Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

За да не отварям нова тема, някой има ли информация какво става с free.datacom.bg или сме в неведение  :huh:

Същото, каквото и с free.bol.bg. :cry

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply
За да не отварям нова тема, някой има ли информация какво става с free.datacom.bg или сме в неведение  :huh:

В какъв смисъл какво става?! работи си.. само торента нещо дава connection refused

В какъв смисъл какво става?! работи си.. само торента нещо дава connection refused

Ми от вчера до преди малко не работеше , интересно защо не ми отваря бутоните които са качени там :angry:

Сега отваря нещо, но като натисна на някоя снимка която съм ъплоад и ми дава, че страницата неможе да бъде отворена :(

И при мен е така ...преди уж да се свържа ми даваще грешна парола а то няма по-вярна ... а сега пък въобще не зацепва ...

И при мен е така ...преди уж да се свържа ми даваще грешна парола а то няма по-вярна ... а сега пък въобще не зацепва ...

Най - големия ташак с датаком преди беше, че като се логвам с фтп клиент ми дава, че ми е грешна паролата, като се логвам с тяхната джава простотия ме пуска :D

Поне с bol.bg трябва да са въвели ограничения от 3мб/файл и вероятно всички такива файлове са затрити.

Не съм регнат в датаком, ама за бол.бг нямам проблеми. Там са ми всички файлове и над 3 МВ и картинките ми се отварят и във файловия манипулатор си влизам. Да не е станало нещо като с хит.бг, преди няколко дена, за няколко часа? :huh:

Не съм регнат в датаком, ама за бол.бг нямам проблеми. Там са ми всички файлове и над 3 МВ и картинките ми се отварят и във файловия манипулатор си влизам. Да не е станало нещо като с хит.бг,  преди няколко дена, за няколко часа? :huh:

Въпрос на няколко дена е за бол-а ;). Ако имаш нещо ценно там сега е момента да си го свалиш.

10х. От днес почвам. Така и така си го мислих. Тъкмо си намерих адрес за неограничено пространство. :)

10х. От днес почвам. Така и така си го мислих. Тъкмо си намерих адрес за неограничено пространство. :)

Дай урл де, и аз искам да си преместя нещата, ако успя въобще :huh:

Всъщност, оказа се че дават само 200 МВ. :) В narod.ru. Уж в началото пишеше неограничено пространство, пък като се регистрирах ми изписа, че имам само 100МВ и като ми останат 10 МВ свободни само, може да си го увелича с още 100. Ама до там. :) А бе ужким руснаците са дащни в това отношение, ама нещо не уцелих. Продължавам с търсенето. :)

• 1 month later...

Може ли някой да ми каже как му е скороста към дата.бг защото аз свалям със средно 0,13 КБ/с и то когато се появи някаква връска.Иначе нета си ми е добре,нямам загуба на пакети,пинга си е добър(към mirrors.evrocom.net).Повредата в моя телевизор ли е?

Може ли някой да ми каже как му е скороста към дата.бг защото аз свалям със средно 0,13 КБ/с и то когато се появи някаква връска.Иначе нета си ми е добре,нямам загуба на пакети,пинга си е добър(към mirrors.evrocom.net).Повредата в моя телевизор ли е?

pri men datata e uchudvashto dobre...

po-rano prez denq vruzkata beshe dosta zle...no sega si svlalq normalno...

problema mai e pri teb...:)

Не си единствен. ;) При мен е пък "Я захапе, я не". Единия път, дърпам с 0,8 К и прекъсне друг път пък тамън почне с 27 К и изведнъж рязко пада на 2 К и накрая спира да дърпа и пак прекъсне. Нали днес в раздела за новините казаха че има авария някъде по пътя Пловдив - София. Може би е заради това.

Не си единствен. ;) При мен е пък "Я захапе, я не". Единия път, дърпам с 0,8 К и прекъсне друг път пък тамън почне с 27 К и изведнъж рязко пада на 2 К и накрая спира да дърпа и пак прекъсне. Нали днес в раздела за новините казаха че има авария някъде по пътя Пловдив - София. Може би е заради това.

Мда и при мен е така.Пропуснал съм я тази тема в Новини.Дано да се оправи. :rolleyes:

Странно, но при мен се оправи. :huh: В момента не дърпам нормално с 27 К, а с 20-21 К и леко се повишава. Странно нещо е това интернета. ;)

малее квото стане и се датата търсите колкото филми и музика, и други глезотийки има в японците няма другаде да намерите, ако не DC++ нали за нас работи :rolleyes:

• 5 weeks later...

Да питам да видя проблема в моя телевизор ли е или не. При вас как е. Една приятелка ме помоли да и издърпам One Tree Hill 2-та сезона и да и ги драсна. Някъде от към 16.09 гледам от статистиките на FlashGet-a скоростта ми падна драстично , на Д+ съм почти на половина да не говоря , че и повече. В момента дърпам с 10-20-40-15 ( да не съм много краен , ама даже на момента няма никой :ghost ) :sayjin ... преди беше 90-100-120-80 :punk , наистина скоростта не беше постоянна , но поне висока :confused Някаква идея какво става с Евроком ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...