zizirixo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 С други думи проблемите очевидно са на ниво data.bg. <{POST_SNAPBACK}> a тогава защо Net Grup имат достъп до дата-та и евро нет-а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 И понеже някои не знаят, че има такава тема, та ето я. Пък и какво сте се разтревожили толкова. Като че ли дата.бг е единствена. Пък и не един път е ставало това, така че е въпрос на време, за да се оправи. <{POST_SNAPBACK}> Виж ся нямам нищо против теб,ама много пъти се изказваш неподготвен.Ако на теб не ти трябва дата.бг то на други им е важно(аз самия имам ценна информация там) Така,че нека да няма приказки от сорта за кво ви е Секи знае себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Не виждам в поста си изречението "за кво ви е". Понякога трябва да се прочете цялото изречение за да се осмисли логиката. И аз имам ценна информация там, но съм търпелив и мога да почакам, а не да питам из форумите какво стана и да пускам нови и нови теми. Не мисля че това ще е за постоянно, все пак това си е кажи речи, национален сайт. Може би проблема е някъде и в Евроком. Вчера доста време нямаше външен нет + някои сайтове от БГ, но външния дойде. А бе понякога чакането му е майката. П.П. Какво значи според теб думата неподготвен, че нещо не разбрах смисъла на това изказване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Извода за двамата какъв е Не си дръжте ценната информация на фрее сървъри, защото може да им се случи случка Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Не виждам в поста си изречението "за кво ви е". Понякога трябва да се прочете цялото изречение за да се осмисли логиката. И аз имам ценна информация там, но съм търпелив и мога да почакам, а не да питам из форумите какво стана и да пускам нови и нови теми. Не мисля че това ще е за постоянно, все пак това си е кажи речи, национален сайт. Може би проблема е някъде и в Евроком. Вчера доста време нямаше външен нет + някои сайтове от БГ, но външния дойде. А бе понякога чакането му е майката. П.П. Какво значи според теб думата неподготвен, че нещо не разбрах смисъла на това изказване. <{POST_SNAPBACK}> Отново смях в залата.В този и онзи бил проблема Неподготвен означава прибързано изказване без да е обмислено Елементарно е Извода за двамата какъв е Не си дръжте ценната информация на фрее сървъри, защото може да им се случи случка <{POST_SNAPBACK}> E не е толкова ценна,но все пак държа на нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 малко offtopic от кой се хоства форума на bgplay? ... че от няколко дена не ми го отваря. да не би да има връзка с data.bg Проблемите най-вероятно са от мястото където е сървъра (я спрял ток, я някой е ритнал кабела на сървъра). Я нещо друго. Това го казвам сериозно. a тогава защо Net Grup имат достъп до дата-та и евро нет-а? zizirixo, когато от три различни доставчика data-та не се отвяра след като досега е била напълно видима то значи или са спряли датата (временно, вероятно) или там правят нещо с рутингите, линиите и т.н. Както се сещаш малка е вероятността тия трите доставчици на своя глава, пък и едновременно да са "отрязали" клиентите си. Което няма и защо да го правят (тия неща са запазена марка на Visio все пак). Макар, че се съмнявам други доставчици да отварят датата и да могат да свалят. Форума иначе си работи: http://forums.data.bg/ o_O Link to comment Share on other sites More sharing options...
90125 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Вижте тази тема data.bg и по-специално поста на barut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Вижте тази тема data.bg и по-специално поста на barut Тогава е логично да попитаме защо им се отварят форумите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 наистина дата.бг вече има на някой доставчици в София. Вчера се появи по едно време, иначе и те нямаха преди това Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 наистина дата.бг вече има на някой доставчици в София. Вчера се появи по едно време, иначе и те нямаха преди това <{POST_SNAPBACK}> ъъъ ся се сетих нещо... преди се говореше че ще продават дата-та не евро нет-а, да не би да е от това нз... , ама само знам че няма дата.бг и ъп лоуд и даун лоуд (само Ебаният им форум работи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Едва ли е на евро нет Pinging data.bg [195.149.248.130] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Pinging forum.data.bg [195.149.248.135] with 32 bytes of data: Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=7ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=7ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=7ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=5ms TTL=55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Едва ли е на евро нет Pinging data.bg [195.149.248.130] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Request timed out. Pinging forum.data.bg [195.149.248.135] with 32 bytes of data: Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=8ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=8ms TTL=55 Reply from 195.149.248.135: bytes=32 time=8ms TTL=55 <{POST_SNAPBACK}> така се говореше .... до колкото се сещам и май го отложиха заради НСБОП Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Извода за двамата какъв е Не си дръжте ценната информация на фрее сървъри, защото може да им се случи случка <{POST_SNAPBACK}> За това винаги си я слагам на две места. vasil088, ами нормално е. Не съм доставчик. Съответно и не мога да дам точен отговор, а само предположения. Айде peace. Да се хванем всички за ръце и да се почерпим със сладолед и ментови бонбонки. .....................edited.................... Не искам да прозвучи грубо, но който и да е трябва да е достатъно тъп, ако се надява само на дата.