lubb Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 продавам следните чарколяци: 1. Гигабайтски Радеон 9000 про-работни честоти 275/275- клоква се без проблеми до 337/327.към него-dvi to vga преходник, диск с драйвери.тв-аута е перфектен.Има поставени-правени от мен - рамсинкове, под тях има арктик керамик и са залепени с капчица каноконлит в двата края на чипа.има охладител от асус 9550ge/td -цена 65 лева. може да махна и синковете - 60 лева. продаден 2. вентилатор вантек торнадо-8см. не е работил повече от 4 часа- не можах да го изтърпя на пълни обороти- цена 12 лева продаден 3. сиди sony cdu5221-работещо и четящо-стана беля-изпуснах го и сега май само електрониката му е здрава-ако някой го ска за 3 кинта да се обади 4. сиди sony cdu5221-за части-чете понякога и не винаги завърта диска- цена 4 левапродадено 5. сиди TEAC cd540e- не чете(мноого рядко успява да захапе някой байт)-всичко друго си му е добре-4 лева.продадено 6. захранване нонейм-отвътре и отвън си прилича на ANS/JNC- 450вата-мисля, че има още гаранция, но трябва да потърся картата,добро за слаби конфигурации (до 1 гигахерц примерно)-11 лева. 7. вентилатор Nidec Gamma 30-центробежен, с конекторче за молекс-работил е около 3 седмици- цена 10 лева. 8. захранване 2N-110вата-има 2 съпротивления за смяна-това са видимите поражения-макар, че до последно си работеше на един комп-дюрон на 800 с всичко вградено на дъното+два харда.според мен става за компита с до 500 мхц процесори и не много периферияпродадено. 9. един axle mx440se 128bit 64mb sdram-работи на 250/150-клоква се до около 350/175 (може и да може повече, но не ми се занимаваше да го тествам обстойно), има тв-аут-предполагам, че работи, но нямам време да го тествам.с оригиналния кулър (по-скоро тенекийка, де) е. продадена. 10. 12 см вентилатор делта-работил е около 2 седмици 86cfm-wfb1212h. Продаден . 11. едно дърто но нейм Вуду банши-16 мб sgram-работи на 100/100-клокваше се мисля до 115/133.-отдавна не е работило-има един кондензатор за смяна- без охладител е,ядрото е шлайфано за по-добър контакт.давам го за 8 лева- ако не работи си ви връщам парите.не мога да го пробвам, защото нямам дъно, на което да го сложа за проба.продадено. само за пловдивчани. отговори по темата ще давам вечер след 19 часа, понеже дотогава съм зает. . едит: който каквото предлага да го прави в темата, а не на icq или на лично съобщение. офертите, които получавам по телефона ще ги записвам тук. едит2: нужно e да Ви кажа, че съм пуснал същите компоненти в друг форум, така че и офертите от другия форум ще ги записвам в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 2.12 см вентилатор делта-работил е около 2 седмици 86cfm-wfb1212h. цена 10 лева. Имам интрес за това ... ако може моделче че и шума ме интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 2.12 см вентилатор делта-работил е около 2 седмици 86cfm-wfb1212h. цена 10 лева. Имам интрес за това ... ако може моделче че и шума ме интересува <{POST_SNAPBACK}> ами модела е wfb1212h - за шум не мога да бъда обективен, защото ми бучат два смарт фена на главата и даже и да го пусна няма да ми си стори шумен. http://www.cooltechnica.com/Merchant2/merc...Category_Code=F ей тука пише за него-само дето всъщност е 0.45А, а не 0.36 http://www.nova138.com.tw/?fn=product&id=50 Size: 120x120x25mm Rate Voltage (V): 12VDC Rate Current (A): 0.45 Max. Air flow (CFM): 86.5 Rotational Speed (r.p.m.): 2470 Acoustical Noise dB (A): 37.6 Black fan Bare wires No rpm sensor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 2.12 см вентилатор делта-работил е около 2 седмици 86cfm-wfb1212h. цена 10 лева. И аз го искам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tool Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Interesuva me tova: axle mx440se 128bit 64mb sdram Pi6i na PM kade mojem da ia probvame ako niama drugi jelae6ti za tazi karta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Мен ме интересува sony cdu5221 работещото. Айде ако може да го запазиш за 2 дена. До тогава ще ти кажа дали ще мога да го взема. След това ако има други желаещи да го взимат. Тва ако може де Link to comment Share on other sites More sharing options...
