shadowhand Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Котарак на има Майкъл. На 2 годинки е, има много страшна физиономия, но в същото време е най-тъпата котка, която съм виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sine0chko Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 az puk imam kuche :> koeto naskoro rodi eto snimki: snimka1 snimka2 snimka3 tova bqha na pescheto mi a eto i na negovite dechica :>: snimka1 snimka2 snimka3 snimka4 po princip mnogo obicham jivotnite ama kychetata neshto mi omruznaha smisul iskam da si zimam drygo jivotno i sum se orentiral kum persiisko morsko svinche Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ето снимки и на моето ) Luck4e Luck4e2 Бтв shadowhand как може да го обиждаш на публично място горкото котараче Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Бтв shadowhand как може да го обиждаш на публично място горкото котараче Залужава си го, believe me! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Случайно майка ти да не се казва Марияна и да има салон за подстригване на кучета? И живееш в тракия? Питам защото ерделтериерите не са толкоз много в града. Не е случайно, но майка ми не се казва Мариана. ^- Но всичко останало е вярно и правилно се сещаш изключае името. А за подстригвания и така нататък не питайте мен - звънете на 627360, 0887/850354. ________________ Прегледах отново правилата, смятам, че тази "реклама" не е в нарушение на някое от правилата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 ...................................Не е случайно, но майка ми не се казва Мариана. ^................. <{POST_SNAPBACK}> сори за грешката - почти винаги бъркам имената на хората. значи съм ги виждал кучетата - големи са симпатяги. и както казах аз мога да ти повярвам на почти всичко което ми разкажеш за тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted January 22, 2005 Author Share Posted January 22, 2005 mnogo e iak pesa,i az sam si snimal moia ama kogato beshe malak,sega e po-goliam e ne e mngo za gledane..maitap.ako moga sha gutna i az niakoia snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 az puk imam ku4e kazva se Riko na godina i 5 meseca svetlo kafqvo i e poroda 4ao-4ao ujasno sladko e i ako nqkoi ne znae porodata mnogo e puhkavo i mnogo si go obi4am ....am imam i ribki,ama te ne sa tolkova interesni:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 Аз имам едно мънинко канарче на име Чочо много е сладичко вече го имам от една година Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 23, 2005 Share Posted January 23, 2005 moeto pak e SESTRA MI ot tova po golqmo jivotno nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLady Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Аз си гледам една персииска котка и декоративен заек сега чакам кстенца ст персииката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 имам котараче - Котьо ,обаче го наричаме Маучо щото много мяучи Прекалено умен за котка ,много лигав ,голям палавник и ловец Риж един такъв,с бяло коремче,лапички и леки бели ивички по гърба .Малко по-дългокосмест от обикновенните домашни котки,щото в родата му преди време имало ангорка .Успя да изниже връзките на 2 от обувките ми и сега не си ги дава на никой Побойник - като се бие даже и ръце извива Та тия връзки са му любимата играчка,по цял ден може да ги преследва стига да има кой да му ги разнася насам-натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 dreamer ,го уважавам адски мноо...но все пак.. стана ми интересно за болестта от комарите fluffy???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted June 8, 2005 Share Posted June 8, 2005 Котарак на има Майкъл. На 2 годинки е, има много страшна физиономия, но в същото време е най-тъпата котка, която съм виждал. <{POST_SNAPBACK}> Toва е защото не си виждал моята... като ходи се блъска в стените, веднъж падна от библиотеката... Освен това си имам и далматинка на 6 годинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Bolestta,za koqto vi razkazvah 6te preturpi strahoten bum tazi godina-predi v iujna B-q vaob6te e nqmalo takiva slu4ai i izvednuj-minalata godina vetovete sa se hvanali za glavata........Kolkoto i tupo da zvu4i-KOMARA E PRI4INITELQ!!!