Jump to content
BulForum.com

Win2000 vs WinME

Runner

Recommended Posts

Кажете ми, кой от двата е по-добър. Понеже не съм ползвал нито един от двата, а един приятел иска да знае, кой от двата е по-добър, се обръщам към вас с молбата да внесете малко светлина в тунела. Ще се ползва глвано за мултимедия.

Kvo da ti kaja.Spored men 98 e po dobar i iz4isten ot bugove, no niama poddrujka ve4e.

:punk

A i niakoi multimediini prilojenia moje da ne trugnat.

Taka 4e si sloji drugia.Pone 6te si v krak s novostite

Не знам доколко смислено ще ти се стори сравнението, но ОГРОМНАТА картинка от подписа на преждеговорившия ме накара да сравня Виндовс 2000 с изтребителя, а Вин ME - с килимчето!

Windows ME е най-скапаната версия на Уиндоус, съществувала някога! Не мога да твърдя за версиите преди 2-ра дали също е така, но определено приятелят ти да слага Win2000.

Не знам доколко смислено ще ти се стори сравнението, но ОГРОМНАТА картинка от подписа на преждеговорившия ме накара да сравня Виндовс 2000 с изтребителя, а Вин ME - с килимчето!

Windows ME е най-скапаната версия на Уиндоус, съществувала някога! Не мога да твърдя за версиите преди 2-ра дали също е така, но определено приятелят ти да слага Win2000.

Абсолютно съм съгласен. От МЕ по бъгав Win никога не съм виждал. Няма никаква база за сравнение с 2000. ;)

Мерси на всички.

котапах, не знам коя версия е по-добра от двете, които си дал, защото не съм ползвал НТ никога. :)

А за тоя http://www.warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft.Windows.2000/ трябва ли сериен номер? Защото аз не виждам да има вътре.

Мерси на всички.

котапах, не знам коя версия е по-добра от двете, които си дал, защото не съм ползвал НТ никога. :)

А за тоя http://www.warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft.Windows.2000/ трябва ли сериен номер? Защото аз не виждам да има вътре.

windows 2000 e NT5 :)

xp e nt5.1

с 2к съм , 1 приятел беше с Me машината му правеше толкова проблеми ... а бе беше си мазано от всякъде , място за сравнение НЯМА ! 2к е изборът ти

П.П. Аз дори го предпочитам пред XP :P

И ква е причината да не сложи ХР. Той е по-добър от 2000, особено за игри. И е по-красив. И се бъгва много по-малко, особено когато уиндоуса е вече инсталиран от доста време, тогава си проличава най-много. Един има на компа си 2000 и ХР, инсталирани в един ден. И двата вече са на 1 година. 2000 зарежда 1 час и всичко става много по-бавно на него, а ХР си бачка все още нормално

ME e пълна боза карах с него 1 седмица и се наложи да го преинсталирам толкова бързо се скапва 2000 си е друго нещо крачка напред и слагай 2000

Win2000 иска ли CD-Key? Ако иска, драснете един тук.

иска да момент да намера ЦД-то ..

DDTPV-TXMX7-BBGJ9-WGY8K-B9GHM->(може да е N,H)

Това е на 2к+SP4

man i dvata sam bil i spored men i dvata sa boza naj me kefi Windows XP Professional i namira vsi4ko na kompa{komponento}
Евалата пич , по това се сравняват Windows-ите . От теб ще го знам :laughing: :lol:

man i dvata sam bil i spored men i dvata sa boza naj me kefi Windows XP Professional i namira vsi4ko na kompa{komponento}

Сложи последен модел видео карта, аудио карта, монитор, дъно и да видим нали ще ги намери (даже не е нужно да са последен модел)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...