Jump to content
BulForum.com

Celeron/400 256 ram 30gb hdd

Recommended Posts

Prodavam tazi stara mashina - reshih che mi e absoljutno izlishna sled kato si imam veche 3 po-novi, a routeri si imam :)

za mashinata iskam da vzema 100-150 leva (savsem orientirovachno govoria)... inache si raboti savsem normalno computara no mi e absoljutno izlishen ... i windows xp tragva vapreki che maalko tromavo ili pone spored moite precenki sled kato sam sviknal da rabotja na P4/2gh 512 RAM i nagore

Prodavam sashto taka i 2 stari HDD-ta:

1. ST313021A (12gb)

2. IBM-DJNA-370910 (9gb)

Osven tova prodavam oshte

3br modemi (hardware-ni, edinia e 3com),

1br sound karta yamaha 747 (ili 744 - neshto takova beshe)

1br SVGA Voodoo 3 (mi starichki sa ama pyk kojto kolkoto dade, samo da kaze che gi iska i da dojde sam da si gi vzeme che ako shte trjabva az da gi nosja s cenata na taxito za otivane i vrashtane mnogo shte se oskapiat).

Edit: HDD-tata im tarsja (orientirovachno de)

za 30gb-tovia kam 35lv

za 12gb-tovia kam 20lv

za 9gb-tovia kam 15lv

HDD-tata sa na 4500 rpm mislja. sas sigurnost ne sa na 7200 rpm. njamat bad sectors no mozem da pusnem njakoj test predi da gi vzemete vse pak - nosete si ljubimata za celta programa. na computara ima windows xp kakto i fedora core 3.

sound cartata ja davam za 5 na kojto dojde da si ja vzeme lichno.

ram-a e SDRAM PC133.

EDIT: nishto ne sam prodal oshte, zashtoto vchera imah rabota posle gledah BigBrother i posle zaspah... tazi sutrin sashto imah rabota, a utre shte sam izvan grada. ostava za sabota. 9gb-tovia disk veche go obeshtah vsichko drugo zasega e svobodno :)

Guest the_hot_guy
Prodavam sashto taka i 2 stari HDD-ta:

1. ST313021A (12gb)

2. IBM-DJNA-370910 (9gb)

kai ceni na Hdd - t 4e sam zainteresovan !!! sa6to kaji dali imat : bad sectors ,kolko uborota sa , varvqt lki normalno , nekvi kosuri i nai VaJnOtO CENATA !!! :punk

Edit: HDD-tata im tarsja (orientirovachno de)

za 30gb-tovia kam 35lv

za 12gb-tovia kam 20lv

za 9gb-tovia kam 15lv

ram-a e SDRAM PC133

Интересувам се от хардовете и рам-а. Дай малко инфо - модел и цена(за паметта)

Аз взимам 9Gb'товия - прати на PM стационарен тел. или ICQ да се разберем.

Guest the_hot_guy

EEehhh vie tuka naprao gi kupihte tiq HDd - ta kato topal hlqb ostavete i na men de ! :angry: Vapreki 4e parvi pisah ama .... :D KaJeTe dali ostana nekoe ?!?a i Santa kaji poslednata dadena cena saotvetno na dadenoto Hdd i cena da si napraim edno targ4e s drugite taka 6a im zeme6 poe4e :excl: :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...