QUEST Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Hora aide da saberem edna iaka podpiska za osushtestviavane na edin zabraven ot obshtinata proekt...Napravata na SKATE-park v Plovdiv.Takav proekt imashe,no padna ot dnevnia red kato preizbraha kmeta.Ta pri oshte edna ataka ot nasha strana mojebi shte bude vnesen otnovo za razglejdane.Sushto taka moje da predlojite edno udobno za tazi cel miasto...naprimer grebnata baza,no to4no kade tam...Sega niakoi durveni filosofi shte kajat 4e e po-dobre da pomislim za neshto polezno i naistina neobhodimo,no tova,poviarvaite mi e naistina mnogo neobhodimo sega.Vuv vseki po-goliam grad,a i v malkite gradove ima skate-parkove.Plovdiv e vtoria po golemina grad v BG i po broi na skaterite.Sporta vse oshte se razrastva i skore shte dostigne nevuobrazimi razmeri. Neznam po kakav na4in pome da se subere elektronna podpiska,no i za tova me svetnete...Moje da napishem po edin mail na obshtinata,ta da i zadrustim poshtata,ta pone zagreiat ka kavo stava duma...pishete pone da razbera dali ima hora koito me podkrepiat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 CAPSLOCK sux... Коригирам ти заглавието. Мисля, че ясно съм казал какво му има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 CAPSLOCK sux... Коригирам ти заглавието. <{POST_SNAPBACK}> Shto kvo mu ima? CAPSLOCK sux... Коригирам ти заглавието. Мисля, че ясно съм казал какво му има... <{POST_SNAPBACK}> Ima i drugi takiva...kato gledam,no niama problemi,misleh 4e pove4e hora shte zabelejat za kakvo stava duma... ---mod note: Не пускай два последователни поста непосредствено един след друг. Ако аз мога да използвам бутона EDIT за да допълня мнението си - значи и ти би трябвало да можеш. Вместо да разсъждаваш - отскочи до този линк: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 и се информирай кое, как и защо става и може тук. Blagodaria za poleznata informacia Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Идеята наистина е добра.Дано по този начин най-после изчезнат ония боклуци от Съединение(нямам предвид самите скейтъри,а "съоръженията",които са си домъкнали-там наистина не им е мястото!) А като за начало си мисля,че няй-добре самите скейтъри да си направят сами някаква подписка на хартия.А ако се поразровят и за някакъв спонсор,това дава още повече шансове,макар те да са нищожно малки-все пак не си спомням в този град отдавна да е строен някакъв нов обект с помощта на общината-още по-малко спортно-развлекателен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Крайно време е да се направи нещо по въпроса.Както ние(хората които караме скейт) така и на другите не им е приятно да карме на Съединение.Това остана единственото място на което не ни мрънкат.Като не искат да караме където ни скимне да земат да направат нещо по въпроса.За спонсори е трудно да се говори.Поне не такива които да имат достатъчно финанси. ПП Аве за кво всички се викат скейтари ве?Тва не мога да си го обясна.Аз като каръм скейт не се определям като скейтър.По тая логика вие като играете футбол в махалата трябва да сте футболисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Съгласен съм да има Скейт парк а не всички да жулят на Съединение.Супер грозно е на паметник,символизиращ не някой тъп парламентарист,а едно велико събитие,да си карате скейтовете.Разбирам ви де,навътре съм с тея работинищо че не карам,ама ше е по-хубаво и за вас да има специално място за тва. ...ше е хубаво и ако направят някое място където да мога да си драскам свободно Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 sk8 park huu ama 6to da nyama i za aggressive in-line 6tot az karam .....ne mnogo 4esto de ama e typo kato doidat ot ob6tinska oxrana da ni gonyat ot nyakoi ryb 6tot go tro6im ili 6tot e po4ernyal ot mazane s vosyk .....nyama da ima takiva problemi ako ima edna sk8 zona za vsi4ki zaribeni....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 На вас пък какво ви пречи да си караме там! Няма лошо да се направи парк ама айде дайте MONEY!!На общината много и пука за тия хора дето карат там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 На вас пък какво ви пречи да си караме там!Няма лошо да се направи парк ама айде дайте MONEY!!На общината много и пука за тия хора дето карат там! <{POST_SNAPBACK}> На нас нищо не ни пречи обаче ще е по-хубаво да си има скейтпарк нали?