Jump to content
BulForum.com

ISKAME SI BULLSHITZ

asylum

Recommended Posts

Решението е взето от правоимащите и в случая не зависи от правонямащите. Причината е за да се напомни, че others не значи, че в този subforum трябва да има само bulshits.

Каквото и да пишете смятам, че няма шанс името да бъде върнато обратно, а и мисля, че това е поредното доказателство в защита на промяната.

taka e po-dobre.. "bullshits" zvucheshe zverski typo :) ...samo moje bi trqbva da se utochni dali tova e foruma v koito vseki moje da postva kakvoto si iska(shtoto takava beshe ideqta predi, dokolkoto pomnq, makar che v posledno veme, qvno nqkoi hora sa na drugo mnenie)

..i tova s closed topics e nai-golqmata typotiq, deto moje da izmislite, vmesto da pochistvate lainata, samo gi ograjdate s bodliva tel, vmesto da(ili dokato) triete moite postove s aktualni vyprosi , shto ne iztriete tezi typi closed topics, deto sa nacvykani tuk, kakto i edna kamara bezsmisleni postove pokrai tqh?

...i tova ot news, "novite pravila", ako vaji.. shto ne obryshtate vnimanie na "report post", koito napravih dnes? :) ili sistemata "report post to a moderator" e prekaleno bavna i neefektivna? ne che mi puka osobeno koi kakvo bil napisal.. ama kato shte trqbva da se syobrazqvam s nqkakvi tam pravila, shto drugite da ne trqbva da se syobrazqvat s tqh? :)

Бе не че ме боли кое как и защо става..ама не взехте ли да се оливате вече с толкова много правила?Форума е за да си кажат хората кво мислят..без да има някой дето да ги следи и нещо не му ли хареса..айде клъц с балтията.И става така че на човек вместо да му е кеф да поуства, треа да научи и спазва една камара правила че да е в рамките на добрия тон.Естествено че има и пълни спамъри и комплексари дето само спамят и избиват комплекси..ама все пак форума не е толкова голям-няма да ви е изобщо трудно да се занимаете с проблема персонално.. (примерно индивида "х" сгафил или са олял) ми пратете му примерно едно ПМ че ко са издъни още веднъж фърчи... а не да ограничавате всички останали с уарнове и един тон правила. То си личи кой с ква цел виси във форума.. Даже ко ви е кеф.. сложете ги при регистрацията... един вид "License Agreement" и айдеее...

СПАМ ли? Ми под спам имам предвид всичките глупави постове от рода на "хаха много яко" "е*и си майката" и подобни едноредови "бисери" с цел вдигане на общия брой дадени мнения из форума.. примери не ми се дават.. всички знаят за кои юзъри точно става дума

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...