Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

to i az sum taka .

mnoo e protivno . dano po skoro da se mahne problema

na men purvo mi se srina foruma na data-ta

sled tva i tursa4kata i ve4e ni6to ne zacepva

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

А ве я някой еврокомец да се изкаже много сериозно по темата!Имам предвид някой от модераторите,щото ние обикновените потребители можем само да си гадаем за причината.

nqkoi izob6to 4ul li e 4e mije da zatvarqt data.bg :( ili tova nikoi ne go znae awe sled nova godina mojelo da q zatvorqt gadno nali

На мен абсолютно всички БГ sites ми се отварят.. мп3, фтлбг. топ алл незнам си кво. Само дата.бг е прецакано, а админите многократно са обяснявали че проблема не е в нашия телевизор :) Ама продължавайте да питате..

Значи и при мен не отваря www.data.bg...

www.mp3-bg.com пък е в ремонт ако не се лъжа...

А пък free.techno-link.com е поне с него нямам проблеми.Там всичко е 6+

ами вчера мъчих да отварям Арена, ФТЛ, Дата - и ги нямаше никакви...

И на мене ми се ще да науча защо става така. Че няма ЕвроНет - с това свикнах, ама си бях сложил в даунлоуд листата доста нещица от тия сайтове и не е гот така да ми изчезнат изведнъж...

Що тъй?

На мен абсолютно всички БГ sites ми се отварят.. мп3, фтлбг. топ алл незнам си кво. Само дата.бг е прецакано, а админите многократно са обяснявали че проблема не е в нашия телевизор :) Ама продължавайте да питате..

Awe nesmqtam che na vsichki "televizorite" sa povredeni :D Qvno naistina ima nqkakav problem.Na men ne mi otvarq i nqkoi vanshni stranici

p.s.Ot vchera nemoga da si proverq poshtata na gmail prez pop3

nito s data-ta nito s ftlbg...weroqtno e bilo neshto wremenno... ako ne e... pitaj si dostawchika.

Dokolkoto znam GGBit i EK zimat net ot ITD.No kakto primerno EK nqmat dostup do m-box.tv taka moje i na nas nqkoi den da ni reznat warez-a ;) Ama 6te pojiveem, 6te vidim :) Ne mislq, 4e nito EK nito GGBit, nito koito i da bilo dostav4ik 6te ostavqt abonatite si da nqmat dostup do nai-izpolzvanite ot nas sitove :punk

Ибах.. мааму някой да каже нещо свястно :)

От доста време не мога да ги отварям дата-та и фтл-а.Нямам представа защо, но искам да разбера.Ако някой път съвсем случайно ми ги отвори като натисна в/у търсачката и не ми я отваря.Въобще много прецакана работа ама кво да се прави... :huh: :huh:

awe pi4ove az sam s nai bavnata tarifa,teglq si s po 16k,vlizam si v si4ki saitove i se radvam,puk vie samo se oplakvate :)

аха значи ето каква била заботата: като си на + тарифа и си ПЛАЩАШ ЗА BGPEERING - НЕ ГО ПОЛУЧАВАШ - чудничко :angry:

тва ако не го праят нарочно та на, щото връзката към други сайтове си е добре само дето от тях няма какво да теглиш :sick

Хора да ви кажа при мен как е и как го оправих.И при мен не щеше да ми отваря www.data.bg, но спокойно!Има лек!(поне при мен и няколко цовека s GGbit).Като влезнете в IE след това Tools-Inetrnet Options-Security-Trusted sites.След това на бутона Sites... и адд-вате www.data.bg(или https://www.data.bg) и би трябвало да можете да влезнете в data.bg и да използвате търсачката.

П.С. Пишете дали става...

И аз вече от поне три дни не мога да отворя дата-та, а free.evro.net или както е по новому fenbg.com хич го няма и то от много повече време, а mp3-bg.com тия дни ту се отвори и зацикли, абе общо взето келпава работа...и даже понеже и тук не влизам много често, имам предвид форума, сега дойох с целта да пусна тема за дата-та... ама то вече имало, успокоих се малко че не е само при мен, ама все пак, така и никой ли не знае на какво се дължи и ще се оправи ли въобще...

Хора да ви кажа при мен как е и как го оправих.И при мен не щеше да ми отваря www.data.bg, но спокойно!Има лек!(поне при мен и няколко цовека s GGbit).Като влезнете в IE след това Tools-Inetrnet Options-Security-Trusted sites.След това на бутона Sites... и адд-вате www.data.bg(или https://www.data.bg) и би трябвало да можете да влезнете в data.bg и да използвате търсачката.

П.С. Пишете дали става...

странно , при мен стана :confused :P ,но скоростта с която влизам е .. убийствена :) 10години зарежда :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...