Runner Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Кажете ми, кой от двата е по-добър. Понеже не съм ползвал нито един от двата, а един приятел иска да знае, кой от двата е по-добър, се обръщам към вас с молбата да внесете малко светлина в тунела. Ще се ползва глвано за мултимедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Kvo da ti kaja.Spored men 98 e po dobar i iz4isten ot bugove, no niama poddrujka ve4e. A i niakoi multimediini prilojenia moje da ne trugnat. Taka 4e si sloji drugia.Pone 6te si v krak s novostite Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Не знам доколко смислено ще ти се стори сравнението, но ОГРОМНАТА картинка от подписа на преждеговорившия ме накара да сравня Виндовс 2000 с изтребителя, а Вин ME - с килимчето! Windows ME е най-скапаната версия на Уиндоус, съществувала някога! Не мога да твърдя за версиите преди 2-ра дали също е така, но определено приятелят ти да слага Win2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Не знам доколко смислено ще ти се стори сравнението, но ОГРОМНАТА картинка от подписа на преждеговорившия ме накара да сравня Виндовс 2000 с изтребителя, а Вин ME - с килимчето!Windows ME е най-скапаната версия на Уиндоус, съществувала някога! Не мога да твърдя за версиите преди 2-ра дали също е така, но определено приятелят ти да слага Win2000. <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно съм съгласен. От МЕ по бъгав Win никога не съм виждал. Няма никаква база за сравнение с 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Все едно да питаш кое е по добре 98 или NT! Слагай 2000 и изобщо не се колебай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Мерси на всички. котапах, не знам коя версия е по-добра от двете, които си дал, защото не съм ползвал НТ никога. А за тоя http://www.warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft.Windows.2000/ трябва ли сериен номер? Защото аз не виждам да има вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Мерси на всички. котапах, не знам коя версия е по-добра от двете, които си дал, защото не съм ползвал НТ никога. А за тоя http://www.warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft.Windows.2000/ трябва ли сериен номер? Защото аз не виждам да има вътре. <{POST_SNAPBACK}> windows 2000 e NT5 xp e nt5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 с 2к съм , 1 приятел беше с Me машината му правеше толкова проблеми ... а бе беше си мазано от всякъде , място за сравнение НЯМА ! 2к е изборът ти П.П. Аз дори го предпочитам пред XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Az sa6to sam twardo za 2000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 И ква е причината да не сложи ХР. Той е по-добър от 2000, особено за игри. И е по-красив. И се бъгва много по-малко, особено когато уиндоуса е вече инсталиран от доста време, тогава си проличава най-много. Един има на компа си 2000 и ХР, инсталирани в един ден. И двата вече са на 1 година. 2000 зарежда 1 час и всичко става много по-бавно на него, а ХР си бачка все още нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 По безмислено сравнение не съм чувал? МЕ е най-голямата боза на M$ правена до сега..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp@rkY Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ME e пълна боза карах с него 1 седмица и се наложи да го преинсталирам толкова бързо се скапва 2000 си е друго нещо крачка напред и слагай 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvanMM Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 man i dvata sam bil i spored men i dvata sa boza naj me kefi Windows XP Professional i namira vsi4ko na kompa{komponento} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Win2000 иска ли CD-Key? Ако иска, драснете един тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Win2000 иска ли CD-Key? Ако иска, драснете един тук. <{POST_SNAPBACK}> иска да момент да намера ЦД-то .. DDTPV-TXMX7-BBGJ9-WGY8K-B9GHM->(може да е N,H) Това е на 2к+SP4 man i dvata sam bil i spored men i dvata sa boza naj me kefi Windows XP Professional i namira vsi4ko na kompa{komponento} Евалата пич , по това се сравняват Windows-ите . От теб ще го знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 man i dvata sam bil i spored men i dvata sa boza naj me kefi Windows XP Professional i namira vsi4ko na kompa{komponento} <{POST_SNAPBACK}> Сложи последен модел видео карта, аудио карта, монитор, дъно и да видим нали ще ги намери (даже не е нужно да са последен модел) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 бях около 3 месеца с МЕ ебати орязания Виндовс 2000 е основата на ХР и е мноого по-хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.