Jump to content
BulForum.com

Купувам GSM до 20лв.

Recommended Posts

Купувам GSM до 20лв. какъвто и да е стига да работи и да му няма нищо 4акам предложения купувам го веднага

Ами майка има някъв Сони Ериксон ще я питам ако е навита ;)

ako iska6 simensa mi pi6i na bufer_90@abv.bg

ako iska6 telefona my se skasaha jicite na displaya ako iska6 bez da go smenqm cenata e 20lv ako iska6 moga da go smenq i togava e 35 lv kakto kaje6 ina4e si4ko e OK nqma nikvi problemi

Guest the_hot_guy
MOtorola V 2288 s handsfree + FM radio + Internte+ zaka4alka za kolan + 2 kalufa - 35 leva....

Edinstveniq problem e 4e bateriite trqbva da se smenqt- ve4e sa se izto6tili...

Ne e ispuskan , odraskan i t.n. ....

Mislq 4e dobro reshenie.. eto ireview:

Информация1]TYK

I az se in teresuvam i tarsq ne6to takova taka 4e kolko dena darji bateriqta gore dolu 1 - 2 ?!? razbrah 4e e izto6tena , no ~ i ako ico koito e s predimstvo ne go interesuva moje i da go zema ina4e si4ko mu e OK ?!? samo bateriqta vsi4ki kop4eta li rabotqt ?!? dobre li se 4uva ?!? :D

EdIt: A kvo stana s Vigro pita li maika si ?!? navita li e ?!? a soNy-to nekvi kosuri ?!? bateriqta,otkaz na kop4eta,mrejata kak e ?!? 4uva li se dobre,van6ni defekti kato odraskano puknat panel ne6to takova ?!?

Telefona e idelaen - vsi4ko mu raboti OK! Bateriqta kara nai-mnogo polovin den!

za tova e za smqna(bateriqta imam predvid) - kato beshe nova mi durje6e po-edna sedmica....

Vsi4ko drugo mu si raboti - daje vyrvi sys Originalnata kutiq - kakto e pokazano na infoto - telefona e proizveden v Evropa(zavodite na Motorola v Polsha)

Guest the_hot_guy
Telefona e idelaen - vsi4ko mu raboti OK! Bateriqta kara nai-mnogo polovin den!

za tova e za smqna(bateriqta imam predvid) - kato beshe nova mi durje6e po-edna sedmica....

Vsi4ko drugo mu si raboti - daje vyrvi sys Originalnata kutiq - kakto e pokazano na infoto - telefona e proizveden v Evropa(zavodite na Motorola v Polsha)

6Tom darji samo polovin den ....... :lol: :confused :lol: ti mu iska6 35 lv. :laughing: Vi6 brato sorka ama 6tom darji tolkova malko ti davam 20 MAXXXXXXXX 25 lv. za 25 lv. daje nesam mnogo siguren , no aiii 6a ti gi dam , tai kato az trea mu kupa bateriq (nqma kak tq si uti6la napalno qvno) trea dam 15 - 20 lv. za bateriq i ako ti mi iska6 i 35 lv. to toq telefon go izkara zlaten maina SKIFF kak sedqt ne6tata davam ti MAX 25lv. , a ti mi dava6 MoTOrolata i zarqdnoto drugite ne6ta ne mi treat ti si zadurja6 Kalafite,HaNds free-tata , kutiii , knizki i tem podobni taaa ako taka si navit ok , no tova mi e krainata cena !!!! taka 4e re6avai da znam 6toto moga i simens-4eto da zema koeto bateriqta mu e po dobre i mu iska 35 lv. RE6AVAI :D

EdIT::::::: BTW kvo stava s toq simens kade sa izgubi 4oveka na po6ti mu pisah raoti praih toa ne sa obajda , a ko stava s oniq s EriCsoN4eto na maika mu o6te li ne q e pital ?!? :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...