break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Колкото и да са милички, всеки да си ходи по къщите. От такива улични помияри аман вече. Само разнасят бълхи и кърлежи през лятото. Заради тях цялата трева в градинката пред блока е осеяна с такива. Всяко лято трябва да се пръска и след седмица пак същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Незнам за кучета, но има около 4-5 котки зад блока, точно където си паркирам колата. Не е имало случай да я оставя и да не ми се качат я на предния капак, я на багажника, дори и на покрива. Отвратителни са! Не стига че цялата кола става на петна от мръсни лапи, ами и драскат с ноктите си докато се качат. Цяло лято съм ги цепил тъпите котки с въздушната ми пушка, сумати съчми съм им надумкал, ама нещат да умират мамка им. В същност една хвърли топа миналия месец, ама незнам дали не беше от студ Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Твърдо НЕ не бездомните кучета .Просо ги мразя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Бездомните кучета хмммм...Ами да съм ЗА ИЗТРЕБВАНЕТО ИМ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Na4i teq pesove sa ygasni ne trqq gi trepat ama da gi paxnat nqakade pone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 И аз не ги обичам кой знае колко , даже бих казал ,че изобщо не ги обичам.На няколко пъти са ме гонили тия изроди да ме "хапнат".Може да не ги убиват , ама да ги приберат някъде ,където няма да правят проблеми>>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 ... Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките! <{POST_SNAPBACK}> А от къде може да се вземе такава? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Ne, che iskam da predizvikvam nqkoi, ama MNOGO trudrno mojesh da izlyjesh kotka s otrova, mishka da, kuche malko po-trudno, no ne i kotka. Trqbva da si namerish drug nachin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Да бе да. Подхвърли й едно парче салам и да видиш как ще го подмята от удоволствие . Пък и аз искам за едно квартално куче, тип мастия Link to comment Share on other sites More sharing options...
RozovoKote Posted February 18, 2005 Share Posted February 18, 2005 Всушност за да не се чувствам виновен в подстрекателство към убийтвото на животни едитвам последния си пост: ЕДИТ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да ги кастрират май е най-добре! Пренасят зарази и хапят дечица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Kastraciq mu e maikata!A tezi koito sa neizle4imo bolni-da se prispivat...E to v momenta tva se pravi-pribirat se ku4etata...Kvo se slu4va s tqh po-natatuk-trepat gi-vsi4ki-bolni,zdravi,hubavi,grozni-VSI4KI!Gledah filmite za na6te ku4karnici,gledah filmite po reality za tehnite ku4karnici......nie pak sme zverove,maina! Nqkoi pita6e kade moje da nameri otrova-za kvo ti e otrova-hvani drebnoto sa6testvo i mu izvii vrata,ili puk q zgazi s kola,a moje da dq izkormi6 daje(v minalata mahala be6e mnogo fashion)a za ku4etata-hvani edin kol i udari ku4eto m/u o4ite-ako ne pukne,pone 6te se za6emeti i 6te moje6 da go klucne6.......ako ti stane zabavno moje6 da utrepe6 sau4enika si,da go ruga6 s pru4ki,sled tva go zakopai jiv!!!! Nakude otiva toq svqt........horata savsem sa se ojesto4ili........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Това беше забавно, въпреки че методите които предлагаш са прекалено брутални. Пък и то кучето няма да седи и да те чака да го фраснеш между очите. Бая гонитба ще пада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 horata savsem sa se ojesto4ili........ <{POST_SNAPBACK}> Особено аз към разни п******и дето трепят животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Особено аз към разни п******и дето трепят животни. <{POST_SNAPBACK}> Az iskrenno im pojelavam na teq urodi DA PUKNAT KATO KU4ETA V NQKOI KU4KARNIK........