stefan Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Да ама тези приюти на са държавни а се спонсорират от дарители. <{POST_SNAPBACK}> Съвсем държавни са си. А още не са паднали от ръба само заради дарителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз съм съгласен с теб, че това е най-приемливият начин, но не мислиш ли, че първо трябва да се справим с бездомните хора, а след това с кучетата? В смисъл - за съжаление държавата ни е доста бедна и ми се струва малко нелогично да се изразходват хиляди левове за кучешки приюти, когато има толкова много гладуващи хора! <{POST_SNAPBACK}> е нямаше начин да не се стигне до тук ама като реват хората,че им пречили кучетата и искат решение,кво да се прави!!!!и без друго хората са виновни..... твърдо против безразборното трепене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 23, 2005 Share Posted June 23, 2005 Аз съм съгласен с теб, че това е най-приемливият начин, но не мислиш ли, че първо трябва да се справим с бездомните хора, а след това с кучетата? В смисъл - за съжаление държавата ни е доста бедна и ми се струва малко нелогично да се изразходват хиляди левове за кучешки приюти, когато има толкова много гладуващи хора! <{POST_SNAPBACK}> Ами иба чужди организации, които искат да се заемат с тази дейност, но постоянно им се пречи. Съвсем държавни са си. А още не са паднали от ръба само заради дарителите. <{POST_SNAPBACK}> Много здраве ще имаш много добре знам как са устроени най-вече в щатите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.