Jump to content
BulForum.com

Как се извършва поглъщане на ЕООД от

CyberHill

Recommended Posts

Значи аз теоритично го знам ,но ме интересува как става сега т.е. след основните промени които настъпиха в нашата счетоводна и данъчна с-ма.

Ако някой е на ясно как става от към гледна точка на счетоводство и съответно с какви данъци се облагат Активите и Пасивите на дадената фирма...

Много благодаря предварително...

Значи теоретично подозирам, че ти нищо не знаеш. После - в счетоводната и данъчната ни политика чак основни промени скоро не са настъпвали. След това - какви са тези поглъщания на ЕООД от ООД, я се изясни. И последно - активите и пасивите ама въобще не се облагат с данъци - само печалбата и някои разходи на фирмата. Айде опитай пак.

В законите никога нищо не е ясно казано. Да не говорим, че най-вероятно иде реч за някоя процедура, която разбираш как става едва след като те върнат няколко пъти от едни дълги опашки.

Чули че има АПИС и някви там закони и компетентно се изказват.

mod edit: Не се дръж нагло и не пускай безсмислени мнения. Ако имаш да казваш нещо по темата, казвай. Ако не спести ни умствените си напъни. Следващия безсмислен пост, ще бъде санкциониран !!!

Значи теоретично подозирам, че ти нищо не знаеш. После - в счетоводната и данъчната ни политика чак основни промени скоро не са настъпвали. След това - какви са тези поглъщания на ЕООД от ООД, я се изясни. И последно - активите и пасивите ама въобще не се облагат с данъци - само печалбата и някои разходи на фирмата. Айде опитай пак.

Е такива мнения като твоето.... хич не искам! Или ще казваш ако можеш , а явно НЕ или не пиши и не давай оценки на хората!

Аре кажи ми какво е Пасив бе ?! Аре не се бъркай в работи дето не разбираш!

Никой не те е карал да пишеш тук!

@DEVIL_in_PLD - ще чакам да ме просветлиш...

Значи цялата работа става чрез изкупуване на дяловете които са 5000лв стандартно за ООД . Но мисълта ми е какви данъци трябва да се плащат при това изкупуване и трябва ли да се вади ново Решение на Съда.... май да.. ама да питам .

Благодаря на всички !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...