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Az iskrenno im pojelavam na teq urodi DA PUKNAT KATO KU4ETA V NQKOI KU4KARNIK........... <{POST_SNAPBACK}> кефиш, ще те черпя една бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Незнам за кучета, но има около 4-5 котки зад блока, точно където си паркирам колата. Не е имало случай да я оставя и да не ми се качат я на предния капак, я на багажника, дори и на покрива. Отвратителни са! Не стига че цялата кола става на петна от мръсни лапи, ами и драскат с ноктите си докато се качат. Цяло лято съм ги цепил тъпите котки с въздушната ми пушка, сумати съчми съм им надумкал, ама нещат да умират мамка им. В същност една хвърли топа миналия месец, ама незнам дали не беше от студ Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките! <{POST_SNAPBACK}> Една флоберка мисля, че ще свърши работа. Пък господата(и госпожици) защитници да си ги вземат у тях, или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз лично нямам нищо против бездомните животни.Така или иначе в нашия град никои не се разправя с тях живеят си на свобода като баровци <{POST_SNAPBACK}> О-о, повярвай ми , ако те захапе един от тези баровци, няма да си на такова мнение Не дай Боже да е заразено, тогава става страшно - болници , нерви , пари и т.н. Това го няма никъде по белия свят! Нима там хората са по-малко хуманни, напротив, там са наистина хуманни, обаче преди всичко към хората, чак тогава към кучетата, котките, врабчетата и поповите прасета И не съм съгласен с мнението на Still Happen , че бездомните хора и бездомните кучета са едно и също нещо!!! Абе аз защо пиша в стара тема Мале мале Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 И не съм съгласен с мнението на Still Happen , че бездомните хора и бездомните кучета са едно и също нещо!!! Абе аз защо пиша в стара тема Мале мале <{POST_SNAPBACK}> Не е едно и също, да има бездомни кучета са виновни хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Една флоберка мисля, че ще свърши работа.Пък господата(и госпожици) защитници да си ги вземат у тях, или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат. <{POST_SNAPBACK}> да,да -на никой не са му приятни,но все пак !!дайте да вземем да трепем всичко квото ни се изпречи на пътя!както за кучетата,така и за котките трябва да има специални места,в които да се гледат,а не да се трепят ей така за густо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат. <{POST_SNAPBACK}> За това е виновен оня боклук Софиянски, а не кучетата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Една флоберка мисля, че ще свърши работа.Пък господата(и госпожици) защитници да си ги вземат у тях, или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат. <{POST_SNAPBACK}> Mene sa me hapali...gonili sa me ku4eta,no nqmam jelanie da gi trovq ili izkormq,nali?Puk i nqma po-zlo jivotno ot 4oveka,koeto si proli4a vednaga... Xodete gi trepete be... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 За това е виновен оня боклук Софиянски, а не кучетата. <{POST_SNAPBACK}> Аха, той я нахапа.fluffy, щом ти е кеф да те хапят и да те гонят - хубаво, ама мен не ми е кеф, на съседите ми, които имат малки деца също не им е кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Няма лоши кучета - има лоши хора. Ако домашни кучета нападнат човек - виновен е стопанина им, за това, че ги е озлобил. Ако улични кучета нападнат човек (защо ли на мен никога не ми се е случвало) - виновни са садистични хора, които с тормоза към тях са ги озлобили. Защо примерно мен не ме е хапало чуждо куче? Защо мен не са ме нападали улични кучета? Най-много да ме нападне и да ме нацелува отвсякъде. Защото обичам всички кучета и не се страхувам от тях, познавам психиката ми и това ме кара да ги харесвам и уважавам повече от някои хора с флоберки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 За това е виновен оня боклук Софиянски, а не кучетата. <{POST_SNAPBACK}> Да бе. Той софиянски е длъжен когато някое куче подгони някой и той да е там да го спасява. Пък и той е само за София. Ами Пловдив. Пък и той вече за 3 мандата не могат да се разберат ще ги трепят ли или само ще ги кастрират и пускат. И не защото те не знаят какво искат, а защото прекалено външни хора и организации се месят в това.Mene sa me hapali...gonili sa me ku4eta,no nqmam jelanie da gi trovq ili izkormq,nali?Puk i nqma po-zlo jivotno ot 4oveka,koeto si proli4a vednaga...Xodete gi trepete be... <{POST_SNAPBACK}> Ходи и поживей в гората, да видиш дали човека е само злото животно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.