emopandov Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 И мен ме интересува видеокартата Axle MX 440. Ако ми я дадеш за 30 лв. я вземам веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 вентилатор вантек торнадо-8см. не е работил повече от 4 часа- не можах да го изтърпя на пълни обороти- цена 12 лева ne6to kato pic? lageri ili ??? tix li e? za duno li e /nai-vajnoto/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 вентилатор вантек торнадо-8см. не е работил повече от 4 часа- не можах да го изтърпя на пълни обороти- цена 12 лева ne6to kato pic? lageri ili ??? tix li e? za duno li e /nai-vajnoto/ <{POST_SNAPBACK}> www.vantecusa.com има инфо Вентилатора е един от най-шумните,Трябва ти радиатор на който да го сложиш за да го сложиш на процесеро Бтв:Давам 10лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 az puk se interesuvam ot zahranvaneto za 11 lv. koga moga da go probvam? i kade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 15, 2004 Author Share Posted December 15, 2004 www.vantecusa.com има инфоВентилатора е един от най-шумните,Трябва ти радиатор на който да го сложиш за да го сложиш на процесеро Бтв:Давам 10лв <{POST_SNAPBACK}> днес ми звънни на телефона след 15 часа да се разберем къде да се видим вечерта, за да ти го дам. az puk se interesuvam ot zahranvaneto za 11 lv. koga moga da go probvam? i kade? ами мога вечер след 18 часа да се видим някъде близо до мястото, където ще пробваш псу-то.пиши ми тук къде да се видим, защото днес май няма да мога , та да го оставим за в другиден. кажи кога и къде да се видим утре вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 не цитирайте излишно и всичко - четете правилата 60 lv za radeona kakto si e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 60 lv za radeona kakto si e! <{POST_SNAPBACK}> за 60 лева мога да ти го дам със синковете и с охладител от асус 9550ge/td обявявам за продажба още един охладител - вантек iceberq4-не е ползван никога-вътре има- самия охладител,четири термолепенки, четири радиаторчета и паста. цена 15 лева продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
DECIPHER Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 за 60 лева мога да ти го дам със синковете и с охладител от асус 9550ge/tdобявявам за продажба още един охладител - вантек iceberq4-не е ползван никога-вътре има- самия охладител,четири термолепенки, четири радиаторчета и паста. цена 15 лева <{POST_SNAPBACK}> 6te go pi6e6 li prodaden ve4e? vantec-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 за 60 лева мога да ти го дам със синковете и с охладител от асус 9550ge/tdобявявам за продажба още един охладител - вантек iceberq4-не е ползван никога-вътре има- самия охладител,четири термолепенки, четири радиаторчета и паста. цена 15 лева <{POST_SNAPBACK}> veroiatno si sgreshil clockvaneto na pametta?! molia edit ako e taka. kakvi igri se igraiat s heia? 8x li e? kolko e rama i kolko bita e kartata. ottegliam cenata 60 lv zasega Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 17, 2004 Author Share Posted December 17, 2004 veroiatno si sgreshil clockvaneto na pametta?!molia edit ako e taka. kakvi igri se igraiat s heia? 8x li e? <{POST_SNAPBACK}> вярно съм направил грешка- честотите са 337/327. ами flatout се играе на 1024х768,демоот ан колин 2005 и то се играе на толкова, NFSU2 и него на толкова го играя с намалени детайли-повечето слайдери са сложени в средно положение,рainkiller също върви сносно на 1024.всичко това на настройки от драйверите на quality а не на perfomance и с изключени AA и AF.с нея съм вадил около 10400 мисля, че беше най-добрия резултат на марк 01се. 64 мб рам има, 128 бита, 4х Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuLt1_k1lL Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 захранване нонейм-отвътре и отвън си прилича на ANS/JNC- 450вата-мисля, че има още гаранция, но трябва да потърся картата,добро за слаби конфигурации (до 1 гигахерц примерно)-11 лева. Imam golqm interes kam tova zahranvane koga shte moje da go probvam tova neshto i ako mi haresa da go zimam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 вярно съм направил грешка- честотите са 337/327.ами flatout се играе на 1024х768,демоот ан колин 2005 и то се играе на толкова, NFSU2 и него на толкова го играя с намалени детайли-повечето слайдери са сложени в средно положение,рainkiller също върви сносно на 1024.всичко това на настройки от драйверите на quality а не на perfomance и с изключени AA и AF.