Все пак се предполага че там ще има много повече уреди отколкото на Съединение,ще има повече пространство и т.н.Не е хич приятно като се изсипем 30 човека на тая малка площ и никой не може да се накефи както трябва.За мен най-добре е да хода през седмицата когато е по-празно ама рядко имам възможност.Или съм заед или няма с кой да хода(както в момента) а много ми се кара И да се направи подписка много ме съмнява някой да и обърне внимание,но поне ще опитаме. QUEST искам да те питам в Хасково как успяхте да ги убедите, или ти лично не си? И в Пазарджик има някъв "скейтпарк".Казвам го в кавички щот бил мега зле.Ама важното е че има,а Пловдив дет е по-голям град няма нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 QUEST искам да те питам в Хасково как успяхте да ги убедите, или ти лично не си? <{POST_SNAPBACK}> Li4no az zaedno s edin friend-Kamen,neznam dali go znaesh sme hodili v obshtinata da se zanimavame s burokrati.Zapo4nahme vsi4ko tova imenno po podoben na4in...I da ti kaja ako nikoi ne se naviva da hodi tam az sam navit,dori shte se osvobodia ot rabota v raboten den za da ida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ауе, какво толкова се нервите, че карат на паметника?Това го има навсякъде не е само в Пловдив и в София е така(казвали са ми за Англия и Германия че е така).Ми то тая идея от доста време си я има ама не знам какво можем ние да направим с тая подписка малко тъпо ми се вижда.Все 1 да направим подписка да ни дадат пари за нещо си там и те да ни дадат, защото в крайна сметка си е точно това(е не само пари, а и място все 1).Иначе ако е на гребната база за някой които живеят по-далечко е малко кофти ама кво да се прави.hEka ми то като е skate park едва ли ше е само за скейт. <{POST_SNAPBACK}> Аз да съм казал че се нярвя... На вас пък какво ви пречи да си караме там!Няма лошо да се направи парк ама айде дайте MONEY!!На общината много и пука за тия хора дето карат там! <{POST_SNAPBACK}> ...или че е лошо?! Просо наистина е хубаво да си има Skate парк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Имаше един период,в който Цанко и Супата копаеха като хамали на Гребната зад стадион Пловдив,но нещо умря положението.Според мен дори и подписка няма да помогне,просто се съмнявам някой от общината да даде някакви пари.МОже евентуално да се иска разрешение от общината за ползване на някое място за sk8 парк,а самото му оборудване да стане с помощта на някакви спонсори.Щото си е гадно положението на Съединение-и за момчетата,които карат,и за минувачите,кофти навалица Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 baya razlika ima snatch za tva moga da govora 6tot karam ot nad 4 godini i znam za ko staa vypros a tva za canko toi be6e napravil proekt koito prosto da pokaje pred ob6tinata za da mu otpusnat teren ......no tva be6e otdavna i ne nameri sponsori ob6to vzeto ne be6e dostaty4no nastoyatelen puk moje i drugo da e bilo i za tva vreme tva be6e vyarno 4e ima6e mnoo pove4e deto karat kynki ot kolkoto sk8 6tot si4ki det karaxa togava gi poznavam ....a sega 4e sa sa navydili sumati deca ne go otri4am sega sk8arite sa dosta pove4e ot nas .....nie ya sa sybirat ob6to 15 4oveka ya ne.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Хаха Цанко и Супата верно че уш щяха да правят нещо! Даже Цанко във весника го имаше и каза, че в Пловдив има 10-15 човека дето карат скейт и 100 дето карат кънки!Много се смяхме като го четохме.Ами ако стане нещо поне според мен това ще е да дадат място, а уредите ние да си ги плащаме, а то това е по-голямата част от проблема (или поне е доста голяма).Но какво може ние да направим, освен подписка? <{POST_SNAPBACK}> Кой казва че трябва да плащаме.В махалата преди си бяхме направили бая уреди и не бяхме дали повече от 5-10 лв за тях.Всичко си крадяхме от строежите.Разни дъски и тръби които не се използваха.Слагахме ги в един охраняем паркинг обаче както винаги става в БГ изведнъж зеха много да им пречат и да се правят на пед*ли и трябваше да ги разкараме.Естествено циганите откраднаха повечето,някои ги разглобихме.но в последствие се изгубиха,а един успяхме да спасим и го закарахме на съединение(един черен реил,който в прочем по начало е червен).Така че не се искат кой знае колко много финанси за уридите.Нашите бяха много тежки и нескопосани в началото но накрая вече някои от нас се научиха да ги правят кат хората.