин.Трябва да намериш архива , който инсталацията разархивира и ръчно да си го оправиш.Мисля , че ако има такъв(защото не всички инсталатори са на един принцип) ще стане.

Ако имаш проблеми пиши! :punk

• 2 weeks later...

Вероятно изпълнимия файл е записан грешно в имейч файла. Съветвам те ако има от къде пак да го свалиш само него. Или цялото изображение на файловата система (имейча)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...