с нея съм вадил около 10400 мисля, че беше най-добрия резултат на марк 01се. 64 мб рам има, 128 бита, 4х <{POST_SNAPBACK}> www.erabg.com---GB ati9200SE 128ddr 8x tv---$50.50 i kakvo tvoita e po-dobra ot neia? s kakuv directX raboti i kolko ns pishe na chipovete pamet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 www.erabg.com---GB ati9200SE 128ddr 8x tv---$50.50i kakvo tvoita e po-dobra ot neia? <{POST_SNAPBACK}> Да прав си по добра е от "нея" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 Imam golqm interes kam tova zahranvane koga shte moje da go probvam tova neshto i ako mi haresa da go zimam? <{POST_SNAPBACK}> днес ще го нося с мен, така че звънни по някое време на телефона ми да се разберем.предполагам вечерта по някое време ще мога да дойда до кдето ти трябвам, за да пробваш псу-то. @nelimsm dirеctx е 8.1, чиповете са 3.6 ns Hynix. колкото до това с какво е по-добра от 9200 и то SE мисля, че няма нужда да ти казвам. тая карат дето ми я цитираш е с 64 бита достъп до памета и е с доста по-ниски честоти на ядрото и паметта (която сигулно е 5нс-даже и да я клокнеш такива цифри като на мойта няма да видиш). като ще си цитираме цени от ерата виж цената на този радеон, който по-може да пратендира, че ще издуха моята карта (макар, че ме съмнява)- ATI 9200 128DDR-128 8x TV, 64,00 $, Видео карта ATI RADEON 9200, 128MB DDR, AGP8x, 128 bit TV out-мда и нямат дви изход, та да си вържеш втори монитор.още нещо имаш ли да ме питаш за разлики между двете карти.като не ти харесва цената иди в ерата и си земи тва куцо пиле, като толкова ми правиш сравнение с него, с него може и да успееш да пуснеш слайдшоу на 1024х768 на тези игри, които ти изброих по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 обявявам за продажба още един охладител - вантек iceberq4-не е ползван никога-вътре има- самия охладител,четири термолепенки, четири радиаторчета и паста. цена 15 лева Давам 10лв. веднагически Link to comment Share on other sites More sharing options...
nelimsm Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 днес ще го нося с мен, така че звънни по някое време на телефона ми да се разберем.предполагам вечерта по някое време ще мога да дойда до кдето ти трябвам, за да пробваш псу-то.@nelimsm dirеctx е 8.1, чиповете са 3.6 ns Hynix. колкото до това с какво е по-добра от 9200 и то SE мисля, че няма нужда да ти казвам. тая карат дето ми я цитираш е с 64 бита достъп до памета и е с доста по-ниски честоти на ядрото и паметта (която сигулно е 5нс-даже и да я клокнеш такива цифри като на мойта няма да видиш). като ще си цитираме цени от ерата виж цената на този радеон, който по-може да пратендира, че ще издуха моята карта (макар, че ме съмнява)- ATI 9200 128DDR-128 8x TV, 64,00 $, Видео карта ATI RADEON 9200, 128MB DDR, AGP8x, 128 bit TV out-мда и нямат дви изход, та да си вържеш втори монитор.още нещо имаш ли да ме питаш за разлики между двете карти.като не ти харесва цената иди в ерата и си земи тва куцо пиле, като толкова ми правиш сравнение с него, с него може и да успееш да пуснеш слайдшоу на 1024х768 на тези игри, които ти изброих по-горе <{POST_SNAPBACK}> ati radeon 9250,128,128,8X v gigahertz-->56.70$ s 2 g. garancia naistina razlikata m/u 4x i 8x zasega e malka no... AGP8X (AGP 3.0) is the next generation VGA interface specification that enables enhanced graphics performance with high bandwidth speeds up to 2.12GB/s. With a bus of 533MHz, AGP8X is twice as fast as AGP4X. predlagam 50 lv za novia variant v koito ya prodavash,sled kato ia izprobvame v normalen i klocknat rezim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 ati radeon 9250,128,128,8X v gigahertz-->56.70$ s 2 g. garancianaistina razlikata m/u 4x i 8x zasega e malka no... predlagam 50 lv za novia variant v koito ya prodavash,sled kato ia izprobvame v normalen i klocknat rezim. <{POST_SNAPBACK}> ще си помисля и ще ти дам окончателен отговор в понеделник, акоможеш да чакаш дотогава, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncle Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 5. сиди TEAC cd540e- не чете(мноого рядко успява да захапе някой байт)-всичко друго си му е добре-4 лева.запазено До кога е запазен този СД ром щото аз искам да го купя и какво значи всичко друго си му е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted December 19, 2004 Author Share Posted December 19, 2004 5. сиди TEAC cd540e- не чете(мноого рядко успява да захапе някой байт)-всичко друго си му е добре-4 лева.запазеноДо кога е запазен този СД ром щото аз искам да го купя и какво значи всичко друго си му е добре <{POST_SNAPBACK}> ами в понеделник ще разбера дали ще го вземат, а пък, че всичко друго му е наред значи, че всичко освен лазера си му работи-и механиката и електрониката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.