vlaa Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Kak mislite, kakva e pri4inata pove4eto jeni da upravlqvat kolite si nelepo po puti6tata? E i estestveno po kakvo se razli4avat ot jenite koito karat puk po-dobre ot pove4eto muje? 6toto ima takiva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 E i estestveno po kakvo se razli4avat ot jenite koito karat puk po-dobre ot pove4eto muje? <{POST_SNAPBACK}> По това, че карат по-зле. Хитър въпрос, признавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 na nas majete karaneto si ni e vkravta, a pri jenite o4evidno ne e taka. Vqrno e 4e ima jeni koito karat dobre no te sa rqdkost. bol6instvoto ili ne mogar ili ne iskat Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аз не мога да карам кола. Даже не знам как се пали. Това по-малко мъж ли ме прави? Щото като гледам кръвта ми си е наред - червена е, с тежък вкус, капе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Мога да ви уверя че майка ми шофира по добре от повечето по пътищата. Така че подбни тези не ми се нравят. По добре щеше да бъде въпроса да бъде зададен като: коя е причината поради която мъжете се мислят за много по добри шофьори от жените. Edit: аз лично си признавам че спадам в категорията отвратителни шофьори, но не защото нарочно правя глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Мога да ви уверя че майка ми шофира по добре от повечето по пътищата. Така че подбни тези не ми се нравят. По добре щеше да бъде въпроса да бъде зададен като: коя е причината поради която мъжете се мислят за много по добри шофьори от жените. <{POST_SNAPBACK}> И аз мога да ви уверя в същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaa Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Аз не мога да карам кола. Даже не знам как се пали. Това по-малко мъж ли ме прави? Щото като гледам кръвта ми си е наред - червена е, с тежък вкус, капе... <{POST_SNAPBACK}> Nikude ne vijdam da e spomenato 4e tova 4e nemoje6 da kara6 te pravi v po malka stepen muj. Ti go kazva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 be kato si se znam az kak karam mislq 4e prekaleno mnogo se naduvame 4e moim da karame Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Te postoqnno si igraqt s ra4nata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=6161 Но повторението явно е майка на знанието... Само не си мислете, че сте оригинални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Жените мислят за по 10 неща непрекъснато, как очаквате да може да се съсредоточи в пътя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 PSYCHOSIS , и аз съм така - нямам книжка въпреки преклонната си възраст. Не мога да карам кола. Но пък се оправям отлично с верижни машини - кеф ти бойни, кеф ти цивилни Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=6161 Но повторението явно е майка на знанието... Само не си мислете, че сте оригинални. <{POST_SNAPBACK}> защо не затвори темата Май и тази тема отива към : Жени и мозък Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ами жените не могат да карат коли, защото са свикнали разни сополанковци да ги возят и лигавят. А тези които могат, евала. <{POST_SNAPBACK}> sega na moda izlezna pove4e jenite da karat yaki koli a otnosno do karaneto ......ima takiva koito mogat i takiva koito ne mogat.......vsy6tnost to i pri majete e taka tyi 4e....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Щото жените 1во действат, после мислят. Ние 1во мислим малко и тогава действаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 може би както някой по-горе каза въпроса трябва да е"защо мъжете си мислят че карат по-добре от жените".моя отговор: 1.като начало жената е доста по-уплашена като кара.среса от това да н епречи на останалите,някой да не я напсува както става най-често. 2.жената съзнава,че като кара,носи голяма отговорност за хората,които вози,докато при мъжете това не е така. 3.много момчета почват да карат колите на бащите си още на 12-13 години,докато колко са момичетата,който карат от такава възраст? спирам до тук с поста.само да кажа,че имам огромно желание да се науча да карам кола и се надявам,че ще стана добра жена-шофьор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Незнам защо ,но ако някой ти окара отвратително около теб в 75% от случейте е ЖЕНА, около 18% ПЕНСИОНЕР и 7% всичко останало Вярно ,че има и жени много добри шофьори ,но те са изключение което потвърждава правилото Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Научно доказано е, че жената по-стриктно спазва правилата(е, поне се опитва), но в екстремни ситуации(сняг,лед,дъжд,ПТП) просто пуска волана и каквото стане. При мъжа е обратното.Аз лично като видя някоя шофьорка около мен гледам да спазвам поне 100 метра дистанция Е, както и при всички останали и при това правило си има изключения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 metalhearth, ти ма преби бе, майна ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 che jenite(pove4ete) sa loshi shofiori e samata istina... maika mi naprimer e ujasen shofior Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ами те нямат добра 3Д ориентация, мислят си, че и на пътя понеже са дами всеки трябва да им прави път. Не усещат къде върви колата и не осъзнават, че те са в нея не за да се возят, а да я управляват... има и жени изключения....но те само потвърждават правилото! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аз лично като видя някоя шофьорка около мен гледам да спазвам поне 100 метра дистанция Е, както и при всички останали и при това правило си има изключения. <{POST_SNAPBACK}> И АЗ ,И АЗ ,И АЗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Жените не са родени за чофеорки, както и мъжете не са родени да мият чинии Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Лошото е, че мъжете се справят по добре и с миенето на чинии, и с готвенето...малее, ми тези жени за какво са ни ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Kато цяло жените не са добри шофьорки.НО моята мойка е много добър шофьор, и затова мисля, че има доста (около 5%) от жените са добри в това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.