Jump to content
BulForum.com

В коя видеотека

radoboi

Recommended Posts

Малко оффтопик, ама...

Да знаете случайно видеотека или магазин от където мога да си купя на DVD филма THX 1138 ?

Проблемът е че се разпространява от Съни Филмс, питах вече на доста места обаче изглежда в Пловдив Александра упражняват сериозен монопол...

Най-евтината видеотека мисля,че е на Evrocom.Лятото баща ми взимаше някакви DVD-та за по 50 стотинки.Ама не съм сигурен дали не е имало някаква промоция.Иначе в Александра последно взех за 1 лев.

Малко оффтопик, ама...

Да знаете случайно видеотека или магазин от където мога да си купя на DVD филма THX 1138 ?

Проблемът е че се разпространява от Съни Филмс, питах вече на доста места обаче изглежда в Пловдив Александра упражняват сериозен монопол...

Има няколко видеотеки на Съни Филмс в Пловдив. Едната се намира до Събота пазара. Другите трябва да проверя къде се намират. По късно ще ти напиша адресите.

В Тракия до Детски свят има 3 видеотеки една до друга.Едната е Александра и всички нови филми са по 50ст.,другата е Спектър и старите филми са 2 за 50,а третата има и на Съни и на Александра и всичко отново е по 50 ст.

Аха и Коко в Тракия дават две за 50.Само че се правят на тарикати и новите филми пак са си 2-3 лева.

Да бе да еба и тъпаците. Ония ден си зимам 2 двд-та и такъв доволен си давам 2 лева и си мисля, че ще ми върнат 1,50. Тая ми вика 2:45 :sick Скоро няма да ида там :angry:

Да бе да еба и тъпаците. Ония ден си зимам 2 двд-та и такъв доволен си давам 2 лева и си мисля, че ще ми върнат 1,50. Тая ми вика 2:45 :sick Скоро няма да ида там :angry:

И аз вече не ходя там, а в съседната :)Ама то си е техен проблем, с такива тарикатлъци само могат да загубят.

Много добра видеотека е ''Video-Zone".Тя ся намира до гара "Филипово'' на "бул. Дунав".Там дават 2-двд-та за 1 лев от старите, а новите са по 1 ле :excl: в.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...