Jump to content
BulForum.com

Kva e razlikata v proizvoditelite

Recommended Posts

koi proizvoditel e po ka4estven za ati(sapphire,assus, GB)

spehialna sa modelite  R9800SE/128M/256B/TVO,R9600XT/128M/TV/DVI

Ot Asus ne mi e popadala tochno SE, no imam mnogo dobri vpechatlenia ot drugi nejni karti s ATI chip. Na edinia komp imam GB 9200 128/128 - ami...sredna rabota....nito mnogo dobro, nito mnogo losho. Az bih si vzel Sapphire...(lichni predpochitania) :) Vednaj mi popadna 9800SE na Sapphire i bez problem se modna s omega driverite do palnocenna i to bez nikakvi artefakti. Oshte poveche, che ako e nova - pochti sigurno e, che shte ja sluchish da e R360. Ama pak naj-dobre si e ako shte ja modvash, da mojesh predi da ja platish da ja pusnesh s omega driver.....ako imash poznat njakade... :P

nqkvi xarakteristki moge li da mi dade6

Разликите са само в окомплектовкат и охлаждането.Асус и Гигабайт няма никъде в БГ даже и по-света.Само Сапфира го има.Зимай един 5900ХТ докато има или изчакай за 6600(ГТ) :)

WoW за мен Sapphire са на 1во място след това GB и накрая ASUS.

Причини за първия производител няма кво да говоря резултатите са на лице иначе GB ползват по-бърза памет от ASUS иначе останалите компоненти са на едно ниво с малък прираст към ASUS.

... Сега много е вероятно да ме линчуват ... :wir :wir :wir

а бе на сички тия дето казаха .. еди кои са на първо място бла бла бла ... момчета такова нещо не съществува , винаги картата се гледа с каква памет разполага(някои бонусчета пускат някои фирми Axle 6800 ) да не е орязана от към шина , цената , охлаждането ,окомплектовката ( в много малка степен ) , това коя фирма е най-добра си е жив ташак мен ,ако питате , мен ми дайте 1 Axle 6800 16/6 пък вие си взимайте асуските, гигабайтските или сапфирските такива (ако те не се модват естествено )

за 9800 SE казаха ,че е само на Сапфир , отиди в Ерата питай ,че там в ценовата листа им пише 9800 SE / XT :P

Колкото до 9600 ХТ Асуската е с най-добра(бърза) памет

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...