-ne pomnq dali be6e ne6to ot samata sliunka ili puk snasq6e qica-ne sum sigurna,no se zarajdat edni gadni dulgi 4ervei v surceto(moq krasavec be6e v tolkova naprednala faza 4e ne bqha samo v sarceto,a navsqkade).Le4enieto e izkliu4itelno tejko-malko jivotni go prejivqvat-naloji se da prispim moeto Nqma simptomi-pravqt se izsledvaniq na kruvta no specialno za tazi bolest(ne i pomnq imeto sajalqvam)Dva meseca sled smurtta na moeto,po4inaha o6te dve ku4eta ot bloka ot sa6tata bolest.TQ NE E OPASNA ZA HORATA-SAMO PO JIVOTNITE E Gorda sam da se pohvalq 4e zaribih moi poznati da si karat pitomcite na lekar-SPASIHME DVE KU4ETA V SUPER RANEN STADII,makar 4e tova lekarstvo bukvalno gi drogira6e....... Abe pitaite vetovete-te znaqt za kvo stava vapros......... Sa6to taka vnimavaite i za 6ibaniq rak,4e toi izbiva 50% ot pitomcite.........abe vaob6te ne mi se govori............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Kuchentse gledam! Malko,bialo,kadravko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 snatch котето е супер, честито. На мен няма кой да ми ги подарява, затова сам Това е малка част от менажерията ми. Това е кучето и котката на майка ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Аз имам един папагал корела , който съм научил да имитира песничката на мистър пропър и още няколко мелодийки , които сам си измислих ..... микровълновата имитира , звънеца , телефона , гсм ми те Също имам и една костенурка ЧЕРВЕНОБУЗА Нея пък съм научил да са фърля и захапва плика с храната секи път като я храня и толкова силно захапва , че я дигам с плика във въздуха за по няколко секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 HemophiliacInMe Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Не се кефя на кучета и на котки, ама си падам по насекоми и си гледам тука: хлебарките- Пенка, Сийка и Катя идват всяка вечер да ги храня, научил съм ги на хигиена и на дисциплина, слушат и изшълняват каквото им кажа.Веднъж мама за малко да убие Сийка, ама и се размина. Освен това от време на време(според сезона) гости са ми миризливките Деси, Яна, Патриция и Камелия.Благодарение на тяхното подобно на пърдене бръмчене се онасям и заспивам, а когато и това не помага те ме обгазяват и падам напълно, за кето съм им много благодарен. Имам се и няколко жетварки-Мария и Вероника, ама те умряха, защото все се вряха, където не им е работа.Марчето падна в кенефа, а Вероника се беше навряла в хляба и я схрусках в една филийка намазана с майонеза отгоре та за това не можах да я видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Не мога да кажа, че я имам или че съм й стопанина, но със съседите(двуетажна къща с 2 семейства) гледаме в двора една година вече бяла каракачанка . Много диво животно и много любвеобвилно. Проблема е че я изразява любовта си, като ни се хвърля и хапе. Любимо занимание придъвкване на рацете ми с часове, скачане по гърбове, гонене на котки от съседните покриви/навеси и превръщане на градината в бойно поле. Много хубаво животно Сватба няма, брато. И мойта женска Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Не мога да кажа, че я имам или че съм й стопанина, но със съседите(двуетажна къща с 2 семейства) гледаме в двора една година вече бяла каракачанка . Много диво животно и много любвеобвилно. Проблема е че я изразява любовта си, като ни се хвърля и хапе. Любимо занимание придъвкване на рацете ми с часове, скачане по гърбове, гонене на котки от съседните покриви/навеси и превръщане на градината в бойно поле. Много хубаво животно <{POST_SNAPBACK}> И аз имам подобна само,че черна.Също двуетажна къща и също хапе от радост! Мойта е женска,ако твойта е мъжка може да има сватба!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Още от моите психопати... Всички стойки са естествени, нищо не съм правил изкуствено. Кажете ми кой може да спи в тия пози?????? хахахахахах Подозрителни гей изпълнения Откачени излежаванки Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Мърки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.