trinity Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Бре че тя и мойта котка е мониторна Даже докато пиша тоя пост тя спи на монитора.Мен много ме кефи като легне от горе и само си подава главата и седи като web камера.Хубаво че нямам TFT монитор че нямаше да имам мониторна котка.Освен да лежи на монитора любими занимания са и да чете(разкъсва) вестници,да развива тоалетна хартия и да я разнася из апартамента да ти скача по краката докато ходиш,да бута кофата за буклук и да търси клечки за уши(любим неин предмет) и да ги разкъсва.Веднъж направих грешката да и взема клечката от устата(още ми седи белега).На една коледа изяде герляндите и цял месец сереше герлянди и гледаше болнаво,та тая коледа май без герлянди ще караме.Като малка обичаше да скача по лицата на хората докато лежат,ама ся се отучи.Аве мойта котка е бахти изрода <{POST_SNAPBACK}> ei, tvoite postove me razcepvat ot smqh , taq tvoita kotka e unikalen slu4ei - izrod i polovina - kak si ocelql pokrai neq? a tva s gerlqndite i sraneto be6e boli me korema ot smqh !~!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Eto tezi dvamata tarikati sa moite deca. Siameca e Diego, chernija e Riddick http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/RaptoR/Kotaci/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ами мойто домашно животинче е сестрами. Какво да се прави като е с акъл като на хамстер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Imam si persiiska kotka na 3 godini,kazvashta se Loreta:) Mrazi: riba , mlqko ,koteshka hrana Obicha: vafli Borovec, sirene ,kis.mlqko i Techen shokolad( v golemi kolichestva) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brown_sugar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Imam si persiiska kotka na 3 godini,kazvashta se Loreta:)Mrazi: riba , mlqko ,koteshka hrana Obicha: vafli Borovec, sirene ,kis.mlqko i Techen shokolad( v golemi kolichestva) <{POST_SNAPBACK}> Mejdu drugoto i moita e monitorna(kachva se na monitora i si navejda samo glavata na doly za da sledi vsichko:)gledkata e otchaivashta:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Куче, котка, декоративен заек, египетска бодлокожа мишка, червенобуза костенурка и аквариуми, а какво още съм гледал, не питайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аз имам ирландски сетер на 5,5 години, мъжки.Много съм доволен от "добичето", а сигурен съм - и той от мен!Тук е момента да кажа, че, ако някой има женски сетер-нека се обади-може да направим нещо;-) Обичам животните и освен сетера имам котка и 2 аквариума с риби.;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Имах до преди 1 година рижава котка.Отгледах си я съвсем сам.Използвах момента когато майка ми бе в чужбина за да я взема. Много добре си прекарвахме.И играехме.Но съдба мама като се прибра я изтрая една година и я изхвърли на вилата ни.От тогава вече 1 година не съм го видял и много ми липсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 az pak sam imal pin4er limon4e.mnogo gotin be6e ama go dadahme na edno semeistvo i mngo se draznq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 az pak si imam kotka.namerixme q na ylihata.mnogo e krasiva.ama nqma hifrov aparat da q snimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 Az imam Ku4e.Predi vreme go zeh ot edna jena! A tuk moi da vidite pessa Tuk i Tuk sushto Snimkite nesa purvo ka4estvo no i aparata mi ne e, Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted December 22, 2004 Share Posted December 22, 2004 az iamam morsko svin4e na 2 godini!kazva se juji!mnogo e sladi4ka!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Хайде вече освен котараците http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/RaptoR/Kotaci/ снимах и кучето хехех http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/RaptoR/Kris/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Хайде вече освен котараците http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/RaptoR/Kotaci/ снимах и кучето хехех http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/RaptoR/Kris/ <{POST_SNAPBACK}> Олеее много са готини!!! И аз искам да имам няква котка у нас обаче не става! Имам едно куче на село,ама аз не си ходя всеки ден и то ме е забравило! Иначе е плачеща болонка. F*CK!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Az imam samo ribki. NE znam dali se broi,ama drygo ne mi se zanimava da gledam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Az imam kotka i ku4e no ne moga da ka4a snimkite da gi vidite.Ina4e sa nenormalni pone kotkata e malko psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
