VMS Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 За да не отварям нова тема, някой има ли информация какво става с free.datacom.bg или сме в неведение <{POST_SNAPBACK}> Същото, каквото и с free.bol.bg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 За да не отварям нова тема, някой има ли информация какво става с free.datacom.bg или сме в неведение <{POST_SNAPBACK}> В какъв смисъл какво става?! работи си.. само торента нещо дава connection refused Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 В какъв смисъл какво става?! работи си.. само торента нещо дава connection refused <{POST_SNAPBACK}> Ми от вчера до преди малко не работеше , интересно защо не ми отваря бутоните които са качени там Сега отваря нещо, но като натисна на някоя снимка която съм ъплоад и ми дава, че страницата неможе да бъде отворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 При мен и във free.datacom.bg и във free.bol.bg дава, че са ми закрити директорийте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И при мен е така ...преди уж да се свържа ми даваще грешна парола а то няма по-вярна ... а сега пък въобще не зацепва ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 И при мен е така ...преди уж да се свържа ми даваще грешна парола а то няма по-вярна ... а сега пък въобще не зацепва ... <{POST_SNAPBACK}> Най - големия ташак с датаком преди беше, че като се логвам с фтп клиент ми дава, че ми е грешна паролата, като се логвам с тяхната джава простотия ме пуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Поне с bol.bg трябва да са въвели ограничения от 3мб/файл и вероятно всички такива файлове са затрити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 Не съм регнат в датаком, ама за бол.бг нямам проблеми. Там са ми всички файлове и над 3 МВ и картинките ми се отварят и във файловия манипулатор си влизам. Да не е станало нещо като с хит.бг, преди няколко дена, за няколко часа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Не съм регнат в датаком, ама за бол.бг нямам проблеми. Там са ми всички файлове и над 3 МВ и картинките ми се отварят и във файловия манипулатор си влизам. Да не е станало нещо като с хит.бг, преди няколко дена, за няколко часа? Въпрос на няколко дена е за бол-а . Ако имаш нещо ценно там сега е момента да си го свалиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 10х. От днес почвам. Така и така си го мислих. Тъкмо си намерих адрес за неограничено пространство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 10х. От днес почвам. Така и така си го мислих. Тъкмо си намерих адрес за неограничено пространство. <{POST_SNAPBACK}> Дай урл де, и аз искам да си преместя нещата, ако успя въобще Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Всъщност, оказа се че дават само 200 МВ. В narod.ru. Уж в началото пишеше неограничено пространство, пък като се регистрирах ми изписа, че имам само 100МВ и като ми останат 10 МВ свободни само, може да си го увелича с още 100. Ама до там. А бе ужким руснаците са дащни в това отношение, ама нещо не уцелих. Продължавам с търсенето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Може ли някой да ми каже как му е скороста към дата.бг защото аз свалям със средно 0,13 КБ/с и то когато се появи някаква връска.Иначе нета си ми е добре,нямам загуба на пакети,пинга си е добър(към mirrors.evrocom.net).Повредата в моя телевизор ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Може ли някой да ми каже как му е скороста към дата.бг защото аз свалям със средно 0,13 КБ/с и то когато се появи някаква връска.Иначе нета си ми е добре,нямам загуба на пакети,пинга си е добър(към mirrors.evrocom.net).Повредата в моя телевизор ли е? <{POST_SNAPBACK}> pri men datata e uchudvashto dobre... po-rano prez denq vruzkata beshe dosta zle...no sega si svlalq normalno... problema mai e pri teb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Може ли някой да ми каже как му е скороста към дата.бг защото аз свалям със средно 0,13 КБ/с и то когато се появи някаква връска.Иначе нета си ми е добре,нямам загуба на пакети,пинга си е добър(към mirrors.evrocom.net).Повредата в моя телевизор ли е? <{POST_SNAPBACK}> Не си единствен. При мен е пък "Я захапе, я не". Единия път, дърпам с 0,8 К и прекъсне друг път пък тамън почне с 27 К и изведнъж рязко пада на 2 К и накрая спира да дърпа и пак прекъсне. Нали днес в раздела за новините казаха че има авария някъде по пътя Пловдив - София. Може би е заради това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Не си единствен. При мен е пък "Я захапе, я не". Единия път, дърпам с 0,8 К и прекъсне друг път пък тамън почне с 27 К и изведнъж рязко пада на 2 К и накрая спира да дърпа и пак прекъсне. Нали днес в раздела за новините казаха че има авария някъде по пътя Пловдив - София. Може би е заради това. <{POST_SNAPBACK}> Мда и при мен е така.Пропуснал съм я тази тема в Новини.Дано да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 Странно, но при мен се оправи. В момента не дърпам нормално с 27 К, а с 20-21 К и леко се повишава. Странно нещо е това интернета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 28, 2005 Share Posted August 28, 2005 малее квото стане и се датата търсите колкото филми и музика, и други глезотийки има в японците няма другаде да намерите, ако не DC++ нали за нас работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Да питам да видя проблема в моя телевизор ли е или не. При вас как е. Една приятелка ме помоли да и издърпам One Tree Hill 2-та сезона и да и ги драсна. Някъде от към 16.09 гледам от статистиките на FlashGet-a скоростта ми падна драстично , на Д+ съм почти на половина да не говоря , че и повече. В момента дърпам с 10-20-40-15 ( да не съм много краен , ама даже на момента няма никой ) ... преди беше 90-100-120-80 , наистина скоростта не беше постоянна , но поне висока Някаква идея какво става с Евроком ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.