Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

ми като мислиш,че е

Euro-fucking-com
никой не те спира да летиш

и на мен не ми отваря

ма кво от туй

малко шет ще е ако не се опреви де , но се съмнявам нещата да остана така

Никой не ви е резнал, явно правят профилактика, защото dc.data.bg работи, само че вътре ги няма store.blqblq.bg, което за мен явно означава че сървърите са shutdown. Може да е свързано с обещанието им да изтрият музиката и така нататък и флуфи темата за Ек и ала бала я обсъдихме, наистина като не ти харесава си прекрай интернет от друг доставчик :wacko:

То сега и без това намирам сумати повече места за сваляне на файлове дата не ми трябва вече!Мисля обаче че това е само една профилактика! :)

Никой не ви е резнал, явно правят профилактика, защото dc.data.bg работи, само че вътре ги няма store.blqblq.bg, което за мен явно означава че сървърите са shutdown. Може да е свързано с обещанието им да изтрият музиката и така нататък и флуфи темата за Ек и ала бала я обсъдихме, наистина като не ти харесава си прекрай интернет от друг доставчик  :wacko:

е добре де ! как да правят профимактика при положение ,че Евроком и ГигаБит не отварят теза страница ! даже имам приятели и с други доставчици на интернет и те нямат дата ! това е нещо от тяхна страна !!! прецака ли са ни нещо !

Здравейте,

Сигурно има такава тема, но търсенето не я намира.

Пробвах Data.bg и не ми я отваря ?!

А си се отваря ОК от PC-то в офиса (на БТК ADSL, току що пак проверих).

Само при мене ли е така и ако не е кой ни е "резнал" тоя път : Евроком или Data.bg ?

Е защо пък евроком да го правят този номер. По скоро да е от дата.бг Те обичат да правят такива работи. Но сигурно е наистина някаква профилактика. Дори и с FlashFxp нямам достъп до моята директория. Ама какво пък толкова. И да ни отрежат голяма работа. Те вече са нищо без търсачката. Аз вече почти не свалям от там. Има къде къде по-други места. И между другото, тема за дата.бг има. Това че си избрал неподходяща дума не значи че няма. Потърси!

ЕИДТ: Айде да не се мъчиш: дата.бг Ще ти изкара очите. Падна се седмата тема при търсенето. (не го приемай като заяждане, а като съвет)

имаше проблем с отварянето на форумите може би от 1 седмица някъде(бавно зареждане и то не само от еврокомски потребтели), а от вчерая и със страницата. dc++ и торента там са "друга бира" ...

btw пак се намериха адвокати на евроком тук бееее .... "''де го чукаш, 'де се пука", а?!

.. ама то за някои потребителите е обяснимо ... не, че въпросната забележка (Euro-fucking-com) е нещо ново по bg peering ширините ...

имаше проблем с отварянето на форумите може би от 1 седмица някъде(бавно зареждане и то не само от еврокомски потребтели), а от вчерая и със страницата. dc++ и торента там са "друга бира" ...

btw пак се намериха адвокати на евроком тук бееее .... "''де го чукаш, 'де се пука", а?!

.. ама то за някои потребителите е обяснимо ... не, че въпросната забележка (Euro-fucking-com) е нещо ново по bg peering ширините ...

Euro-fucking-com

Ами, какъв е смисъла евроком да режат потребителите си от връзка към сайтове. Нелогично е.

Ами, какъв е смисъла евроком да режат потребителите си от връзка към сайтове. Нелогично е.

не всичко, което става в bg пространството е логично.

особено в последно време.

всичко са догадки от наша страна и спекулации от ISP-тата!

не забравяйте къде живеете

+ това все пак ако незнаеш, дата.бг правят номера и с УРЛ адресите, които трябва понякога да ги пишеш ръчно за да влезнеш в даде сайт или директория, за това казвам че те ги обичат тези неща. ;)

П.П. И не използвай мой изрази от други постове като незнаеш как да ги употребиш.

ЕДИТ:

:confused  give me a clue

There's no clue anymore. ;) It was moderated.

т'ва е заради цензурата там!

И не използвай мой изрази от други постове като незнаеш как да ги употребиш.

:confused give me a clue

И понеже някои не знаят, че има такава тема, та ето я. Пък и какво сте се разтревожили толкова. Като че ли дата.бг е единствена. Пък и не един път е ставало това, така че е въпрос на време, за да се оправи. ;)

Тия дето набързо взеха да си измислят разни причини първо да си понаправят труда да попитат някой приятел на друго ISP дали има дата.бг преди да говорят (скъпата fluffy и нашия приятел en3rgy дето само си говори празни приказки, за спорта).

Нет Ис Сат София:

dreamer@isen:~$ ping www.data.bg

PING web.data.bg (195.149.248.130): 56 data bytes

*  *   *   *

dreamer@isen:~$ lynx www.data.bg

Looking up www.data.bg first

Looking up www.data.bg

Making HTTP connection to www.data.bg

Alert!: Unable to connect to remote host.

ASP.bg:

[dreamer@pccgames]$ ping www.data.bg

PING web.data.bg (195.149.248.130) 56(84) bytes of data.

--- web.data.bg ping statistics ---

3 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 1999ms

[dreamer@pccgames]$ traceroute www.data.bg

traceroute to web.data.bg (195.149.248.130), 30 hops max, 38 byte packets

1  hw2.asp.bg (212.72.219.8)  0.241 ms  0.102 ms  0.061 ms

2  Gi0-0-0-eta.Sofia.netissat.net (212.72.193.58)  5.019 ms  2.125 ms  1.130 ms

3  databg.Peers.Sofia.netissat.net (212.72.193.242)  1.005 ms  1.122 ms  1.139 ms

4  * * *

5  *

Orbitel.bg

1 sof-br5.0rbitel.nnet (195.24.32.11)  0 msec 0 msec 0 msec

2 data-gw.peer.0rbitel.net (195.24.37.102)  4 msec 0 msec 0 msec

3 * * *

4 * * *

5 * * *

6 * * *

7 * * *

8 web.data.bg (195.149.248.130) [AS29580] 0 msec 0 msec 0 msec

С други думи проблемите очевидно са на ниво data.bg.

е добре де ! как да правят профимактика при положение ,че Евроком и ГигаБит не отварят теза страница ! даже имам приятели и с други доставчици на интернет и те нямат дата ! това е нещо от тяхна страна !!! прецака ли са ни нещо !

Говоря, че датата имат профилактика не евроком. Виж колко ясно съм го написал а пък ти :blink: :P :D

P.S Само не разбрах как ми прехвърли поста тук след като го постнах в съвсем друга тема :rolleyes: :rolleyes:

Говоря, че датата имат профилактика не евроком. Виж колко ясно съм го написал а пък ти  :blink:  :P  :D

P.S Само не разбрах как ми прехвърли поста тук след като го постнах в съвсем друга тема  :rolleyes:  :rolleyes:

Двете теми са сляти, за това. :P

Не е проблема в датата. Тук е някъде. Имам достъп и през визиото и от там се отваря.

В момента даже data.bg не се отваря - що така?

малко offtopic

от кой се хоства форума на bgplay? ... че от няколко дена не ми го отваря. да не би да има връзка с data.bg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...