бг. Отказах се от нея още отдавна, като видях че през ден се гаврят с хората и спират Store3 за поне около 2 дена. За това си качвам вече в бол.бг и търся все още друг сайт с повечко местенце. Бол.бг единственото лошо нещо е че трябва да чакаш да се освободи свободно място за да качиш нещо. Като добрия стария варез.(RIP ) Но ако не е нещо над 100 МВ няма проблеми. Почти всеки ден си се освобождава местенце. За момента даже съм спрял, за да не ме обвинят в спам и опит да им изчерпам свободното пространство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Изтрих няколко поста с офтопици... Напомням ви, че това не е мястото да си говорите за кръчми, яденета и пиенета. Имате PMs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ot edna sedmica nemoga da otvorq data pri vas kak e???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 ot edna sedmica nemoga da otvorq data pri vas kak e???????? <{POST_SNAPBACK}> Мии те хората пуснаха по 10 теми , че не могат да отворят датата ... ЧЕТИ малко бре от 7ма страница насам само за това се говори ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Май май вече имаме дата.бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Нда Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Еми според мен това си беше нормално за дата.бг И накрая, много шум за нищо. Според мен това е най-лошо поддържания сайт и с най-лошо отношение на администратори и модератори към останалите. Не си заслужава хвалбите. По-търсен е само заради застарелия си имидж. Хора, търсете си алтернативи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Еее най-накрая датата се върна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Еми според мен това си беше нормално за дата.бгИ накрая, много шум за нищо. Според мен това е най-лошо поддържания сайт и с най-лошо отношение на администратори и модератори към останалите. Не си заслужава хвалбите. По-търсен е само заради застарелия си имидж. Хора, търсете си алтернативи. <{POST_SNAPBACK}> а бе, я да те питам, тъй като в последно време все се набиваш на очи (поне на мен) - ти от колко време си на кабелен нет? т'ва не било хубаво, онова еди какво си ... айде поспри се малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ами, все пак отдавна си регистриран тук. Би трябвало да знаеш как да разбереш. От долу под аватара ми си пише кога съм се регистрирал тук. И като прибавиш още към 4-5 месеца, готово. Горе долу, от март миналата година. Макар че това не е много по темата. И още нещо. Не мисли че само ти си умния и че другите не забелязват нещата наоколо. В дата.бг пък съм регистриран от 12 септември 2004г., следователно имам право да изкажа мнението си (ако не вярваш провери, със същия ник съм си). За толкова време регистриран там, съм изхабил толкова излишни нерви (особено когато администраторите кажат че StoBe 3 на другия ден ще тръгне, а тръгва след седмица), докато накрая спря да ми пука и не започнах да си търся алтернативи. Там разбрах че на администратор или модератор от дата.бг вqра не трябва да се има. А да не казвам, че си играят и с постовете на хората и ги преправят, така че всъщност човека се оказва че е бил обратен и му палили задника (един случай, но е доказателство). А и нали за това е форума тук, за да може всеки да изкаже свободно мнението си. Не съм задърпал никой да ме слуша. Който не ме харесва, да не ми чете постовете. По-добре известен, отколкото непознат никому. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 значи ... аз от data.bg също не съм останал с добри впечатление (само ще спомена, че са ми променяли името на видео файл, с което се опитаха да заблудят, че е dvdrip, за да си генерират трафик, тъй като филма по онова време го имаше само на warez.ru (10x to Veli)), но те са си за мен, нали? ти говориш за алтерантиви, а казваш "тези не струват". а те малки ли са да се убедят в това или в противното? като слагаш обобщаващо определение за нещо, което не се възприема от всеки по един и същи начин, какво правиш в случая? помагаш? всички си имат косури. едни ги дразнят, други не ги забелязват. не съм тръгнал да защитавам data.bg или който и да било bg (content) server (а, освен това предполагам, че знаеш, че data.bg и още няколко подобно на него са "видими", за разлика от този тук т.е. това трябва да ти говори за последствията), но просто имам смътното чувство накъде биеш .... което не ме изненадва в този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Много странно, защото аз на никъде не бия. Каквото мисля си го казвам без увъртания, за разлика от други тук (не се отнася за теб). Още по-лошото е че не мога да разбера на къде си мислиш че мога да бия. Не мисля че щом даден фрий сайт е видим, то тогава трябва да си играят с нервите на хората. И пак казвам, това си е мое мнение. Всеки си има позиция и има право да си я изкаже, както и има право да е прав за себе си. На мен не са ми правили такива номера, но това е може би защото не съм качвал мр3 и филми, пък и във форума им почти не съм писал. Но спирането на сторетата е най-голямата гадост там. Или изобщо няма да се обадят кога ще ги пуснат, или ще кажат, че ще бъде след 3 часа и отиде така 3 дена. И почти винаги е ставало когато най-много ми трябва. А съвпадението се получаваше по простата причина че ги спираха през 2-3 дена, особено до март тази година. След това вече ми писна тотално. И тук е мястото да благодаря на НСБОП, заради които се принудих да търся и нови фрее сървъри и методи за даунлоуд, с което съм вече независим от дата.бг (Това е единствяеното им хубаво нещо, за мен), с което засилиха и интереса ми към даунлоуда и търсенето на начин да съхранявам част от информацията си в интернет, поради претъпкването ми на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 За да не отварям нова тема, някой има ли информация какво става с free.datacom.bg или сме в неведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.