ico_manekena Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Купувам GSM до 20лв. какъвто и да е стига да работи и да му няма нищо 4акам предложения купувам го веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Купувам GSM до 20лв. какъвто и да е стига да работи и да му няма нищо 4акам предложения купувам го веднага <{POST_SNAPBACK}> Ами майка има някъв Сони Ериксон ще я питам ако е навита Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 prodavam simens c 35 -30 lv ako te interesuva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted December 16, 2004 Author Share Posted December 16, 2004 da interesuva me kaji kogas mojem da se vidim prati mi pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 ako iska6 simensa mi pi6i na bufer_90@abv.bg ako iska6 telefona my se skasaha jicite na displaya ako iska6 bez da go smenqm cenata e 20lv ako iska6 moga da go smenq i togava e 35 lv kakto kaje6 ina4e si4ko e OK nqma nikvi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 MOtorola V 2288 s handsfree + FM radio + Internte+ zaka4alka za kolan + 2 kalufa - 35 leva.... Edinstveniq problem e 4e bateriite trqbva da se smenqt- ve4e sa se izto6tili... Ne e ispuskan , odraskan i t.n. .... Mislq 4e dobro reshenie.. eto ireview: Информация1]TYK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 MOtorola V 2288 s handsfree + FM radio + Internte+ zaka4alka za kolan + 2 kalufa - 35 leva....Edinstveniq problem e 4e bateriite trqbva da se smenqt- ve4e sa se izto6tili... Ne e ispuskan , odraskan i t.n. .... Mislq 4e dobro reshenie.. eto ireview: Информация1]TYK <{POST_SNAPBACK}> I az se in teresuvam i tarsq ne6to takova taka 4e kolko dena darji bateriqta gore dolu 1 - 2 ?!? razbrah 4e e izto6tena , no ~ i ako ico koito e s predimstvo ne go interesuva moje i da go zema ina4e si4ko mu e OK ?!? samo bateriqta vsi4ki kop4eta li rabotqt ?!? dobre li se 4uva ?!? EdIt: A kvo stana s Vigro pita li maika si ?!? navita li e ?!? a soNy-to nekvi kosuri ?!? bateriqta,otkaz na kop4eta,mrejata kak e ?!? 4uva li se dobre,van6ni defekti kato odraskano puknat panel ne6to takova ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkaims Posted December 20, 2004 Share Posted December 20, 2004 Telefona e idelaen - vsi4ko mu raboti OK! Bateriqta kara nai-mnogo polovin den! za tova e za smqna(bateriqta imam predvid) - kato beshe nova mi durje6e po-edna sedmica.... Vsi4ko drugo mu si raboti - daje vyrvi sys Originalnata kutiq - kakto e pokazano na infoto - telefona e proizveden v Evropa(zavodite na Motorola v Polsha) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest the_hot_guy Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Telefona e idelaen - vsi4ko mu raboti OK! Bateriqta kara nai-mnogo polovin den!za tova e za smqna(bateriqta imam predvid) - kato beshe nova mi durje6e po-edna sedmica.... Vsi4ko drugo mu si raboti - daje vyrvi sys Originalnata kutiq - kakto e pokazano na infoto - telefona e proizveden v Evropa(zavodite na Motorola v Polsha) <{POST_SNAPBACK}> 6Tom darji samo polovin den ....... ti mu iska6 35 lv. Vi6 brato sorka ama 6tom darji tolkova malko ti davam 20 MAXXXXXXXX 25 lv. za 25 lv. daje nesam mnogo siguren , no aiii 6a ti gi dam , tai kato az trea mu kupa bateriq (nqma kak tq si uti6la napalno qvno) trea dam 15 - 20 lv. za bateriq i ako ti mi iska6 i 35 lv. to toq telefon go izkara zlaten maina SKIFF kak sedqt ne6tata davam ti MAX 25lv. , a ti mi dava6 MoTOrolata i zarqdnoto drugite ne6ta ne mi treat ti si zadurja6 Kalafite,HaNds free-tata , kutiii , knizki i tem podobni taaa ako taka si navit ok , no tova mi e krainata cena !!!! taka 4e re6avai da znam 6toto moga i simens-4eto da zema koeto bateriqta mu e po dobre i mu iska 35 lv. RE6AVAI EdIT::::::: BTW kvo stava s toq simens kade sa izgubi 4oveka na po6ti mu pisah raoti praih toa ne sa obajda , a ko stava s oniq s EriCsoN4eto na maika mu o6te li ne q e pital ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.