Jump to content
BulForum.com

Skateboarding

QUEST

Recommended Posts

То скоро(преди месец или 2) пак се събираха пари за уред като 1 в Хасково не знам как да го опиша беше на състезанието като нормална площадка, но на никого не му са даваха 10 кинта и май затова не стана.Иначе Чефо ми разказваше, че точно при теб е правил рейла, но и да стане това за уредите все пак трябва място за тях.Мислиш ли че наистина ако се мрънка на общината ще стане нещо, както в Хасково е станало?

Smiatam da opitam...Dori utre sha hodia da vidia za 4as pri kmeta...Dnes minah pod nadlez RODOPI,mnogo mi haresaha niakoi mesta tam,naparavo si go predstavih kato skate-park.

edno vreme kogato i az se zaribqvah po skateboarding-a si karahme na ploshtad saedinenie i ne pomnq nqkoi da se e oplakval ... na skoro minah pak ot tam i gledam 4e sa slojili nqkvi uredi i pak si ima hora koito si karat ...

@velvet_underground boqna nqkade predi okolo 2 meseca q vidqh na glavnata i samo se pozdravihme i ne sme si govorili mnogo mnogo ...ama sega neznam kvo stava s neq...

Дано тоя път да стане нещо.Но ще ти препоръчам освен Чефо да вземеш и още някой по-голям,защото иначе няма да земат предложението на сериозно.Не е лошо и да потърсиш сериозни спонсори,защото ако трябва ние да събираме парите съм обеден че до 5 години няма да се съберат.

ПП Чефо си прави рейла в неговото мазе даже имам и снимки още преди да го е заварил и боядисал.

quest,а има ли ясна идея какво точно ще се иска от кмета?Щото,за да има и минимален шанс за успех исканията трябва да се представят доста сериозно и да бъдат аргументирани,понеже ако се влезе с лафа-дай място и пари,че ще вдигаме скейт парк,за да си чупим кокалите няма файда.Хубаво ще е ако може да се изготви и евентуален проект на парка,за да се знае горе долу каква площ ще е необходима,какви уреди се преполага,че ще има ако се искат пари от общината и т.н.Иначе аз съм за идеята и бих помогнал с каквото мога,макар че вече не карам,щото е много по-хубаво да си знаеш,че ще караш на място,където с никой няма да си пречиш.

Ей,вие,които познавате Бояна,ако случайно някой слънчев ден я срещнете,кажете и,че я чакам на следвеащия ден в 10 часа пред Безистена.кажете и за Иван от безистена и Едгар Алан По и рисунката.Сериозно,важно е.И пращате един ПМ,че връзката е осъществена :D

quest,а има ли ясна идея какво точно ще се иска от кмета?Щото,за да има и минимален шанс за успех исканията трябва да се представят доста сериозно и да бъдат аргументирани,понеже ако се влезе с лафа-дай място и пари,че ще вдигаме скейт парк,за да си чупим кокалите няма файда.Хубаво ще е ако може да се изготви и евентуален проект на парка,за да се знае горе долу каква площ ще е необходима,какви уреди се преполага,че ще има ако се искат пари от общината и т.н.Иначе аз съм за идеята и бих помогнал с каквото мога,макар че вече не карам,щото е много по-хубаво да си знаеш,че ще караш на място,където с никой няма да си пречиш.

Да,знам как се процедира в такъв случай.Няма да ми е за 1-ви път.То от тука нататък започва една дълга процедура,подобна на тази по съдилищата...иди питаи този,онзи да даде разрешение,другия да го одобри, и така нататак...архитекти,проектанти и тем подобни,дето вземат пари за дето са там,а нищо не правят.

Ако тръгнете да събирате подписка и аз ще се разпиша, нищо че не карам нито скейт, нито кънки, нито нищо. Просто ви разбирам напълно колко ви е нужно такова място.

А за "Съединение" - честно казано аз се кефя че карат там - плакна окото всеки път като чакам там автобуса:)

Imam edin vupros

Nqkoi da znae magazini v Plovdiv koito da prodavat originalni skeitbordi

moje da ne sa originalni no da sa zdravi duskite da imat hubavi gumi (koito da ne se razklashtat sled vsqko karane i posle da gi zvintvash)

vobshte dobri ka4estveni skeitbordi a ne bokluci koito prodavat po sergiite ;)

Imam edin vupros

Nqkoi da znae magazini v Plovdiv koito da prodavat originalni skeitbordi

moje da ne sa originalni no da sa zdravi duskite da imat hubavi gumi (koito da ne se razklashtat sled vsqko karane i posle da gi zvintvash)

vobshte dobri ka4estveni skeitbordi a ne bokluci koito prodavat po sergiite ;)

Skateshop-а на главната и 18g-а!!

@ Shade Koga/kude da podpi6a, 4e imam baia priateli koito naistina karat skateboard. Men Tony hawks mi stigs :D

venci_bg,той човекът много добре ти е казал-единият магазин е Skateshop,намиращ се на главната,а другият е 18G,който се намира на улица Константин Стоилов.А ти някога да си карал скейт и изобщо виждал ли си нормален такъв,щото си мисля,че не ти е ясна хавата,а изкаш да се изкараш компетентен нещо?

venci_bg,той човекът много добре ти е казал-единият магазин е Skateshop,намиращ се на главната,а другият е 18G,който се намира на улица Константин Стоилов.А ти някога да си карал скейт и изобщо виждал ли си нормален такъв,щото си мисля,че не ти е ясна хавата,а изкаш да се изкараш компетентен нещо?

emi ne to ne za men a za plemennika mi

prosto iskam po qsno da razbera kade se namira

dve dumi ne mi govorqt nishto :angry:

emi ne to ne za men a za plemennika mi

prosto iskam po qsno da razbera kade se namira

dve dumi ne mi govorqt nishto  :angry:

Ако не ти се дават много пари за дъска QUEST прави доста качествени дъски,пък и са доста по-евтини от другите.За машини и ролки обаче трябва да се ръснеш доста ако искаш качествени.Машините вървят от порядъка на 90-110 лв ,а ролките са по 50-60 лв.Ако не ти се дават толкова пари мисля,че в Skateshop продават цели скейтове по 150 лв(не съм сигурен).

Както казах по-нагоре аз не карам, но пък ми се ще:) В тази връзка ми е любопитно има ли смисъл тепърва да започвам? Не съм ли вече подминаал възрастта, която е подходяща за начало (след 3 седмици ставам на 24)?

Не че нещо, но мисля че ще ти е доста трудничко. Ако обаче наистина имаш желание.......нищо не те спира. Никой не може да ти забани да си трошиш главата :P ..Успех

Както казах по-нагоре аз не карам, но пък ми се ще:) В тази връзка ми е любопитно има ли смисъл тепърва да започвам? Не съм ли вече подминаал възрастта, която е подходяща за начало (след 3 седмици ставам на 24)?

Ако те кефи спорта не виждам какво те спира.Tony Hawk е на близо 35-40 години вече ама още кара ;)

Ако тръгнете да събирате подписка и аз ще се разпиша, нищо че не карам нито скейт, нито кънки, нито нищо. Просто ви разбирам напълно колко ви е нужно такова място.

А за "Съединение" - честно казано аз се кефя че карат там - плакна окото всеки път като чакам там автобуса:)

Ако не си супер схванат може да научиш един два номера!!

Иначе е по-хубаво да се започне още от дете да се кара!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...