poznai Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ще застреляш сина си щото иска да застреля куче? Е ок, малко силно се изразих. Няма да му отнема живота, но почти ще го поставя на нивото на кучето, за да види какво иска да причини. И от наследство ще го лиша Дете без сърце, не искам да имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Бездомните котки и кучета трябва да се хващат обезпаразитяват,кастрират и пускат отново.Или да се държат в приют определено време ако някой иска да ги вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Бездомните котки и кучета трябва да се хващат обезпаразитяват,кастрират и пускат отново.Или да се държат в приют определено време ако някой иска да ги вземе. <{POST_SNAPBACK}> saglasen sam 4e ne triabva da s izbivat ku4etata kolkoto i da s protivni a 6to s otnasia do kotkite imam 3 u nas i davam hrana na o6te 4 deto jiveiat v mazeto i do bloka Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 saglasen sam 4e ne triabva da s izbivat ku4etata kolkoto i da s protivni a 6to s otnasia do kotkite imam 3 u nas i davam hrana na o6te 4 deto jiveiat v mazeto i do bloka <{POST_SNAPBACK}> Радвам се, че не си ми съсед.Освен ако не ги ваксинираш и обезпаразитяваш редовно, тогава си взимам думите назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 emi vzel sam im kai6ki protiv balhi i razni takiva i niakakvi vitamini za vaksini neznam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Е, пак си помислил...браво на теб. Поне мишки и хлебарки сигурно нямате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 mi6ki ne sam vijdal oba4e prez liatoto ima hlebarki oba4e tezi kotki koito jiveiat v apartamenta sa extremno 4isti kogato i da gi vida se sa miat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 никви такива твари Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Те котките по принцип са си чисти животинки, аз много ги харесвам...обмислял съм варианта да си взема коте, но все ме е страх, че ще ми се падне някое хахаво и ще ми изяде тапетите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Вижте ся аз предлагам да не трепем хлебарките! Щото не е хуманно да ги размажеш с чехъла на стената. Аз стигнах до извода че от много хуманност и хуманизъм глава боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Бездомните кучета трябва да се избият незабавно,носители са на гадни зарази и са опасни много,особено за малките деца които те нападат и хапят за нищо,мой приятел беше ухапан от куче и влезна в болница,но с няколко човека от махалата решихме,че това няма да продалжава така и проведохме мащабна въоръжена операция,пропъдихме всички помияри и вече спим спокойно вечер.А що се отнася за личното НИ благо и здраве човек не бива да проявява съчуствие към нищо и никого трябва да изчезнат като комунизма tonyss@abv,bg http://mp3.bol.bg:8080/fls/Users/mganchev/...enii_vesnyi.mp3 http://free2.bol.bg:8080/koelera/MangaliDiss.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Е ок, малко силно се изразих.Няма да му отнема живота, но почти ще го поставя на нивото на кучето, за да види какво иска да причини. И от наследство ще го лиша Дете без сърце, не искам да имам. <{POST_SNAPBACK}> 4oweka e nai wis6iq indiwid i ne biwa da se ostawq na 4ustwata sprqmo ne6to det raznqsq bolesti i hape koi zawurne ne burkai doma6noto krotko i 4isto ku4e s uli4nite bokluci Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 4oweka e nai wis6iq indiwid i ne biwa da se ostawq na 4ustwata sprqmo ne6to det raznqsq bolesti i hape koi zawurnene burkai doma6noto krotko i 4isto ku4e s uli4nite bokluci Човека е най-висшето същество, което върви срещу природата. Заради човека дължим една голяма част от болестите, които ни сполитат. От човека, няма по-голям разпространител на смъртоносни болести. А за домашните и кротки кучета, да не говорим, защото точно домашните кучета се взимат за пазачи и се озлобяват допълнително. Имал съм куче, бил съм и фигурант на други такива, знай!, че едно обучено куче не ще те ухапе, ми ще те изяде направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Човека е най-висшето същество, което върви срещу природата.