moffo Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 nqkoi ima li za ms-dos format.com faila?? pls ka4ete neshto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 nqkoi ima li za ms-dos format.com faila??pls ka4ete neshto <{POST_SNAPBACK}> Пробвай ТУК, мисля че ще свърши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspersky™ Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 nqkoi ima li za ms-dos format.com faila??pls ka4ete neshto <{POST_SNAPBACK}> Това ще ти свърши работа.Само ти трябва една дискета.Единствения проблем е , че не слага SMARTDRIVE(SMARTDRV.EXE) , обаче в архива го има .Само го копирай на дискетата , когато програмката приключи с нея. Трябва да си ми благодарен,качих го специално за теб. BOOT DISC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Това ще ти свърши работа.Само ти трябва една дискета.Единствения проблем е , че не слага SMARTDRIVE(SMARTDRV.EXE) , обаче в архива го има .Само го копирай на дискетата , когато програмката приключи с нея. Трябва да си ми благодарен,качих го специално за теб. BOOT DISC <{POST_SNAPBACK}> Да, трябва цял живот да ти е благодарен, че си му спасил живота! Можеше поне да интегрираш smartdrv.exe към имиджа, който се прави (предполагам така работи програмата ти). Аз така правя, качвал съм много пъти подобни програми, които 'разтоварват' имидж директно върху дискета. А ако погледнеш темата, първо, човека вече си е решил проблема вероятно (близо месец има оттогава), второ, той искаше само format.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Да, трябва цял живот да ти е благодарен, че си му спасил живота! Можеше поне да интегрираш smartdrv.exe към имиджа, който се прави (предполагам така работи програмата ти). Аз така правя, качвал съм много пъти подобни програми, които 'разтоварват' имидж директно върху дискета. А ако погледнеш темата, първо, човека вече си е решил проблема вероятно (близо месец има оттогава), второ, той искаше само format.com. ....koeto otnovo otvarja vaprosa kam moderatorite za triene na mnogo stari temi bez replay-i v tjah dalgo vreme....za da ne se nalaga njakoj da dava savet, pri polojenie, che chovekat otdavna si e reshil problema.... A otnosno "blagodarnostite".....ami tuka vseki kachva za njakogo ili za vsichki neshto i "vsichki ostanali" sme blagodarni..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Не виждам темата да е на месец... Това първо. И второ - кое е следващото дето ще поискате от модераторите? Сега гледам искате от тях да мислят вместо вас... После? Толкова ли е трудно преди да удариш бутона риплей да видиш датата?! И трето - дори този човек да си е решил проблема вече - това значи ли, че отговорите в темата са безполезни - тоест - никога на никого няма вече да му се наложи да решава същия проблем - което би означавало, че темата може спокойно да се изтрие? Да продължим в тоя дух на отваряне на въпросчета... tedy, обясни ми твоят пост как допринася за решаването на проблема в темата. Никак. Освен да стане ясно на всички ни как се прави имиджа и че ти знаеш как се прави - ами да го беше направил и качил този флопи имидж по твоя правилен начин, доста по-смислен пост щеше да се получи и забележката ти щеше да е по на място. И още - да, трябва да е благодарен на всеки един отделил от времето си да му решава проблемите - особено когато става дума за подобни на тоя проблеми, дето се решават с едно търсене в Гугъл - нещо дето не изисква кой знае какви усилия и познания. Щом явно го мързи питащия и проблема му всъщност е не друго, а просто мързела му - трябва да е благодарен, че други му вършат работата, дори и да не я вършат както трябва. Разбира се, че не държа да ми отговаряте - въпросите ми всъщност бяха отговори. Но ако държите - използвайте системата за ЛС. Което трябваше и да направите - tedy с ЛС към Kaspersky™ в който да му обясни как се прави, а Midex - към някого от мод. екипа по избор и по симпатия - да попита каквото го интересува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 5, 2005 Share Posted January 5, 2005 Директен отговор/решение на пусналия темата (moffo): FORMAT.COM По повод поста на ov3rm4n. Абсолютно съзнавам, че поста ми не беше в полза на темата (както и половината постове във форума, в почти всяка тема), просто напоследък виждам как форума взе да се пълни с глупости, с безсмислици (без да визирам никого в случая), и е вярно, че последните няколко мои поста във форума са малко изпускане на пара. Винаги съм се стремял да си отсявам баластрата. Както и да е, по случая, няма значение дали някого го е мързяло да си намери елементарно нещо в Гугъл, просто някой се е намерил да му качи нещо някъде, което нещо в никакъв случай не става ясно какво е точно (каква е тази дискета, която е качил), 'трябва да си ми благодарен' на мен ми звучи като ултиматум, който ми напомня детството и натякванията на нашите примерно или някого, от когото съм зависел по някакъв начин. Утре може да срещна нещо такова 'Добре, ще ти кача програмата, но това ще ти струва толкова и толкова (понеже видиш ли никъде я няма програмата, само аз я имам - при това кракната)'. Както и да е, съжалявам за това отклонение, винаги съм се опитвал да помагам с каквото мога на хората и в реалния свят, и във форумите, дори лично съм се заемал с правенето на неща за някой, просто защото обичам да помагам, благодарностите обикновено идват сами! Когато се присъединих към форума и поисквах помощ, ми беше оказвана, за което съм много благодарен, но без съмнение хора като вас, ov3rm4n, Godfather, netrootbg, fon_tomov, със сигурност съм изпуснал много още, са малко във форума, и не можете да огреете навсякъде. Няколко пъти напоследък бях пускал теми или постове за някакви проблеми, но рядко ми беше отговаряно, може би съм затруднил с въпросите си някого или проблемите не са били много известни и разпространени, вече намирам всичко, което ми трябва в Гугъл или по други, по-специализирани форуми. Но продължавам да се опитвам да помагам в нашия форум. Отсега нататък ще се опитам да съм по-стегнат в изказванията си, в смисъл, ако нещо не ми допадне или не разбера добре поста, просто игнорирам темата. Ако мога да помогна, ще помогна накратко точно по темата, по възможност без nonsense (а това в теми от рода на 'абе помогнете, ама не знам как точно' е почти невъзможно). За това ти благодаря, ov3rm4n, досега се опитвах да помагам в теми, в които хората ги мързи дори да пишат запетайки и точки, но вече надявам се да не се поддавам на това. Отново съжалявам, че не пратих това на ЛС, надявам се да е последното ми неспазване на правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.