Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

Еми да, и аз имам проблеми с дата-та, ама не виждам какво се оплаквате - пуснат ли ни, ще дърпаме, спрат ли кранчето, ще гледаме тъпо. И на златна тарифа да си, щом дата-та не пуска, ще дърпаш колкото с достъпна - това е положението. Не виждам какво толкова ще се промени, ако 200 човека пуснат 300 поста - "Аз дърпам с толкова. На ... тарифа съм"...

П.П. Сори ако съм обидил някого :)

• 3 months later...
  • Replies 193
  • Created
  • Last Reply
download-а осезателно ми падна. аз съм на Д+ - 70-80к беше. сега се движи в рамките на 20-30

само при мен ли е така?

При мен скороста е 45-46 кб\с. Сигурно в момента е натоварено. ;)

При мен скороста е 45-46 кб\с. Сигурно в момента е натоварено. ;)

мда, при мен се оправи. изглежда е било временно :)

btw рестартирах компа, ама т'ва едва ли има връзка

И при мен се изгуби хавата за малко, реснах модема и ся шпоря с 100-110 от вареза :wir Нормално с 90 дърпах :blink: Да няма някоя приятна изненада... :)

az sum abonat na gigabit i s datata nqmam problemi. dori otkrix kak pak mogat da se durpat mp3-ki. klikvate na nqkoi ot userite i ot tam mojete da svalqte vsi4ko koeto toi e ka4il (vkliu4itelno i mp3-ki vupreki 4e tursa4kata ne gi namira).

vqrno 4e za mp3-kite e baq igra4ka da nameri6 to4no tazi koqto ti trqbva oba4e ako v wreza q nqma si zaslujava. :D

az sum abonat na gigabit i s datata nqmam problemi. dori otkrix kak pak mogat da se durpat mp3-ki. klikvate na nqkoi ot userite i ot tam mojete da svalqte vsi4ko koeto toi e ka4il (vkliu4itelno i mp3-ki vupreki 4e tursa4kata ne gi namira).

vqrno 4e za mp3-kite e baq igra4ka da nameri6 to4no tazi koqto ti trqbva oba4e ako v wreza q nqma si zaslujava. :D

Това трябваше да ти е пределно ясно. Никой не е казал, че MP3-ките са изтрити, просто търсачката не ги открива. ;)

Това трябваше да ти е пределно ясно. Никой не е казал, че MP3-ките са изтрити, просто търсачката не ги открива. ;)

predelno qsno mi be6e oba4e na drugi ne im e.

prosto kazax za tezi koito neznaqt kak mogat da svalqt muzika ot data.bg

хм ... при мен пак има проблем с тая data.bg. скоростта не е като при другите бг сървъри, да не говорим че в момента варира м/у 2-10к. да не би да е ограничен трафика от homelan? нека някой по-запознат да каже .... 'щото наистина много кофти така

Хммм Mojete da tyrsite po zaglawie/artist/album! N0...

Ako tyrsite po zaglawie + (artist ili album) rezultatyt 6te e sy6tiq wse edno da tyrsite samo po zaglawie (prosto samiq katalog na data ignorira smesenoto tyrsene po zaglawie/album kogato ima i zaglawie)

No moje da naprawite kombinirano tyrsene album i artist! ako 3 pewci/grupi imat ednakwi albumi i iskate da wi izwede albuma samo na 1 ot tqh - pi6ete artista i albuma!

enjoy yourself!

Хммм  Mojete da tyrsite po zaglawie/artist/album! N0...

Ako tyrsite po zaglawie + (artist ili album) rezultatyt 6te e sy6tiq wse edno da tyrsite samo po zaglawie (prosto samiq katalog na data ignorira smesenoto tyrsene po zaglawie/album kogato ima i zaglawie)

No moje da naprawite kombinirano tyrsene album i artist! ako 3 pewci/grupi imat ednakwi albumi i iskate da wi izwede albuma samo na 1 ot tqh - pi6ete artista i albuma! 

enjoy yourself!

A kak se svalq? :confused Namerih si edna pesen i kato 6trakna varhu neq se opitva da mi otvori nqkva stranica koqto v kraina smetka ne mi otvarq.

A...като дам търсене, и ми отваря началната страница на дата.бг.

Демек, нещо немога да разбера къде искарва резултатите :confused

... пак съм аз :D

значи .... според един от модовете проблемът със скоростта била от "нашите"(не само аз, като абонат на евроком пд имам слаб download трафик) isp-та. добре, ама всеки се оправдава. предполагам, че и нашите админи ще кажат, че проблемът е в data.bg .... добре, ама сега трафикът ми е нормален т.е. шпори си както обикновено.

.. просто ми е интересно как стоят нещата ... принципно.

::edit::

току-що download-a пак се скапа :angry1

"пичка им майчина" .... за когото требе :laughing:

::edit на едита:: :D

отново тръгна .. и дано не спира, че .. ('що няма smile за псувня бе?!)

може ли малко яснота по въпроса ... като на ламер

@THE SHAMAN &

Абсолютно съгласен. Ако се прави тема, то първо се четат правилата!

и като е обсъждана какво? "обсъждане" - дефинирай, ако обичаш умнико какво значи за теб, защото изглежда малката ти мозъчна кутия работи само с някакви шаблони :angry1 .. и къде и е мястото? в коя друга отворена (затворена) тема? 1 .. и к'во постоянно ми ги сочите тези правила> вие да не сте от "ордена за темплиерите" :angry1

tyrsa4kata na datata e precakana nqma kvo da se zanimavate s neq

trqaa po userite da tyrsite koeto e golqma igra4ka

osven tva ima ve4e takava tema namerete si q i q pro4etete  ;)

форумът на data.bg върши работа. често дават линк към нещата, които се качват

п.п. айде, чакам си warn-a за тоя пост :devil

п.п.п. то се сдържаш и не обръщаш внимание на подобни неща (особено в някакъв си форум), ама вече почва да писва ... а уж съм спокоен човек :D

• 1 month later...

Здравейте,

Сигурно има такава тема, но търсенето не я намира.

Пробвах Data.bg и не ми я отваря ?!

А си се отваря ОК от PC-то в офиса (на БТК ADSL, току що пак проверих).

Само при мене ли е така и ако не е кой ни е "резнал" тоя път : Евроком или Data.bg ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...