Заради човека дължим една голяма част от болестите, които ни сполитат. От човека, няма по-голям разпространител на смъртоносни болести. А за домашните и кротки кучета, да не говорим, защото точно домашните кучета се взимат за пазачи и се озлобяват допълнително. Имал съм куче, бил съм и фигурант на други такива, знай!, че едно обучено куче не ще те ухапе, ми ще те изяде направо <{POST_SNAPBACK}> 4oweka e opitomil prirodata,toi wlastwa nad neq a ne obratnoto genii a ti kwo prai6 pri ku4eto paza4 a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 4oweka e opitomil prirodata,toi wlastwa nad neq a ne obratnoto geniia ti kwo prai6 pri ku4eto paza4 a? Ти чуваш ли се? А при кучето пазач какво правя, нещо не разбирам въпроса ти. Обучавал съм такива, за да може да ми е в полза, когато потрябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 и проведохме мащабна въоръжена операция,пропъдихме всички помияри <{POST_SNAPBACK}> Много ми е интересно какво война на ХОРАТА и КУЧЕТАТА е била. Шоу голямо е било. Гледаш бате ти Тончо с пушка от 1924 година гони някой улична превъзходна помярщина. Малко смях и все пак браво имало е организация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ти чуваш ли се? А при кучето пазач какво правя, нещо не разбирам въпроса ти. Обучавал съм такива, за да може да ми е в полза, когато потрябва. <{POST_SNAPBACK}> to hape tiq det trqbwa,nali za twa e paza4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvist Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Е евтаназията по чужбина каква е според тебе ? Къпят ги, слагат ги в четиризвездне хотел, вечеря, закуска ? <{POST_SNAPBACK}> А за теб кво е? Последното ни куче му бихме инжекция щото се мъчеше постоянно в гърчове. Ти какво би направил, би взел лопатата и да налагаш докато му изкочат червата? Виждам доста са на мнение за незабавно изтрепване. Ми вземете разрешете с тоя замах престъпноста. Или както в Румъния, всички кучета за една вечер, нищо че по тва време по улиците там имаше и танкове.Същите румънци дето пак наведнъж платиха целия си външен дълг и досега съжаляват за това. И колко от вас дето сте имали прблеми с кучетата, могат да кажат че то е било бездомно, а не на някоя нагла мутра дето стои с ръце в джобовете, песа му те хапе и той ти вика бегай. Бездомните кучета са наша, като общество, грижа, и от снимиките се видя що за общество сме и как носим отговорност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeTo Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Be kato me uhape nqkoe togava 6a mu mislq . Moe da organiziram nqkoe safari s priqteli i da pokajem kolko sme to4ni .. Stiga s 6egite ... Tova e seriozen problem i ni nosi dosta lo6 imij v 4ujbina (kakto i mnoo drugi ne6ta estestveno).Re6enieto e da gi pribirat i kastrirat (pone). Link to comment Share on other sites More sharing options...
demon4o Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Trqbva da se ottarvem ot bezdomnite ku4eta. Te prenasqt zarazi. Izbiite gi do krak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Карамане, позната картинка ми е това - в Изгрев живея и нерядко се прибирам пеш по нощите. Маса пъти са ми се нахвърляли разни песове, но само единия път се стигна до лобут и то е ясно кой умря де Иначе кой ли ден ще ми писне калинката и ще изтрепя де що пес видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Само да разбера кой е първия дангалак дет е пуснал тея кучета навън ше го е*а в г*за без вазелин. ...то глей кво стана!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 естествено <{POST_SNAPBACK}> Карамане жесток си.Направо си страшен.Умрях от смях като прочетох за това с рогата.Напрова ме разби.Ама нали един пес е паднал долу.Това е важното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Някой гледа ли новините.Озверели кучета нападнаха млада жена....оцеляла е по чудо.Е надявам се това променя мнението на любителите на помиярите за кротките сладки кученца.Трябва да се изтребват наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.