nadir Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 ne mogat,ako ne mogat de, 6toto nikoq vena nqma da sedne da se blyska u gurdite i da wika -welika sym 6tot moa da karam. te ne raz4itat na twa da wzemat knivka za da stana "golemi i silni". wsi4ko si e wypros na prioriteti. na hormoni sy6to,no koe ne e.az znam 6to ne mogat da parkirat-6toto wse gi lyvat/pekanite im myve,qwno/ 4e razstoqnieto mevdu wyrhowete na paleca i pokazaleca /leko priswiti/ e 30 sm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Пичове сега ще ви светна защо жените като цяло не могат да карат. то не важи за всички жени но за около 97% от тях. Причината е чисто физилогическа. Значи всичко идва от вестигулярния апарат за тези от които не знаят кво е тва той отговаря за ориентацията. По прицип жените имат мн по слаба ориентация от мъжете и това се отразява на шофирането им. За да функционира нормално вестигулярния апарат трябва да си набавя извесни количества тостестерон, който както знаете е основен мъжки хормон. Жените също имат от него но в нищожни количества затова и ориетацията и вестигулярния апарат работят под нормалното ниво. А в шофирането всичко е ориетация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 A be spored men JENA 6OFIOR NQMA <{POST_SNAPBACK}> to bobi turboto go e kazal: "negar skior i jena 6ofior-nema" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toki Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Според мен не е така жените са много по спокойни от мъжете!Да си видял някоя жена да излезе от колата и да почне"Абе ей тапанар с тапанарите ша ти е*а майката кирлива що ми одраска колата бе боклук...".Ако на жените им се случи такова нещо те си седят мирно и тва е! <{POST_SNAPBACK}> пич не говори за гняв, заядловост, побоища и други ами въпроса е до колко те ще запазят самообладание и съсредоточението си над волана. Та ако напсуваш някоя верно няма да слезе и да те претупа но дали няма да пусне волана да замижи и след това да те претупа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 JENA=FUDBOL JANA=6OFIOR ---------------- NQMA RE6ENIE NEVAZMOJNA KOMBINACIQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 abe moje da se pospori ,ima gi takiva deto ne mogat ,ima gi i takiva deto mogat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 abe moje da se pospori ,ima gi takiva deto ne mogat ,ima gi i takiva deto mogat <{POST_SNAPBACK}> men 2 pati me e blaskala kola.. i dwata pati kara6e jena.. the end po spora Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 xaxaxaxa emi vqrno e 4e tqh gi udrq panikata kato sednat zad volana ama ba6 puk tolkova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 4etoh,4e bilo zaradi testosteronut i si li4alo po po-dulgiq pokazalec v sravnenie s bezzimeniq prust.Pri horata s gre-dolu ravni krainici,nqmalo problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Значи според мен при жените, който карат лошо на пътя проблем е кординацията.Значи скоро бях свидетел на пълна паника от някаква жена в Рено 19. Първо тя нямаше достатъчно техника за сменяне на скорост.И предполагам ефектът знаете какъв е.Та спря си тя на сфетофара и аз я гледам, как 15 секудни се кани да тръгне.И накрая какво само е задави.Споредмен това се ължи на некординирани действия ( крак, ръка ) и на пълна неориантация на пътя. А колкото до тези който защитават женският пол положително.Ами то татко ми каза на времето така: " Много ли ти се кара кола? -- И аз му викам ДА. тогава той ми каза -- значи ще се научиш да караш. " Има много логика в това ако помислите найстина си е така.Колкото повече го искаш, толкова като ти дойде времето ще се стараеш повече. Според мен това правилно важи 100% при добрите шофьорки. Все пак " който си го може, си го може " ... <{POST_SNAPBACK}> Namen tova mi se struva edno ot nai vqrnite obqsneniq . Prosto pove4et jeni nqmat jelanie. Tova e za normalnoto 6ofirane ,a za systezatelite myjete sa podobri zaradi po-golqmata izdyrjlivost i sila koqto e neobhodima pri tezi sportove. I o6te ne6to ima . Trqbva da znaqt gore dolu kak raboti kolata a obiknovenno si nqmat nikakva predstava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 9, 2005 Share Posted February 9, 2005 Вчера за млако да не ме бласне една жена-шофьор:Пресичах кръстовището на "В.Априлов" и "Л.Каравелов",когато един син опел вектра се беше засилил към мен с доста голяма скорост,и в първият момент си помислих:"Айде,мамо,сбогом".....изведнъж тя спря.Погледнах и познайте кой караше колата-жена....Понечих да пресичам когато тя трагна изневиделица и ми отнесе лявата ръка.......Дори после изобщп не спря,за да ме види..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.