radoboi Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 В коя видеотека DVD наема е най-евтин Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ами те май в всички видиотеки са на една и съща цена по не аз сам взимал от няколко и са на една цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optimus Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Малко оффтопик, ама... Да знаете случайно видеотека или магазин от където мога да си купя на DVD филма THX 1138 ? Проблемът е че се разпространява от Съни Филмс, питах вече на доста места обаче изглежда в Пловдив Александра упражняват сериозен монопол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Най-евтината видеотека мисля,че е на Evrocom.Лятото баща ми взимаше някакви DVD-та за по 50 стотинки.Ама не съм сигурен дали не е имало някаква промоция.Иначе в Александра последно взех за 1 лев. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Mi do nas ima edin spectar sravnitelno novi filmi i sa 2 za 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Видео зона ДВД тата са от 1 до 2 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 v na6ta videoteka starite filmi sa po 50 st a novite po 1lv ili 1.5lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Малко оффтопик, ама...Да знаете случайно видеотека или магазин от където мога да си купя на DVD филма THX 1138 ? Проблемът е че се разпространява от Съни Филмс, питах вече на доста места обаче изглежда в Пловдив Александра упражняват сериозен монопол... Има няколко видеотеки на Съни Филмс в Пловдив. Едната се намира до Събота пазара. Другите трябва да проверя къде се намират. По късно ще ти напиша адресите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Не съм много сигурен, но СПЕКТЪР в Тракия дават 2 двд за 50 ст. Ще питам пак за всеки случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аха и Коко в Тракия дават две за 50.Само че се правят на тарикати и новите филми пак са си 2-3 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blacky Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 В Тракия до Детски свят има 3 видеотеки една до друга.Едната е Александра и всички нови филми са по 50ст.,другата е Спектър и старите филми са 2 за 50,а третата има и на Съни и на Александра и всичко отново е по 50 ст. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Аха и Коко в Тракия дават две за 50.Само че се правят на тарикати и новите филми пак са си 2-3 лева. <{POST_SNAPBACK}> Да бе да еба и тъпаците. Ония ден си зимам 2 двд-та и такъв доволен си давам 2 лева и си мисля, че ще ми върнат 1,50. Тая ми вика 2:45 Скоро няма да ида там Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Да бе да еба и тъпаците. Ония ден си зимам 2 двд-та и такъв доволен си давам 2 лева и си мисля, че ще ми върнат 1,50. Тая ми вика 2:45 Скоро няма да ида там <{POST_SNAPBACK}> И аз вече не ходя там, а в съседната Ама то си е техен проблем, с такива тарикатлъци само могат да загубят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Много добра видеотека е ''Video-Zone".Тя ся намира до гара "Филипово'' на "бул. Дунав".Там дават 2-двд-та за 1 лев от старите, а новите са по 1 ле в. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.