Infected Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ot nqkolko dni stavat stranni neshta s PC-to mi .. Zna4i vlizam si az v koq da e papka i v neq da re4em ima nqlaf JPG fail (nezavisimo v koq papka).. ne e nujno i da startiram faila.. samo pri markiraneto mu monitora mi izgasva i sledva restart na mashinata.. Skanirah s F-Prot no ne otkri nikvi virusi... predpolagam 4e e nqkakva greshka na OS-a Ako nqkoi znae kakuv e problema i reshenieto za nego moje da postne PS: daje i na nqkoi .exe failove mi prai tiq mizerii.. (naprimer na instalacionniq fail na Ad-Aware..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Skoro edin priqtel ima6e podoben problem.V kraina smetka se okaza, 4e e ot ventilatora na kartata-prosto be6e izgorql, a kartata se purje6e i kato stigne6e opredelena temperatura se restartirva!Moje pri teb da ne e tova, no vse pak proveri(ako izob6to kartata ti e s aktivno ohlajdane ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Skoro edin priqtel ima6e podoben problem.V kraina smetka se okaza, 4e e ot ventilatora na kartata-prosto be6e izgorql, a kartata se purje6e i kato stigne6e opredelena temperatura se restartirva!Moje pri teb da ne e tova, no vse pak proveri(ako izob6to kartata ti e s aktivno ohlajdane ) <{POST_SNAPBACK}> ne mi e s aktovno ohlajdane kartata.. vgradena e.. stava duma 4e kato markiram faila (ne e nujno i da go startiram) i sledva restart-a... Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ako e ot virus probvai da go mahne6 s Kaspersky personal.Samo4e malko bavno stava scaniraneto.I predi da scanira6 da q Update-ne6.A ako nqma6 Spy program zemi si nqkva naprimer Spy Sweeper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Предполагам проблемът ти е от подобно естество като този с някои повредени AVI-та, които Уина понякога не дава да се изтриват. Маркирайки файла в Експлорър или в Опен/Сейв прозорците, шела се опитва да отвори файла и да извлече определена инфо. Най-вероятно имаш някоя дефектирала системна библиотека. И най-вероятно инсталирането на някоя програма е причината. Аз от 5 години не използвам въобще Windows Explorer, обаче лошото е, че почти всички програми използват шела за отваряне и сейвване на файлове. Какво да ти препоръчам, сигурно се сещаш, че като последна инстанция е формат и реинстал. Иначе се поразрови и нета и виж как да откачиш шела да не ти опитва да отваря тези файлове. Но щом и на екзета ти го прави, не знам. Може би видеодрайвера е виновен, ако не намериш решение, инсталирай друга версия и пробвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Пробвай да сканираш с по-мощен антивирус като Norton Antivirus. Ако не стане пробвай като последен и резервен вариант преинстал на Windows-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Vzimal li si kato variant problema da e v dunoto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Vzimal li si kato variant problema da e v dunoto ? <{POST_SNAPBACK}> Възможно е!!! Обаче аз лично бих заложил на библиотеките и ако ще сканираш за вируси, направи го с NOD32.Поне според мен де!Иначе като цяло проблема ми звучи доста Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infected Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Mdaaaa.. slojih si Kaspersky i otkri virus4e i go iztri.. (mnogo dovolna programa se okaza Kaspersky) az dosega bqh s F-prot koito me izkarvashe 4e nqmam virusi.. No za sajalenie daje sled kato kaspersky iztri virus4eto prodaljava da go ima problema.. qvno to4no tova virus4e nqma obshto s tiq restarti.. Shte probvam Preinstalaciq na OS-a 10x za mneniqta do momenta.. no ne zatvarqite temata.. moje nqkoi da e imal toq problem i da kaje hubavo reshenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.