Stenli Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 абе само ние ли не си къпем котката ветеринаря ни каза, че не е желателно да се къпе и вече 3 години не е виждал баня нашия звяр, а си е чистичък, като се има предвид, че е снежнобял и всяка мръсотийка си личи на козината му Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 абе само ние ли не си къпем котката ветеринаря ни каза, че не е желателно да се къпе и вече 3 години не е виждал баня нашия звяр, а си е чистичък, като се има предвид, че е снежнобял и всяка мръсотийка си личи на козината му Не колега не само вие. За втори път гледаме коте и никое от двете не са къпани, повече от веднъж. Дори нашето съжителства с куче което излиза на вън, спят заедно и пак е много чист и пухкав котарак. А кучката си я къпем редовно. Все пак спи до нас на леглото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 абе само ние ли не си къпем котката ветеринаря ни каза, че не е желателно да се къпе и вече 3 години не е виждал баня нашия звяр, а си е чистичък, като се има предвид, че е снежнобял и всяка мръсотийка си личи на козината му Съвсем спокойно си къпи котката - няма никакви проблеми! Използвай шампоан за котки. Моите ги къпя ПОНЕ 2 пъти в годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 изкъпи и тарантулата ама с шампоан за тарантули ...или направо я пусни в аквариума с рибите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 някой може ли да ми препоръча добър ветеринар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 някой може ли да ми препоръча добър ветеринар Доктор Пачев, клиника "ПРОВЕТ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Доктор Пачев, клиника "ПРОВЕТ". Наи добрият ветеринар в южна българия. Аз лично съм с много добри впечатления от него, и от екипа в клиниката не защото са ми махленски и познати разбира се. Но отнсно Пачев провеждал е операция на моето куче и съм оставал изумен от отношението към животното и това което е свършил. Тои е там предимно Събота и Неделя но и през седмицата може да се засече в ПРОВЕТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
izzzy Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Дали някой има лични впечатления от д-р Димитър Маршавелски, чувала съм че е добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 NO COMMENT Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 NO COMMENT Сладури Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 18, 2008 Share Posted March 18, 2008 Stenli Ридик не може да умре бе хахаха. Тук си е, малко накриво ходи милия, но е виж и здрав. Не защо, но след това второто падане почти не издава гласови звуци... Иначе си ми е много сладко момчето Цвети не си прави глупави екперименти - и за теб, а най-вече за самото животно, кастрацията е най-доброто решение. Колкото по-рано толкова по-добре. Съжалявам, че не те послушах в онзи далечен февруарски ден. Чак днес осъзнах, че постъпвам нехуманно спрямо животното. След поредната безсънна нощ, която ще прекараме, ще се заема сериозно с въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Съжалявам, че не те послушах в онзи далечен февруарски ден. Чак днес осъзнах, че постъпвам нехуманно спрямо животното. След поредната безсънна нощ, която ще прекараме, ще се заема сериозно с въпроса... Няма какво толкова да се заемаш - избери си клиника (Иво може да ти препоръча). Аз ходя предимно в НОВЕТ засега. Интервенцията е тотална рутина, оствяш животното преди обед и си го прибираш късния следобед вече събудило се. За женска е 65 лева цената в момента, за мъжки отдавна не съм гледал. Сайта на НОВЕТ - ТУК. Попрочети това онова - полезно е. И не тормози себе си и животното повече - кастрирай го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Котката ми е с психични отклонения (като мен самата), но е страшно красива, хитра и обгръщаща с любов!!! Буба 1, Буба 2, Буба 3, Буба 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Котката ми е с психични отклонения (като мен самата), но е страшно красива, хитра и обгръщаща с любов!!! Буба 1, Буба 2, Буба 3, Буба 4 Така както се вижда ленива и мързелива като всяка котка едва ли е с психични отклонения. Просто малко прилича като цапната с мокър парцал или само погледа и е такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 http://zazz.bg/play:afa9ab6f Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Така както се вижда ленива и мързелива като всяка котка едва ли е с психични отклонения.Просто малко прилича като цапната с мокър парцал или само погледа и е такъв. Котката ми е ленива, колкото и Слави Трифонов има буйна коса... Ще ми обясниш ли как да я снимам, докато си играе примерно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Котката ми е с психични отклонения (като мен самата), но е страшно красива, хитра и обгръщаща с любов!!! Буба 1, Буба 2, Буба 3, Буба 4 Последната снимка ме разби Много е сладко котенцето Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Знам !!! Обожавам го това животинче !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Котката ми е ленива, колкото и Слави Трифонов има буйна коса... Ще ми обясниш ли как да я снимам, докато си играе примерно?! Начини колкото искаш, стига да искаш. Нашите животни как сме ги снимали докато дивеят и играят. Имам дори някаде снимка на котарака ми покатерен на стената, и швърлящ странни погледи надолу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Не може да ми категоризираш котката като ленива, мързелива или каквато и да било без да си я виждал !!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 zweti_lettera Не води котето в НОВЕТ. Най-добрите лекари са в ПРОВЕТ, няма да сгрешиш. Хайде, вдигаме се целия форум, отиваме да видим на gal4enceto котето. Ще го категоризираме на ДЪЛГО и на ШИРОКО, после ще го обсъждим в специална тема озаглавена "котето на gal4enceto". Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 "котето на gal4enceto". Палавник :д Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Котката ми е с психични отклонения (като мен самата), но е страшно красива, хитра и обгръщаща с любов!!! Буба 1, Буба 2, Буба 3, Буба 4 от кога на хората с психични отклонения им разрешават да посещават форуми ...... ? или по скоро трябваше да прозвучи по друг начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 zweti_lettera Не води котето в НОВЕТ. Най-добрите лекари са в ПРОВЕТ, няма да сгрешиш.Хайде, вдигаме се целия форум, отиваме да видим на gal4enceto котето. Ще го категоризираме на ДЪЛГО и на ШИРОКО, после ще го обсъждим в специална тема озаглавена "котето на gal4enceto". Леле, Иво, не съм се смяла така с месеци! Благодаря ти! Котето на Галченцето си е добре... Май ще продължи да е добре преди да е видяло членовете на форума (в пряк и преносен смисъл) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.