Fenix Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Продавам Panasonic GD68 в отлично състояние , купен е през март и все още е в гаранция . Цената засега е 100 лева . Който се интересува да пише тука или на PM има си кутийка,книжка, зарядно... Батерията може да държи 4-5 дена ако не си играеш с телефона иначе за 2-3 дена свършва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Нова цена 85 лева Никой ли нема интерес ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Нова цена 85 лева Никой ли нема интерес ве <{POST_SNAPBACK}> 75 кинта за телефон 256 цвята. Ако си навит пиши и то бързо защото имам доста по изгодни предложения в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 75 кинта за телефон 256 цвята. Ако си навит пиши и то бързо защото имам доста по изгодни предложения в момента. <{POST_SNAPBACK}> в момента имам предложения от двама човека ще видим кво ще стане пък и 75 кинта не стигат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 /offtopic 1 левче за задното капаче, ако го продаваш на части, че мойто се прецака :о) Сериозно: Знаеш ли някъде да се продават такива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 /offtopic 1 левче за задното капаче, ако го продаваш на части, че мойто се прецака :о) Сериозно: Знаеш ли някъде да се продават такива? <{POST_SNAPBACK}> Нямам представа Link to comment Share on other sites More sharing options...
rukspin Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 имаш 80 лв. от мен на 1 януари, ако ти се чака и не си го продал още Link to comment Share on other sites More sharing options...
itanium Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 Горният пост е от мен, съжалявам, че стана така, но явно шефа се е логвал Fenix ако ти се чака до 1 Януари прати пм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 Горният пост е от мен, съжалявам, че стана така, но явно шефа се е логвал Fenix ако ти се чака до 1 Януари прати пм <{POST_SNAPBACK}> sq imam predlojenie ot PePfx i ako se provali shte ti kaja ina4e az nqmam golqm zor a toq 4ovek po rano se obadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 22, 2004 Author Share Posted December 22, 2004 телефона вече не се продава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.