CyberHill Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Значи аз теоритично го знам ,но ме интересува как става сега т.е. след основните промени които настъпиха в нашата счетоводна и данъчна с-ма. Ако някой е на ясно как става от към гледна точка на счетоводство и съответно с какви данъци се облагат Активите и Пасивите на дадената фирма... Много благодаря предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Значи теоретично подозирам, че ти нищо не знаеш. После - в счетоводната и данъчната ни политика чак основни промени скоро не са настъпвали. След това - какви са тези поглъщания на ЕООД от ООД, я се изясни. И последно - активите и пасивите ама въобще не се облагат с данъци - само печалбата и някои разходи на фирмата. Айде опитай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Utre 6te ti kaja kak to4no stava (maikami e s4etovoditelka no sq spi).6te q pitam utre sutrinta i 6te ti pi6a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 ако можеш изтегли си АПИС вътре има закони и ясно е казано как можеш да го направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 В законите никога нищо не е ясно казано. Да не говорим, че най-вероятно иде реч за някоя процедура, която разбираш как става едва след като те върнат няколко пъти от едни дълги опашки. Чули че има АПИС и някви там закони и компетентно се изказват. mod edit: Не се дръж нагло и не пускай безсмислени мнения. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай. Ако не спести ни умствените си напъни. Следващия безсмислен пост, ще бъде санкциониран !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Значи теоретично подозирам, че ти нищо не знаеш. После - в счетоводната и данъчната ни политика чак основни промени скоро не са настъпвали. След това - какви са тези поглъщания на ЕООД от ООД, я се изясни. И последно - активите и пасивите ама въобще не се облагат с данъци - само печалбата и някои разходи на фирмата. Айде опитай пак. <{POST_SNAPBACK}> Е такива мнения като твоето.... хич не искам! Или ще казваш ако можеш , а явно НЕ или не пиши и не давай оценки на хората! Аре кажи ми какво е Пасив бе ?! Аре не се бъркай в работи дето не разбираш! Никой не те е карал да пишеш тук! @DEVIL_in_PLD - ще чакам да ме просветлиш... Значи цялата работа става чрез изкупуване на дяловете които са 5000лв стандартно за ООД . Но мисълта ми е какви данъци трябва да се плащат при това изкупуване и трябва ли да се вади ново Решение на Съда.... май да.. ама да питам . Благодаря на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Pitai vuv foruma na law.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Pitai vuv foruma na law.bg <{POST_SNAPBACK}> Mi az ne vijdam nikakuv forum... vigdam tova: http://law.bg/ , samo telefoni i fax-ove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 sorry tova e linka.V burzinata sum napisal glupost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.