DJ MaTriX Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ако някой колега музикант има под ръка високо-качествени уеив таблици и най-ваче ако може по някакъв начин да ги качи някъде или да ми ги изпрати ще съм му много благодарен. В момента съм с едни 32 мегабайтови, а преди да преинсталирам компа имах едни 300 Мб, които за съжаление бяха в един надраскан диск и като не взимам мерки на време се наложи да се сбогувам с перфектното звучене на истински ROLAND. Знам, че във форума има доста любители, които се занимават, надявам се някй да се отзове. @Midex, дано да видиш tazi тема по скоро, че midi-тата ми звучат кат полифоничен тел маа му Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ако някой колега музикант има под ръка високо-качествени уеив таблици и най-ваче ако може по някакъв начин да ги качи някъде или да ми ги изпрати ще съм му много благодарен. В момента съм с едни 32 мегабайтови, а преди да преинсталирам компа имах едни 300 Мб, които за съжаление бяха в един надраскан диск и като не взимам мерки на време се наложи да се сбогувам с перфектното звучене на истински ROLAND. Знам, че във форума има доста любители, които се занимават, надявам се някй да се отзове. @Midex, дано да видиш tazi тема по скоро, че midi-тата ми звучат кат полифоничен тел маа му Ha-ha....vidjah ja. Kakvo tochno ti trjabva - GM banki li? Ako da - imam dosta...ot 4Mb....do....194 Mb....ama ne ti garantiram, che s tjah kachestveno shte si podobrish sound-a, poneve okomplektovaneto na edna GM bank-a ne e prosta rabota. Pootdelno instrumentite moje da zvuchat super, no kato pusnesh fajla - vse neshto kuca. Njakoi ne sa podbrani da zvuchat "universalno" ; drugi ne reagirat "podhodjashto" na kontrolite....abe...tragedia. Zatova edin sreden po cena hardueren modul zvuchi 10 pati po-balansirano ot 128 Mb SF2 bank-a. Taj kato sam na naj-bavnata tarifa, shte ti kacha (ako razbira se tarsish banki) edin 8Mb set, kojto sam se ubedil, che s podhodjashti efekti (rev,cho) zvuchi dosta balansirano i po-dobre ot po-golemite banki. Samo det' ne znam kade shte go kacha, che sega poglednah za mjastoto na FTP-to....0% P.S. Sorry za latinicata (taka mrazja da pisha na neja....i oshte poveche da ja cheta), obache pisha ot drugia komp, kadeto imam njakakav mnogo seriozen problem s kirilicata (nito stranicata na "Injenera", nito Flextype mogat da go opravjat). V Notepad vsichko e OK, v poleto na Google i postovete na foruma - samo majmunki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Да, точно GM банки ми требет, за хардуерен модул съм мислил, но до сега такова нещо не съм купувал идея си нямам как върват цените, предполагам са скъпички. Ако нещо знаеш изгодно да се продава можеш да се обадиш. А сега да се върнем на думата, ами дай тия 8 МБ ако може, дано да звучат по добре от сегашните 32 МБ, иначе големите банки също с удоволствие бих ги приел, нормално е като се пусне една песен да се губи баланса щот толкоз се "мъчил" оня дет ги е направил, но като цяло ако звучат добре в някоя сводобна неделя мога да си поиграя да ги пренастроя ... ся най-кофти звучат дръм секциите, бас китарите и щрайховете. За получаването на нещата ще се разберем, може и да ми ги н zапишеш на 1 диск, разбира се ще си платя за диска + труда и времето Дай напрао еднo ICQ и готоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 .....zапишеш на 1 диск, разбира се ще си платя за диска + труда и времето Дай напрао еднo ICQ и готоо Да...така май е най-добре, понеже свободното място на ftp-то се е заковало твърдо на 0%. Айде ако има нещо друго да се разбираме, да е с PM-ми....да не пълним излишно форума, а до неделя плътно ще съм зает с работа и за ICQ не мога и да помисля. А относно "диска + труда и времето" - като се видим да ти го дам, ще почерпиш по една кола (моделът няма значение....ха..ха....за кока-кола говоря ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 Да...така май е най-добре, понеже свободното място на ftp-то се е заковало твърдо на 0%. Айде ако има нещо друго да се разбираме, да е с PM-ми....да не пълним излишно форума, а до неделя плътно ще съм зает с работа и за ICQ не мога и да помисля. А относно "диска + труда и времето" - като се видим да ти го дам, ще почерпиш по една кола (моделът няма значение....ха..ха....за кока-кола говоря ) <{POST_SNAPBACK}> Ами как няма да е 0 %, гледай аз вече съм напраил близо 1000 поста, напълних ФТПто деба Щом си зает до неделята, значи след неделята ще ти пратя ЛС да те подсетя, ще уговорим мястото и времето на срещата. За колата нямаш проблеми, може и по една водка да ударим А за тия модули ще кажеш ли нещо повече, предполагам много хора не знаят какво представляват. Аз знам, че тфа си е един вид саунд генератор с GeneralMidi, нещо кат кутийка и мидитата звучат през него, един вид синтезатор без клавиши .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Ами как няма да е 0 %, гледай аз вече съм напраил близо 1000 поста, напълних ФТПто деба Щом си зает до неделята, значи след неделята ще ти пратя ЛС да те подсетя, ще уговорим мястото и времето на срещата. За колата нямаш проблеми, може и по една водка да ударим А за тия модули ще кажеш ли нещо повече, предполагам много хора не знаят какво представляват. Аз знам, че тфа си е един вид саунд генератор с GeneralMidi, нещо кат кутийка и мидитата звучат през него, един вид синтезатор без клавиши .. ? Не ми се вярва хората да не са наясно (освен абсолютно начинаещите), но са точно това дето казваш....кутийка(или кутия) с копчета, миди интерфейс, евентуално PC интерфейс, аудио входове/изходи и екран. Обикновено имат богат софтуер (по-новите модели), който позволява гъвкава настройка на саундите и техния баланс в модула. А иначе с донастройката на големите банки доста ще се озориш, не само че има много повече от 128 инструмента (заради вариациите), а и понеже е много времеотнемаща операция, основана на принципа на постоянното заместване на инструменти & просвирване на различни миди файлове. Ако беше нещо за ден-два - да съм го направил отдавна, но и честно казано нямам пряка нужда от това, понеже почти не ползвам готови файлове, защото работя основно с аудио, а когато ползвам миди, то е тогава когато имам да правя аранжимент или някоя авторска песен и не мога или не искам да ползвам само аудио.....но тогава такива банки пак не ми трябват, тъй като имам отделен компютър с 3 входа и 5 изхода Х 16 канала & SMPTE синхронизация(въпросният MIDEX+ ) с основния компютър и външен AKAI HDD Recorder. Този комп ми е предназначен само за миди обработка, а имам и доста външни модули....та миди файловете ми изобщо не са GM стандарт, а са във вид ".arr" (Cubase формат). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.