muggsy Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Аз имам Ирландски Сетер ( мъжки, на 5 и 1/2г.) - изключително интелигентна порода според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Clades рибите са върха! Гледал съм над 10 години Сега нямам, последните ги оставих в ротната преди 2 години Предстои да пръчам обаче 500л аквариум, но това ще е като обзаведа хола, защото мисля да го вържа с мебелите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted January 21, 2005 Share Posted January 21, 2005 Az imam ku4e - qponski hin )) My precious babe ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ердел Териер. На 11 години е и се казва Роби. До преди две години бяха две, майка му почина на 11 години... По-интелигентни кучета не съм срещал. Няма да разказвам нищо за тях, защото никой няма да ми повярва, а на мен ще ми докривее, защото много си обичам кучетата... кучето. Кучето наистина е най-добрия приятел на човека, по-добър, отколкото може да бъде друг човек... Никой не обича така всеотдайно, както едно куче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Аз имам от 3 години паяк Чилийска роза (Gramostola Rosea).Много здрав домашен любимец е! Народа като го види и ахка от изненада Малко след като го взех му взех за храна едно малко бяло мишле.Обаче той не пожела да го яде и мишлето и то стана домашен любимец.Порастна,стана голям мишок и беше готино да си играе човек с него.Много обичаше да се катери по мен.Седя си аз на компютъра,мишока идва и ми влиза в крачола.Почва да се катери нагоре и стига до врата ми.Оттам гледа отвисоко.За съжаление миналата година се удави в една кофа с вода...Много тъпа работа.. Сега е само паяка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALISA Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ердел Териер. На 11 години е и се казва Роби. До преди две години бяха две, майка му почина на 11 години... По-интелигентни кучета не съм срещал. Няма да разказвам нищо за тях, защото никой няма да ми повярва, а на мен ще ми докривее, защото много си обичам кучетата... кучето. Кучето наистина е най-добрия приятел на човека, по-добър, отколкото може да бъде друг човек... Никой не обича така всеотдайно, както едно куче. Напълно съм съгласна - всеотдайни и любвеобилни са, за разлика от доста хора..А Ердел териерите са доста умни- и аз много ги харесвам!Аз пък нещо имам мерак да напиша т'ва-онова за моя малък мизерник.Той е кръстоска :3/4-ти болонка и 1/4 още нещо,но по-важното е,че много си го обичам-даже вече не го целувам по носа щото не му е приятно и се дърпа Много се кефя като се гушне в мен и гледам да не мърдам много, за да не го изгоня..Е,т'ва е доста трудно в моя случай,ама се старая -к'во ли не прави човек в името на любовта Въобще, всички в къщи май сме влюбени в него, и той хайвана , ни разиграва както си иска.А ако му се скараш(мнооого рядко му се случва) ляга по коремче и гледа виновно, а погледа му един жален,жален..Не е просто момче-знае си,че като примигне 2 пъти и сме забравили к'ви ги е свършил.. Като си спомня к'во сладко бебе беше-носех си го в една ръкавичка зимата с мен навсякъде,хората спираха да го галят, а една жена му вика:”Ти не си куче-ти си кукла!”Абе мога много още да пиша ама да не ви отегчавам. Ако има интерес към кучешки историйки-казвайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Имам куче-хъски,женско,на име Алис на 2 години и 2 месеца е,сестра ми,която живее в Германия го донесе,с родствени родители е и е истинска красавица.Имам и декоративен заек на име Бенджамин(типично за един заек).От три години е в къщата и цялото семейство е силно привързано към него.И на последно място рибите,които измират профилактично..... П.С.Сестра ми мога ли да я включа...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 22, 2005 Share Posted January 22, 2005 Ердел Териер. На 11 години е и се казва Роби. До преди две години бяха две, майка му почина на 11 години... По-интелигентни кучета не съм срещал. Няма да разказвам нищо за тях, защото никой няма да ми повярва, а на мен ще ми докривее, защото много си обичам кучетата... кучето. Кучето наистина е най-добрия приятел на човека, по-добър, отколкото може да бъде друг човек... Никой не обича така всеотдайно, както едно куче. <{POST_SNAPBACK}> Случайно майка ти да не се казва Марияна и да има салон за подстригване на кучета? И живееш в тракия? Питам защото ерделтериерите не са толкоз много в града. Те са братчеди на ризеншнауцерите, какъфто е моя заплес, и аз също много я уважавам породата. И бих ти повярвал на всичко което ми разкажеш за интелекта им - виждал съм какво могат. На моя му говоря като на човек, със сложни изречения и чудното е, че ме разбира. Ако искаш метни някое ЛС да обменим опит,по-специално с подстригването - къде, как, кой го прави.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.