Jump to content
BulForum.com

need format.com

moffo

Recommended Posts

• 3 weeks later...
nqkoi ima li za ms-dos format.com faila??

pls ka4ete neshto

Това ще ти свърши работа.Само ти трябва една дискета.Единствения проблем е , че не слага SMARTDRIVE(SMARTDRV.EXE) , обаче в архива го има .Само го копирай на дискетата , когато програмката приключи с нея.

Трябва да си ми благодарен,качих го специално за теб.

BOOT DISC

Това ще ти свърши работа.Само ти трябва една дискета.Единствения проблем е , че не слага SMARTDRIVE(SMARTDRV.EXE) , обаче в архива го има .Само го копирай на дискетата , когато програмката приключи с нея.

Трябва да си ми благодарен,качих го специално за теб.

BOOT DISC

Да, трябва цял живот да ти е благодарен, че си му спасил живота! :D

Можеше поне да интегрираш smartdrv.exe към имиджа, който се прави (предполагам така работи програмата ти). Аз така правя, качвал съм много пъти подобни програми, които 'разтоварват' имидж директно върху дискета.

А ако погледнеш темата, първо, човека вече си е решил проблема вероятно (близо месец има оттогава), второ, той искаше само format.com.

Да, трябва цял живот да ти е благодарен, че си му спасил живота!  :D

Можеше поне да интегрираш smartdrv.exe към имиджа, който се прави (предполагам така работи програмата ти). Аз така правя, качвал съм много пъти подобни програми, които 'разтоварват' имидж директно върху дискета.

А ако погледнеш темата, първо, човека вече си е решил проблема вероятно (близо месец има оттогава), второ, той искаше само format.com.

....koeto otnovo otvarja vaprosa kam moderatorite za triene na mnogo stari temi bez replay-i v tjah dalgo vreme....za da ne se nalaga njakoj da dava savet, pri polojenie, che chovekat otdavna si e reshil problema....

A otnosno "blagodarnostite".....ami tuka vseki kachva za njakogo ili za vsichki neshto i "vsichki ostanali" sme blagodarni..... :)

Не виждам темата да е на месец... Това първо. И второ - кое е следващото дето ще поискате от модераторите? Сега гледам искате от тях да мислят вместо вас... После? Толкова ли е трудно преди да удариш бутона риплей да видиш датата?! И трето - дори този човек да си е решил проблема вече - това значи ли, че отговорите в темата са безполезни - тоест - никога на никого няма вече да му се наложи да решава същия проблем - което би означавало, че темата може спокойно да се изтрие? Да продължим в тоя дух на отваряне на въпросчета... tedy, обясни ми твоят пост как допринася за решаването на проблема в темата. Никак. Освен да стане ясно на всички ни как се прави имиджа и че ти знаеш как се прави - ами да го беше направил и качил този флопи имидж по твоя правилен начин, доста по-смислен пост щеше да се получи и забележката ти щеше да е по на място. И още - да, трябва да е благодарен на всеки един отделил от времето си да му решава проблемите - особено когато става дума за подобни на тоя проблеми, дето се решават с едно търсене в Гугъл - нещо дето не изисква кой знае какви усилия и познания. Щом явно го мързи питащия и проблема му всъщност е не друго, а просто мързела му - трябва да е благодарен, че други му вършат работата, дори и да не я вършат както трябва.

Разбира се, че не държа да ми отговаряте - въпросите ми всъщност бяха отговори. Но ако държите - използвайте системата за ЛС. Което трябваше и да направите - tedy с ЛС към Kaspersky™ в който да му обясни как се прави, а Midex - към някого от мод. екипа по избор и по симпатия - да попита каквото го интересува.

Директен отговор/решение на пусналия темата (moffo):

FORMAT.COM

По повод поста на ov3rm4n. Абсолютно съзнавам, че поста ми не беше в полза на темата (както и половината постове във форума, в почти всяка тема), просто напоследък виждам как форума взе да се пълни с глупости, с безсмислици (без да визирам никого в случая), и е вярно, че последните няколко мои поста във форума са малко изпускане на пара. Винаги съм се стремял да си отсявам баластрата.

Както и да е, по случая, няма значение дали някого го е мързяло да си намери елементарно нещо в Гугъл, просто някой се е намерил да му качи нещо някъде, което нещо в никакъв случай не става ясно какво е точно (каква е тази дискета, която е качил), 'трябва да си ми благодарен' на мен ми звучи като ултиматум, който ми напомня детството и натякванията на нашите примерно или някого, от когото съм зависел по някакъв начин. Утре може да срещна нещо такова 'Добре, ще ти кача програмата, но това ще ти струва толкова и толкова (понеже видиш ли никъде я няма програмата, само аз я имам - при това кракната)'.

Както и да е, съжалявам за това отклонение, винаги съм се опитвал да помагам с каквото мога на хората и в реалния свят, и във форумите, дори лично съм се заемал с правенето на неща за някой, просто защото обичам да помагам, благодарностите обикновено идват сами!

Когато се присъединих към форума и поисквах помощ, ми беше оказвана, за което съм много благодарен, но без съмнение хора като вас, ov3rm4n, Godfather, netrootbg, fon_tomov, със сигурност съм изпуснал много още, са малко във форума, и не можете да огреете навсякъде. Няколко пъти напоследък бях пускал теми или постове за някакви проблеми, но рядко ми беше отговаряно, може би съм затруднил с въпросите си някого или проблемите не са били много известни и разпространени, вече намирам всичко, което ми трябва в Гугъл или по други, по-специализирани форуми. Но продължавам да се опитвам да помагам в нашия форум.

Отсега нататък ще се опитам да съм по-стегнат в изказванията си, в смисъл, ако нещо не ми допадне или не разбера добре поста, просто игнорирам темата. Ако мога да помогна, ще помогна накратко точно по темата, по възможност без nonsense (а това в теми от рода на 'абе помогнете, ама не знам как точно' е почти невъзможно).

За това ти благодаря, ov3rm4n, досега се опитвах да помагам в теми, в които хората ги мързи дори да пишат запетайки и точки, но вече надявам се да не се поддавам на това.

Отново съжалявам, че не пратих това на ЛС, надявам се да е последното ми неспазване на правилата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...