QUEST Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 То скоро(преди месец или 2) пак се събираха пари за уред като 1 в Хасково не знам как да го опиша беше на състезанието като нормална площадка, но на никого не му са даваха 10 кинта и май затова не стана.Иначе Чефо ми разказваше, че точно при теб е правил рейла, но и да стане това за уредите все пак трябва място за тях.Мислиш ли че наистина ако се мрънка на общината ще стане нещо, както в Хасково е станало? <{POST_SNAPBACK}> Smiatam da opitam...Dori utre sha hodia da vidia za 4as pri kmeta...Dnes minah pod nadlez RODOPI,mnogo mi haresaha niakoi mesta tam,naparavo si go predstavih kato skate-park. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 edno vreme kogato i az se zaribqvah po skateboarding-a si karahme na ploshtad saedinenie i ne pomnq nqkoi da se e oplakval ... na skoro minah pak ot tam i gledam 4e sa slojili nqkvi uredi i pak si ima hora koito si karat ... @velvet_underground boqna nqkade predi okolo 2 meseca q vidqh na glavnata i samo se pozdravihme i ne sme si govorili mnogo mnogo ...ama sega neznam kvo stava s neq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Дано тоя път да стане нещо.Но ще ти препоръчам освен Чефо да вземеш и още някой по-голям,защото иначе няма да земат предложението на сериозно.Не е лошо и да потърсиш сериозни спонсори,защото ако трябва ние да събираме парите съм обеден че до 5 години няма да се съберат. ПП Чефо си прави рейла в неговото мазе даже имам и снимки още преди да го е заварил и боядисал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 quest,а има ли ясна идея какво точно ще се иска от кмета?Щото,за да има и минимален шанс за успех исканията трябва да се представят доста сериозно и да бъдат аргументирани,понеже ако се влезе с лафа-дай място и пари,че ще вдигаме скейт парк,за да си чупим кокалите няма файда.Хубаво ще е ако може да се изготви и евентуален проект на парка,за да се знае горе долу каква площ ще е необходима,какви уреди се преполага,че ще има ако се искат пари от общината и т.н.Иначе аз съм за идеята и бих помогнал с каквото мога,макар че вече не карам,щото е много по-хубаво да си знаеш,че ще караш на място,където с никой няма да си пречиш. Ей,вие,които познавате Бояна,ако случайно някой слънчев ден я срещнете,кажете и,че я чакам на следвеащия ден в 10 часа пред Безистена.кажете и за Иван от безистена и Едгар Алан По и рисунката.Сериозно,важно е.И пращате един ПМ,че връзката е осъществена Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 quest,а има ли ясна идея какво точно ще се иска от кмета?Щото,за да има и минимален шанс за успех исканията трябва да се представят доста сериозно и да бъдат аргументирани,понеже ако се влезе с лафа-дай място и пари,че ще вдигаме скейт парк,за да си чупим кокалите няма файда.Хубаво ще е ако може да се изготви и евентуален проект на парка,за да се знае горе долу каква площ ще е необходима,какви уреди се преполага,че ще има ако се искат пари от общината и т.н.Иначе аз съм за идеята и бих помогнал с каквото мога,макар че вече не карам,щото е много по-хубаво да си знаеш,че ще караш на място,където с никой няма да си пречиш. Да,знам как се процедира в такъв случай.Няма да ми е за 1-ви път.То от тука нататък започва една дълга процедура,подобна на тази по съдилищата...иди питаи този,онзи да даде разрешение,другия да го одобри, и така нататак...архитекти,проектанти и тем подобни,дето вземат пари за дето са там,а нищо не правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Аз евентуално мога да помогна с проекта.