Heller12a Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 moje li nqkoj da mi dade ideq za hodowa strategiq koqto da ne se kazwa: heroes, civilization, chariots of war, total war, age of wonders. plzzzzzzzz help. ideas rule the world Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezBG Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Age of Wonders 2 (podobna na Heroes e) .Spored men e mnogo dobra P.S. Ups..ti veche si ia napisal..sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Пробвай Desciples 2 .. поне според мен доста по добра от Хироус-а... макар че не съм фен нито на едната игра нито на другата.. Дисайпълса определено може да ти предложи доста като фен на походовите стратегии Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xdeadc0de Posted July 7, 2003 Share Posted July 7, 2003 moje li nqkoj da mi dade ideq za hodowa strategiq koqto da ne se kazwa: heroes, civilization, chariots of war, total war, age of wonders. plzzzzzzzz help. ideas rule the world Sid Meyer's Alpha Centauri (mnogo dobra sci-fi pohodova strategia, imeto na designer-a, bi triabvalo da govori dostatuchno. stila na igra e mnogo podoben s civilization.) - MobyGames ne si spomenal sushto taka Colonization, Master Of Magic, Master Of Orion. Kato kaza heroes, ta se setih za King's Bounty Sushto taka M.A.X. (MobyGames) - moje da se igrae kakto RealTime taka i na hodove da ne zabraviame i Fantasy General (MobyGames) - edna ot igrite zaradi koito diplomata mi sa srednoto e plachevna. ot sushtata poredi ca sa i igrite Panzer General (MobyGames - I, II, III) haide za sega tova ... ima oshte dosta, koito si zaslujava da budat spomenati, no triabva da pomislia povechko Do Skiv: Dark Lord / MoRDoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.