Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

i az sam na gigabit i ve4e v4era i neska ne moga da otvariam saitovete. arenata mi q otvarq ponqkoga no sled 20 refre6a. neznam kade e problema no langame i visio gi otvariat bez problem. nai interesnoto e 4e v4era mi dadoha link kam datata i svaliah bez problem bez da moga da otvoria saita :(

Мисуиш уи?

Абсолютно си прав.От ЕК са с оптика и имат достъп до всички по всяко време.ся отделен въпрос, е че не ни дават на нас примерно да отваряме www.warez.tv на Visio или нещо подобно.

Ne znam dali vie zabelqzvate oba4e i vanshniq e qko v tu4a. 3ino po-golqm ping ot visio i 5torno sprqmo BTk. Obadih se da pitam koga shte go opravqt...onzi po4na da mi razpravq istorii ot minaloto vse edno men me interesuvat i nishto po vaprosa, koito vsashnost me valnuvashe. Shtqli da izpratqt ekip da vidi kade e problema...toq ekip 2 sedmici go 4akam, a zvanqh 3 puti...ne 4e neshto ama po4na da mi vtrusva.

Ne znam dali vie zabelqzvate oba4e i vanshniq e qko v tu4a. 3ino po-golqm ping ot visio i 5torno sprqmo BTk. Obadih se da pitam koga shte go opravqt...onzi po4na da mi razpravq istorii ot minaloto vse edno men me interesuvat i nishto po vaprosa, koito vsashnost me valnuvashe. Shtqli da izpratqt ekip da vidi kade e problema...toq ekip 2 sedmici go 4akam, a zvanqh 3 puti...ne 4e neshto ama po4na da mi vtrusva.

Последните няколко дни всичко е яко в г-з не само външния. Аз не мога да си update-на антивирусната днеска почти цял ден!! И аз мислех да се обадя да питам дали проблема не е в моя телевизор, но явно не е, а и няма да ми кажат кога ще го оправят :angry:

Абсолютно си прав.От ЕК са с оптика и имат достъп до всички по всяко време.ся отделен въпрос, е че не ни дават на нас примерно да отваряме www.warez.tv на Visio или нещо подобно.

И каква е далаверата на visio техния warez, който те поддържат да работи за други доставчици? Няма далавера. Явно проблема не е както всеки си мисли - всичко може да се направи, само едно желание да има. Не е така. За всичко си има логично и разбираемо обяснение. Само трябва да се помисли ;)

basten, ако имаш проблем с линията до теб логично е да се ядосваш и при нерешен проблем още по-логично е да не преставаш да звъниш където трябва докато не ти се реши проблема.

Нямам впечатлението, че има някакъв проблем с външния днес и вчера:

F:\Documents and Settings\Administrator>ping www.google.com -t

Pinging www.google.akadns.net [66.102.11.99] with 32 bytes of data:

Reply from 66.102.11.99: bytes=32 time=102ms TTL=230

Reply from 66.102.11.99: bytes=32 time=111ms TTL=230

Reply from 66.102.11.99: bytes=32 time=105ms TTL=230

Reply from 66.102.11.99: bytes=32 time=116ms TTL=230

Reply from 66.102.11.99: bytes=32 time=101ms TTL=230

Имайте предвид, че при прекъсване на линията до btc се включва бекъп през сателит, който е осигурен специално за да не се оставят клиентите без Инет. Следователно в такива моменти пинга е логично доста по-висок.

demon4o, нета не е warez.ru :) Ако смяташ, че нета не ти е наред тестово тегли нещо от http://mirrors.evrocom.net и ако там всичко е ок значи просто сайта е натоварен, a връзката ти е в ред.

абе нета на евроком яко SUXама мноооого яко :sick

днеска цял ден съм си влачил от работата от дата.бг и фтл без никъв проблем - връщам се в къщи и кво да гледам дори стартовата страница на дата не отваря какво остава да сваля нещо

аиде пак кажете че сичко е ок :angry:

е тва е интересно твърдение ? ЕК не ни дават да отваряме warez.tv ?

@basten искам и аз да изкажа моето огорчение към външният/както и към българският трафик , много станаха прикачените към warez.ru и като цяло мрежата на ЕК ,че почнаха вече и нашето да взимат . Повярвай ми проблема не е само в твоя

телевизор ,така че екипът едва ли ще направи нещо . Понякога имам по лош външен от гигабитският (от 5-10кб/с ) през деня , вечер 30-40 пак що годе . Бг-то еми какво да кажа в последните дни то просто липсва :confused

И е така винаги , се админите мълчат никой нищо не знае , покриват се , само дето @Dreamer се опитва да каже нещо ама май и той не е много наясно или просто не иска да сподели ...

е тва е интересно твърдение ? ЕК не ни дават да отваряме warez.tv ?

@basten искам и аз да изкажа моето огорчение към външният/както и към българският трафик , много станаха прикачените към warez.ru и като цяло мрежата на ЕК ,че почнаха вече и нашето да взимат . Повярвай ми проблема не е само в твоя

телевизор ,така че екипът едва ли ще направи нещо . Понякога имам по лош външен от гигабитският (от 5-10кб/с ) през деня , вечер 30-40 пак що годе . Бг-то еми какво да кажа в последните дни то просто липсва  :confused

И е така винаги , се админите мълчат никой нищо не знае , покриват се , само дето @Dreamer се опитва да каже нещо ама май и той не е много наясно или просто не иска да сподели ...

Споко, нали ви казвам. Everything is gonna be okay again ;) За външния обясних защо в някои моменти е възможно да е бавен + да има наличие на висок пинг. Преди повече от година в такива моменти просто нямаше нет :) някой хора помнят постоянното спиране на външния на ITD по-миналото лято (май).

Не знам за DATA-та, ама при мене от два дни нетът е толкова насран, колкото никога не е бил! Дори и за Еврокомските стандарти! Бавен, с прекъсвания, въобще ...

Баси, какво им става на тия хора бре!??????

Sq puk mi se precaka download-a ot warez-a :confused Opravi se mp3-bg-to, no mi se osra warez-a :( Ni6to ne razbiram ve4e :confused Vmesto da teglq s 560K az edvam hva6tam 2-3K pri tva nepostoqnni :cry Obadete, ako nqkoi znae ne6to :unsure:

EDIT:Strannoto e, 4e predi malko probvah s Dial-Up i si otvorih vsi4ko, bez warez-a razbira se.Ot sqkade se tegli normalno, no s LAN-a ne e taka :(

Lucky Luciano Публикувано на , 14:51 PM

Sq puk mi se precaka download-a ot warez-a  Opravi se mp3-bg-to, no mi se osra warez-a  Ni6to ne razbiram ve4e  Vmesto da teglq s 560K az edvam hva6tam 2-3K pri tva nepostoqnni  Obadete, ako nqkoi znae ne6to

Ми оня ден започна да ми цикли data.bg-то, после в прогресия и FTL-то и ARENA-та, ама на warez-а ми е добре, бе, да му се неначудиш...

Какво ли пък разбирам и аз..?!?!?!?!

EDIT:Strannoto e, 4e predi malko probvah s Dial-Up i si otvorih vsi4ko, bez warez-a razbira se.Ot sqkade se tegli normalno, no s LAN-a ne e taka :(

само за сведение: дата, фтл и арена се отварят прекрасно и от висио и лангеим

става ясно че проблема е изцяло в евроком, спряли са достъпа до тези сайтове :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...