Jump to content
BulForum.com

DA ili NE za bezdomnite ku4eta...

QUEST

Recommended Posts

Разбира се, че трябва да бъде премахнат проблема с бездомните кучета! Те са източник на безбройни зарази, могат да те нападнат, както се е случвало много пъти, макар че може и с домашни да се получи същият инцидент... Обаче бездомните кучета са отвратителна сган. Аз обичам кучетата ама да се въртят навсякъде и да разнасят болести и да хапят децата... Би трябвало да ги умървяват по безболезнен начин в кучкарници...

Rennie абсолютно съм съгласен с теб.Аз се чудя защо не са взели мерки преди години.Какво чакат жертви ли да има.Се едно малко сме чели, гледали за ухапани деца.Та по тия песове толкова зарази.Ама проблема освен в общината е и в тия дето ги хранят.Много стари бабички съм виждал дето не спят само и само да отидат да им дадат да ядат.И после по цял ден помяри около входа ти.Абе въобще много зле раобтата с кучетата.

Ама и с котките е по същия начин.Имам един познат дето около блока му има над 30 котки.На всякъде балхи, кърлежи, зарази.Абе не приятна рабора е това. Ама според мен ако от общината се заемат ще е добре.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply
Ама и с котките е по същия начин.Имам един познат дето около блока му има над 30 котки.На всякъде балхи, кърлежи, зарази.Абе не приятна рабора е това. Ама според мен ако от общината се заемат ще е добре.

И в нащият вход има бабичка, която храни всички космати гадини в квартала... Има толкова много котки, че сутрин като излизаш и не може да се разминеш стях. Не мога да ги понасям. Пълни са с какви ли не бълхи, глисти и тении.. Гадост. Страх ме е, че ще лепнат някой паразит на домашното ни куче, обаче откачената баба слиза в 7:00 сутринта и ги храни... Откачена работа..

За всички фенове на побългарената евтаназия:

снимка1

снимка2

снимка3

снимка4

Стефан и нрг сега можете да спите спокойно, проблемите ви се разрешават успешно! Приятни сънища.

Усещате ли как ние сме изметта на Европата, а...

снимка1

снимка2

снимка3

снимка4

Стефан и нрг сега можете да спите спокойно, проблемите ви се разрешават успешно! Приятни сънища.

Е евтаназията по чужбина каква е според тебе ? Къпят ги, слагат ги в четиризвездне хотел, вечеря, закуска ?

Първо кучетата не се виновни ,а хората които са ги оставили бездомни щото да има6 куче се пак си е отговорност и кат не ги кефи вече животинчето и аре на улицата.Така че хората трябва да бъдат санкционирани.

Второ ако ме ухапе някакво бездомно куче без никаква причина сам ще взема пушката и ша им дам една евтаназия че направо ще им светне.

Едва ли има фенове на "побългарената ефтаназия" тук.... Сърцераздерателната статия, написана от ревностен природозащитник, който може би обича повече бездомните кучета отколкото бездомните деца. Жалко че за просяците никой не се трогва да напише някоя толкова покъртителна статия както за песовете... Вярно, нечовешко е това, което правят с кучетата. Нехуманно и незаконно. Обаче се дразня от факта, че има хора, които така милеят за помиарите, все едно са им деца...

Сега някой ще каже, че съм фенка на побългарената ефтаназия...

Snai goliamo udovolstvie shte napravia neshto.Dori ve4e pravia neshto...karam niakoi da se zamisliat taka dalboko kakto nikoga dosega.

С други думи нищо не правиш.Ама какво ли се очудвам, то си е нормално.Много се реве, обаче нищо не се прави.Или на нас се пада? Викаш ти да ни накараш да се замислим, пък амо може и да решим проблема вместо теб.Ти цигарите спря ли заради бездомните кучета ?

Твърдо против бездомните кучета.