Нататък-въпрос на късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Ако тръгнете да събирате подписка и аз ще се разпиша, нищо че не карам нито скейт, нито кънки, нито нищо. Просто ви разбирам напълно колко ви е нужно такова място. А за "Съединение" - честно казано аз се кефя че карат там - плакна окото всеки път като чакам там автобуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Imam edin vupros Nqkoi da znae magazini v Plovdiv koito da prodavat originalni skeitbordi moje da ne sa originalni no da sa zdravi duskite da imat hubavi gumi (koito da ne se razklashtat sled vsqko karane i posle da gi zvintvash) vobshte dobri ka4estveni skeitbordi a ne bokluci koito prodavat po sergiite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Imam edin vuprosNqkoi da znae magazini v Plovdiv koito da prodavat originalni skeitbordi moje da ne sa originalni no da sa zdravi duskite da imat hubavi gumi (koito da ne se razklashtat sled vsqko karane i posle da gi zvintvash) vobshte dobri ka4estveni skeitbordi a ne bokluci koito prodavat po sergiite <{POST_SNAPBACK}> Skateshop-а на главната и 18g-а!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N_Igma Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 @ Shade Koga/kude da podpi6a, 4e imam baia priateli koito naistina karat skateboard. Men Tony hawks mi stigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Skateshop-а на главната и 18g-а!! <{POST_SNAPBACK}> skeit shop na glavnata 18 g-a kakvo taka kakto si go napisal ne moga da razbera pishi s celi dumi de az ne moga da gadaq nali taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 venci_bg,той човекът много добре ти е казал-единият магазин е Skateshop,намиращ се на главната,а другият е 18G,който се намира на улица Константин Стоилов.А ти някога да си карал скейт и изобщо виждал ли си нормален такъв,щото си мисля,че не ти е ясна хавата,а изкаш да се изкараш компетентен нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 venci_bg,той човекът много добре ти е казал-единият магазин е Skateshop,намиращ се на главната,а другият е 18G,който се намира на улица Константин Стоилов.А ти някога да си карал скейт и изобщо виждал ли си нормален такъв,щото си мисля,че не ти е ясна хавата,а изкаш да се изкараш компетентен нещо? <{POST_SNAPBACK}> emi ne to ne za men a za plemennika mi prosto iskam po qsno da razbera kade se namira dve dumi ne mi govorqt nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 emi ne to ne za men a za plemennika miprosto iskam po qsno da razbera kade se namira dve dumi ne mi govorqt nishto <{POST_SNAPBACK}> Ако не ти се дават много пари за дъска QUEST прави доста качествени дъски,пък и са доста по-евтини от другите.За машини и ролки обаче трябва да се ръснеш доста ако искаш качествени.Машините вървят от порядъка на 90-110 лв ,а ролките са по 50-60 лв.Ако не ти се дават толкова пари мисля,че в Skateshop продават цели скейтове по 150 лв(не съм сигурен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Както казах по-нагоре аз не карам, но пък ми се ще В тази връзка ми е любопитно има ли смисъл тепърва да започвам? Не съм ли вече подминаал възрастта, която е подходяща за начало (след 3 седмици ставам на 24)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Не че нещо, но мисля че ще ти е доста трудничко. Ако обаче наистина имаш желание.......нищо не те спира. Никой не може да ти забани да си трошиш главата ..Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Както казах по-нагоре аз не карам, но пък ми се ще В тази връзка ми е любопитно има ли смисъл тепърва да започвам? Не съм ли вече подминаал възрастта, която е подходяща за начало (след 3 седмици ставам на 24)? <{POST_SNAPBACK}> Ако те кефи спорта не виждам какво те спира.Tony Hawk е на близо 35-40 години вече ама още кара Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 23, 2004 Share Posted December 23, 2004 Ако тръгнете да събирате подписка и аз ще се разпиша, нищо че не карам нито скейт, нито кънки, нито нищо. Просто ви разбирам напълно колко ви е нужно такова място.А за "Съединение" - честно казано аз се кефя че карат там - плакна окото всеки път като чакам там автобуса <{POST_SNAPBACK}> Ако не си супер схванат може да научиш един два номера!! Иначе е по-хубаво да се започне още от дете да се кара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.