Jump to content
BulForum.com

DA ili NE za bezdomnite ku4eta...

QUEST

Recommended Posts

Колкото и да са милички, всеки да си ходи по къщите. От такива улични помияри аман вече. Само разнасят бълхи и кърлежи през лятото. Заради тях цялата трева в градинката пред блока е осеяна с такива. Всяко лято трябва да се пръска и след седмица пак същото. :angry1

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Незнам за кучета, но има около 4-5 котки зад блока, точно където си паркирам колата. Не е имало случай да я оставя и да не ми се качат я на предния капак, я на багажника, дори и на покрива. Отвратителни са! Не стига че цялата кола става на петна от мръсни лапи, ами и драскат с ноктите си докато се качат. Цяло лято съм ги цепил тъпите котки с въздушната ми пушка, сумати съчми съм им надумкал, ама нещат да умират мамка им. В същност една хвърли топа миналия месец, ама незнам дали не беше от студ ;) Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките!

И аз не ги обичам кой знае колко , даже бих казал ,че изобщо не ги обичам.На няколко пъти са ме гонили тия изроди да ме "хапнат".Може да не ги убиват , ама да ги приберат някъде ,където няма да правят проблеми>>>

...  Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките!

А от къде може да се вземе такава?

Да бе да. Подхвърли й едно парче салам и да видиш как ще го подмята от удоволствие :bgrin: . Пък и аз искам за едно квартално куче, тип мастия

• 4 months later...

Да ги кастрират май е най-добре! Пренасят зарази и хапят дечица!

Kastraciq mu e maikata!A tezi koito sa neizle4imo bolni-da se prispivat...E to v momenta tva se pravi-pribirat se ku4etata...Kvo se slu4va s tqh po-natatuk-trepat gi-vsi4ki-bolni,zdravi,hubavi,grozni-VSI4KI!Gledah filmite za na6te ku4karnici,gledah filmite po reality za tehnite ku4karnici......nie pak sme zverove,maina!

Nqkoi pita6e kade moje da nameri otrova-za kvo ti e otrova-hvani drebnoto sa6testvo i mu izvii vrata,ili puk q zgazi s kola,a moje da dq izkormi6 daje(v minalata mahala be6e mnogo fashion)a za ku4etata-hvani edin kol i udari ku4eto m/u o4ite-ako ne pukne,pone 6te se za6emeti i 6te moje6 da go klucne6.......ako ti stane zabavno moje6 da utrepe6 sau4enika si,da go ruga6 s pru4ki,sled tva go zakopai jiv!!!!

Nakude otiva toq svqt........horata savsem sa se ojesto4ili........ :(

:D :D :D Това беше забавно, въпреки че методите които предлагаш са прекалено брутални. Пък и то кучето няма да седи и да те чака да го фраснеш между очите. Бая гонитба ще пада :D

Az iskrenno im pojelavam na teq urodi DA PUKNAT KATO KU4ETA V NQKOI KU4KARNIK........... :angry1  :angry1  :angry1  :angry1  :angry1

:punk кефиш, ще те черпя една бира.

Незнам за кучета, но има около 4-5 котки зад блока, точно където си паркирам колата. Не е имало случай да я оставя и да не ми се качат я на предния капак, я на багажника, дори и на покрива. Отвратителни са! Не стига че цялата кола става на петна от мръсни лапи, ами и драскат с ноктите си докато се качат. Цяло лято съм ги цепил тъпите котки с въздушната ми пушка, сумати съчми съм им надумкал, ама нещат да умират мамка им. В същност една хвърли топа миналия месец, ама незнам дали не беше от студ  ;)  Не ми се занимава да ходя да купуват отрова, иначе без никакво колебание бих ги изтрепал всичките!

Една флоберка мисля, че ще свърши работа.

Пък господата(и госпожици) защитници да си ги вземат у тях, или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат.

Аз лично нямам нищо против бездомните животни.Така или иначе в нашия град никои не се разправя с тях живеят си на свобода като баровци :punk

О-о, повярвай ми , ако те захапе един от тези баровци, няма да си на такова мнение :devil Не дай Боже да е заразено, тогава става страшно - болници , нерви , пари и т.н. Това го няма никъде по белия свят! Нима там хората са по-малко хуманни, напротив, там са наистина хуманни, обаче преди всичко към хората, чак тогава към кучетата, котките, врабчетата и поповите прасета :punk

И не съм съгласен с мнението на Still Happen , че бездомните хора и бездомните кучета са едно и също нещо!!!

Абе аз защо пиша в стара тема :confused :blink: :unsure:

Мале мале :excl:

И не съм съгласен с мнението на Still Happen , че бездомните хора и бездомните кучета са едно и също нещо!!!

Абе аз защо пиша в стара тема :confused  :blink:  :unsure:

Мале мале :excl:

Не е едно и също, да има бездомни кучета са виновни хората

Пък господата(и госпожици) защитници да си ги вземат у тях, или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат.

да,да -на никой не са му приятни,но все пак !!дайте да вземем да трепем всичко квото ни се изпречи на пътя!както за кучетата,така и за котките трябва да има специални места,в които да се гледат,а не да се трепят ей така за густо :angry1

или да отидат да се обадят на онази жена от София, където за малко да я разкъсат.

За това е виновен оня боклук Софиянски, а не кучетата.

Mene sa me hapali...gonili sa me ku4eta,no nqmam jelanie da gi trovq ili izkormq,nali?Puk i nqma po-zlo jivotno ot 4oveka,koeto si proli4a vednaga...

Xodete gi trepete be...

Аха, той я нахапа.fluffy, щом ти е кеф да те хапят и да те гонят - хубаво, ама мен не ми е кеф, на съседите ми, които имат малки деца също не им е кеф.

Няма лоши кучета - има лоши хора. Ако домашни кучета нападнат човек - виновен е стопанина им, за това, че ги е озлобил. Ако улични кучета нападнат човек (защо ли на мен никога не ми се е случвало) - виновни са садистични хора, които с тормоза към тях са ги озлобили.

Защо примерно мен не ме е хапало чуждо куче? Защо мен не са ме нападали улични кучета? Най-много да ме нападне и да ме нацелува отвсякъде. Защото обичам всички кучета и не се страхувам от тях, познавам психиката ми и това ме кара да ги харесвам и уважавам повече от някои хора с флоберки...

Да бе. Той софиянски е длъжен когато някое куче подгони някой и той да е там да го спасява. Пък и той е само за София. Ами Пловдив. Пък и той вече за 3 мандата не могат да се разберат ще ги трепят ли или само ще ги кастрират и пускат. И не защото те не знаят какво искат, а защото прекалено външни хора и организации се месят в това.
Mene sa me hapali...gonili sa me ku4eta,no nqmam jelanie da gi trovq ili izkormq,nali?Puk i nqma po-zlo jivotno ot 4oveka,koeto si proli4a vednaga...

Xodete gi trepete be...

Ходи и поживей в гората, да видиш дали човека е само злото животно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...