Уж бяха обещали от общината да преберат бездомните кучета в кучкарници ама нещо не им се отдава. :confused

снимка1

снимка2

снимка3

снимка4

Виж кво аз не съм садист, има и друг начин за изпълнение ефтаназия и както казах по-горе ако някой се сеща за алтернатива която наистина върши работа(щото кастрацията решава проблема ама за доста по-далечно бъдеще) да я каже(въпрки че едва ли ни сме хората който ще решим проблема, най-малко нямаме власта да я осъществим). Всички защитници казват че в другите страни не се използва ефтаназия- еми кажете тогава кво правят че нямат куцета по улиците(без да се гледат доживотно в приюти, държавата наистина НЯМА нужните средства за това)?

Da si kaja 4estno napravo mi e pisnalo ot gorkite jivotinki...ne zashtoto prosto gi mrazia,a zashtoto sa razprostraniteli na nai razli4ni zarazi...ot koito nai losha e ku4eshkata tenia!!!Sushto taka krastata po ku4etata e mnogo opasna i za horata.Vedno u4ilishte v ki4uka(Anton Ivanov)brodi maika s 3 ku4enca.Da ne vi razpraviam kolko me e jal za tiah,poneje sa v posleden stadii ot razvitieto na bolestta(krasta).Na maikata,koiato mejdu drugoto prili4a na dalmatinec,ne i e mnogo tejko,no kakvo da kaja za malkite i...Prosto kato gi gledam kak se mu4at mi stava jalno.Celite sa pokriti s rani i niamat kosmi gorkite.Da ne se izkazvam kraino,no mislia 4e niama da prejiveiat zimata. :cry ...I da se pridarjam kam temata vse pak-mislia 4e v grada ima deistvashta firma koiato pribira bezdomnite ku4eta.Smiatate li 4e triabva da se o4isti grada po toia na4in,kato gi izbivat niakade tam ili ne?Az li4no smiatam 4e triabva da se kastrirat i da se puskat na svoboda da si hodiat...i bez tova sa osudeni da hodiat gladni po ulicite...Za ku4eshkata tenia moga dosta da kaja ako niakoi proiavi interes(kak stava zaraziavaneto,koi moje da bude zarazen i t.n.).Neshtata spored mene nikak ne sa kato v pesen po otnoshenie na bezdomnite ku4eta i zarazite koito razprostraniavat,kakto i po otnoshenie na na4ina po koito se otnasiat kum tiah!!!!!

ОФТОПИК:

Хм, поста ти не е кратък, е кажи ми какво ти костваше да го напишеш на кирилица?

Ясно, че всеки може да си пише на каквото си иска, ама .........

Тука пак са малко..

В София е някъв ужас,не знам ония хора пък как се оправят..на всяка втора улица по 5 кучета..

Иначе за тука на мен не ми пречат,стига да не хапят..

Виж кво аз не съм садист, има и друг начин за изпълнение ефтаназия и както казах по-горе ако някой се сеща за алтернатива която наистина върши работа(щото кастрацията решава проблема ама за доста по-далечно бъдеще) да я каже(въпрки че едва ли ни сме хората който ще решим проблема, най-малко нямаме власта да я осъществим). Всички защитници казват че в другите Бтрани не се използва ефтаназия- еми кажете тогава кво правят че нямат куцета по улиците(без да се гледат доживотно в приюти, държавата наистина НЯМА нужните средства за това)?

Е то това ще е абсолютна идиотщина да ги гледат доживотно...Огледайте се малко по улиците.Кучетата напоследък намаляха драстично, и то не защото ги кастрират или обезпаразитяват, а защото ги изтребват...аз също не съм садист, обичам животните, но не когато са мръсни, гладни, болни и бесни около мен.Просто колкото и да е жалко това е единствения наистина ефективен метод.

Мислех да не пиша тук, ама айде ...

Lil`Nigga, има едни такива правоъгълни предмети, казват се книги.

Та вземи и прочети какво стана в Букурещв началото на деведесетте, когато умните, напредничави и цивилизовани румънци се постараха "тъпите псета да пукнат", иначе казано изтребиха ги в рамките на няколко дни.

Аз много ги мразя, защото един пес ме беше захапал много гадно, но разбира се аз го бях предизвикал, като го целих с камъченца, но откъде да знам, че е толкова гадно псенцето :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...