nrg Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Интересно ми е да видя как мислите за това че точно тези който създават правилата ги нарушават по възможно най-тъпия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Е вие не сте ли свикнали вече? То има ли закон който да се спазва от някой? Та нали и те са хора като нас..гледат само как да се уредът някъде да гълтат пари и да дават колкото си може по-малко..кой не е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Po princip i az sum ZA spazvaneto na pove4eto zakoni, no kato pu6a4 gledam vinagi da si namerq cigarki bez banderol4e Prosto po tunko mi lqga nqkak si Ne mi se davat 4.60 za bqlo boro, pri oplojenie, 4e moga da go zimam 2.80.I mislq, 4e vseki na moito mqsto bi razsujdaval taka, no moga i da burkam Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Според мен законите са за да се спазват. Не ми е ясно обаче, защо институцията която трябва да налага тяхното спазване сама не ги спазва. Това само може да ни говори какво е положението в нашата държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nrg Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Po princip i az sum ZA spazvaneto na pove4eto zakoni, no kato pu6a4 gledam vinagi da si namerq cigarki bez banderol4e Prosto po tunko mi lqga nqkak si Ne mi se davat 4.60 za bqlo boro, pri oplojenie, 4e moga da go zimam 2.80.I mislq, 4e vseki na moito mqsto bi razsujdaval taka, no moga i da burkam <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с теб, но кой е казал че да си депутат е лесно и като такива трябва да се съобразяват с тези неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Съгласен съм @Lucky Luciano обаче те трябва да са ни за пример а кво се оказва ... те са по-битер от нас еми мен това не ме учудва вносните цигари идват много скъпи и като има начин що пък да не си взимаме без бандерол то самата държава ги продава така че тя сама се цака. Тя ги конфискува на митницата и после ги пуска в продажба вместо да им лепне някъв бандерол и да ги продава на цената в която са по магазините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Съгласен съм с теб, но кой е казал че да си депутат е лесно и като такива трябва да се съобразяват с тези неща. <{POST_SNAPBACK}> Da, taka e.Na fona na tehnite zaplati mislq, 4e mogat da si pozvolqt 4.60 za bql borko O6te pove4e se predpolaga, 4e te trqbva da pokazvat uvajenie kum zakonite, nali vse pak te gi suzdavat i priemat, ama kakto vsqko ne6to v taq durjava i tva mai 6te se okaje krivorazbrano Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Te si mislqt 4e za tqx prawilata nevajat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Поредния прецедент от нашите"обични"управници, излезли от Горно Нанадолнище ,които си мислят ,че законите които приемат не важат за тях.Докато има такива "селси" индивиди в парламента България няма да се оправи. Тъжно но факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Naprao izlagaciq i smqh nqmam kakvo poveche da kaja! Inache mi e interesno sq ot 1 january kak she se spazva naredbata za pusheneto na obshtestvenite mesta !Sigurno she se spazi kakto se spazva i oniq zakon v koito se kazva che lica pod 18 godishna vyzrast nqmat pravo da piqt alkohol da si kupuvat cigari i da sa po ulicite ili diskoteki sled 22h! No shte pojiveem i shte vidim ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Според мен законите са за да се спазват. Не ми е ясно обаче, защо институцията която трябва да налага тяхното спазване сама не ги спазва. Това само може да ни говори какво е положението в нашата държава. <{POST_SNAPBACK}> Napalno nasrano niakoi moje li da otre4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 верно е за положениято на държавата но ако ние не си помогнем и ние не спазваме законите никой неможе да ни помогне и никога НЯМА да се оправи държавата преди да кажем каква е ТЯ да погледнем себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Важното е да си вземат поука от тази случка и да не се повтаря Защото наистина е жалко Явор Милушев да заплашва с наказание репортера, и да му забранява да излъчва репортажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Tova depotatite sa absolutni jivotni ! Samo gledat da namaj ne i m stigat tiq zaplati deto zimat ! Gadove ! Te glasuvat zakona koito zabranqva kontrabanda na cigari bez banderol i piratski diskove i dr takiva tarikatluci, a v su6toto vreme te kupuvat ot tezi "diluri" cigari bez banderol ! Tova prosto ne moje da produljava taka !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.