Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

Не съм много сигурен дали тук му е мястото да питам, ама ще се възползвам.

Става дума за даунлоуд от вареза. Някои неща си ги свалям с нормална скорост (90к), но при други едва крета (10-15к). От два дни свалям DTM Race Driver 2 и така като гледам и утре ще се сваля. Има ли някакво логично обяснение?

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply
nqkoi znae li za6to ot tolkova vreme ne monga da vlizam v free.evro.net pak zaradi sa6toto kato i s drugite li?

evronet са забранили достъпа до тяния сървър за абонати на евроком. Няма да свалиш нищо.

само за сведение: дата, фтл и арена се отварят прекрасно и от висио и лангеим

става ясно че проблема е изцяло в евроком, спряли са достъпа до тези сайтове  :angry:

А каква е вероятността дата-та да са забранили достъпа на еврокомците кат оевронета??

между другото дата.бг в момента не се отваря а фтлбг си върви доволно бързо :confused

pri men sega otvaria datata no svalia mnogo slabo s ftl i arenata nqam problemi. Neka nqkoi admin da kaje ima li takova ne6to za datata ( каква е вероятността дата-та да са забранили достъпа на еврокомците кат оевронета?? )

pri men sega otvaria datata no svalia mnogo slabo s ftl i arenata nqam problemi. Neka nqkoi admin da kaje ima li takova ne6to za datata ( каква е вероятността дата-та да са забранили достъпа на еврокомците кат оевронета?? )

Добре де какво искаш да ти каже не теб админ при положение, че си на гигабит? :confused

hora neznam kvo stava i az ne moga da gi otvariam ni Data.bg ni FTL...

na Ikonomi4na+ sam ako ima zna4enie

nqkoi moje li da kaje sas sigurnost li sa spriali servera ili prosto ne6to pravat???

10x

На мен и двете ми се отварят. На Д+ съм. :rolleyes:

В общи линии и аз ги отварям,когато те си пожелаят :wacko: Какво да правиш,тежък е животът на интернет потребителя :hump: (понякога и това му се случва) :D

Стига сте се оплаквали всичко ще се оправи. :)

И аз така викам :)

До сега каквито проблеми съм имал с нета от ЕК всичко е било временно.

В момента положението при мене ее:

ДАТА.БГ - бачка безотказно

АРЕНАБГ.КОМ - бачка безотказно

ФТЛБГ.КОМ - бачка безотказно

:D

Не знам на ггбит, но аз съм на Д+ и си тегля от датата идеално. :D

Аз съм на икономичната и също нямам проблеми :)

• 3 weeks later...

Да ама при мен нищо не се е оправило, и аз наистиня нямам достъп до дата.бг. Ако трябва да съм по-точен 5 минути дърпам, 10 вися и така от две седмици, че и по-вече даже. Не мога да ги разбера, едно управят друго развалят, от mbox не можеш да сваляш пък като ги гледаш онлайн филмите накъсват непрекъснато, защото връзката е слаба. :blink:

Да ама при мен нищо не се е оправило, и аз наистиня нямам достъп до дата.бг. Ако трябва да съм по-точен 5 минути дърпам, 10 вися и така от две седмици, че и по-вече даже. Не мога да ги разбера, едно управят друго развалят, от mbox не можеш да сваляш пък като ги гледаш онлайн филмите накъсват непрекъснато, защото връзката е слаба. :blink:

Q hvurli edno oko tuk i tuk :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...