Jump to content
BulForum.com

free.data.bg

ceco_pld

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply
imate li nqkakyv problem naposledyk s otvarqneto na free.data.bg .. sashto ne mi se otvarq i www.ftlbg.com (techno-link-a)

И аз съм така както и data.bg пък да не говорим за free.evro.net който не ми го отваря от месец че и повече. Интересно ми е на кого си абонат. Аз съм на гигабит.

Гигабит не могат да я отварят датата... Техния нет освен за локално сваляне от warez-a, за друго не става...

не бе що до вчера имах проблем само с free.evro.net и bubu.to(ама към втория рядко), специално датата не ми е правила проблем до сега, ама днес отварям само началната страница

I pri men e taka ot v4era :angry1 I az sam na Gigabit  i mnoo se nerva  :love

4ustvam se precakan   :devil

ми не се чувствай прецакан щото

аз пък до ся намах нет - то вече му стана навик

фенбг никога е нямало и няма и да има,

за разлика обаче от другите исп-та които освен фенбг вече имат арена и фтл така че _(_

Що тъй? Малко повече инфо.

Просто предполага. И кое според тая логика ще е локалното ISP на аренабг ? :Р А дата.бг си въртят бизнеса със наличието на сайта тъй, че не виждам как ще спре да работи. Е, освен за конкурентите им кога следва да пускат лана в нов квартал ;) тогава спират дата.бг на конкуренцията и яко секс ;Д

ще си тръгнат отново дата и арена, спокойно ;) никой да не започва да мисли пак, че идва поредния край на фрийтата ;) лол

Просто предполага. И кое според тая логика ще е локалното ISP на аренабг ? :Р А дата.бг си въртят бизнеса със наличието на сайта тъй, че не виждам как ще спре да работи. Е, освен за конкурентите им кога следва да пускат лана в нов квартал ;) тогава спират дата.бг на конкуренцията и яко секс ;Д

ще си тръгнат отново дата и арена, спокойно ;) никой да не започва да мисли пак, че идва поредния край на фрийтата ;) лол

dreamer .. slushah intervu s shefa na free.data.bg i toi kaza, che dori i da produlji syshtestvuvanetop na free.data.bg to nqma da e sushtoto.. kato ti mahnat filmi i musica aide polzvai si free.data.bg .. bydeshteto si e v p2p networks i tova e ... skoro se bqh zapoznal s edno momche , koeto e v latvia i mi kaza , che za super barzo sa se otyrvali ot vsichki free-ta v tqhnata strana , kogato vleznali v EC ..

ta taka naistina ne moga da kaja sas 100% kakvo shte stane, no shte ostanat samo local-ni warez-i

...v nas imam

net ot evrocom i ot visio i gledam che v momenta www.data.bg

ot evrocoma ne mi se otvaria, a ot visio bachka perfectno...

Същата работа е и при мен. В момента с Евроком за около 3-4 мин. Успях да заредя само главната страница на data.bg... за търсачка и дума неможе да става.

През visio се отваря и работи търсачката.

to gigabit ne e li evrokomska hava pak:) tui che nqma kakvo da mu mislite , ne moje da vi sprat warez.ru-to:)

Dokolkoto znam GGBit i EK zimat net ot ITD.No kakto primerno EK nqmat dostup do m-box.tv taka moje i na nas nqkoi den da ni reznat warez-a ;) Ama 6te pojiveem, 6te vidim :) Ne mislq, 4e nito EK nito GGBit, nito koito i da bilo dostav4ik 6te ostavqt abonatite si da nqmat dostup do nai-izpolzvanite ot nas sitove :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...