Тука е мястото да благодаря на Чефо(той направи почти всичките ни уреди). Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Преди години наистина бяха повече кънките,но нещо хората,които ги карат поостаряха и си правят други неща.Другото,което забелязвам е,че доста малки дечица се качиха на скейт,може да ги ползвате като предтекст,че трябва да има къде да карат спокойно. Искам да ви пресъздам картината на копаенето на Цанко и Супата: Мястото:зад стадион Пловдив Терен:Леко обрасли с бърени малки бабуни и едно равно теренче с червеникава пръст Екшън:Цанко по тениска,Супата по потник с лопати в ръце копаят.Целите потни и омазани.Разни случайно минаващи като мен зяпат и правят мохабет.Тва беше една от най-смешните картини.Но не разбрах що спряха да копаят. А уредите наистина не е много скъпо да се направят,е,няма да са изключително добри и хубави,но пък ще вършат работа.А и тея с колелата Спринт и оня магазин 18G,8G ли,не му помня името-мисля,че могат да дадат някой кинт за благото на идеята. Само да ви питам пичове-преди 1 година някъде в скейтшопа на Цаньо бачкаше една руса мацка-Бояна,таа някой знае ли кво става с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Бояна забегна към София,мисля.Май учи в Академията,но не съм 100% sure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Само да ви питам пичове-преди 1 година някъде в скейтшопа на Цаньо бачкаше една руса мацка-Бояна,таа някой знае ли кво става с нея <{POST_SNAPBACK}> mi .....ve4e ne raboti tam az ya poznavam.......sega nenam kade ba4ka i mnogo ryadko ya zasi4am Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ми не тая Бояна не я знам сори.Да от 18g коко прави уредите, но напраимер единствения готин уред(като изключимрейл-а на bratmito) на съединение е арената а тя ми казаха че струвала 1000 не нещо.Така че не е баш толкова без пари.Но темата май не беше точно за това и пак питам какво можем ние да направим? <{POST_SNAPBACK}> КОЛКО? 1000ЛВ?Аз спирам да карам на арената.Зема да я чупа А аз си мислех че когато давахме по 3 лв за едни дъски за един вираж ми се струваха много Между другото тоя вираж може още да е жив щот чесно казано не знам каква му беше съдбата.Ще проверя,но мисля че и той изчезна безследно Ако бъркам очаквайте един вираж повече на Съединение,ама нищо не обещавам.Как можем да помогнем ли?Ако имахме по $3000 да дадем със сигурност щяхме да помогнем много.Иначе можем да се надяваме хора като QUEST и други по-големи да мрънкат на имащите власт,а ние не знам с какво можем да помогнем. ПП Тоя реил не е мой а е на Чефо.Той е изцяло негово дело.Тои си зе на аванта(открадна,сви,чори,прибра...) от един склад материал,завари го,лакира,го боядиса го и той си го занесе на Съединение.Единственото което съм направил аз по тоя реил е че го снимах в процеса на изработка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Ми не тая Бояна не я знам сори.Да от 18g коко прави уредите, но напраимер единствения готин уред(като изключимрейл-а на bratmito) на съединение е арената а тя ми казаха че струвала 1000 не нещо.Така че не е баш толкова без пари.Но темата май не беше точно за това и пак питам какво можем ние да направим?Въпроса ми е по-скоро към QUEST. <{POST_SNAPBACK}> Da ti kaja bez da se izhvurliam,smiatam da se zaema s tova na4inanie.Dano to postigne sushtia uspeh ,kakavto postigna z moia roden grad-HASKOVO.4oveka,koito smiatam da vzema s mene e imenno-STEFAN(ЧЕФО),poneje v nego vijdam edin budesht sazdatel i organizator... Ne strivashe 4ak tolkova,ama kakto i da e.Za po-malko pari moje da e napravi po-dobro neshto.Az li4no sam u4astval v napravata na niakoi takiva...vijte www.sxs.hit.bg...tam ima niakoi snimki na nashata ploshtadka za skate i sme snimani kak pravim nashata arena,koiato ni izlezna na polovina kolkoto taia tuka... Ina4e Canko i Supata sa mnogo gotini,osobeno Supata!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 На тая тема съм мислил доста пъти (главно след няколко изядени псувни от страна на разярени щофьори по задните улички). Наистина идеята ТРЯБВА да бъде изпълнена. Правете подписка, идвам с майка ми, баща ми, сестра ми и половината даскало да се подписваме Сериозно, ако има нещо, с което мога да помогна по какъвто и да е мижав начин - насреща съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.