JDFU Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Mnogo ot priqtelite mi naposledyk me karat da im tyrsq nqkakvi neshta iz internet. Ta si vikam shto ne predloja uslugite si na poveche hora. Vse pak i za tva se iska malko umeniq. Koito ima interes da pishe na PM. Za moderatorite: Tova NE e shega! Ne vijdam nishto losho v tova da si predloja uslugite za neshto tolkova chesto izpolzvano i neobhodimo. Pomislih vyrhu zaplashtaneto i reshih grubo kazano eto tova - na vseki 20 min 1lv, kato za po-malki zaqvki shte natrupvam (mnoo qsno che za 20-30st nqma da se razkarvam do poshtata napr. )...abe shte go mislq spored slucheq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Изтрих всичкия бълвоч от темата. Следващия който си помисли да пише без реален интерес към офертата, ще бъде наказан с уорн. Ако не ви интересува, или смятате, че това са глупости не пишете тука и не пълнете темата с простотий ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiG Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 това ми се върти в главата от месеци, само ми трябва свободно време да седна и направия сайта... иначе знеш ли идеята я оцених на милиарди $. аз говоря за по мащабно.. да ти кажа чесно с българи като клиенти не ми са занимава обаче има много за което да се помисли..щото такова нещо няма! (поне не от голяма величина). има и още много тънкости който за сега поне не се сещам как да реша.. ако имаш дай ICQ, yahoo ili msn mesger да се чуем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 moge6 li da mi nameri6 rysofikator(na ryski) na 3dsmax? kolko pari 6te iska6.izprati mi PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Аз имам следните питания и не искам да те питам на ПМ: 1. Какво точно предлагаш под търсене в Гуглата: Примерно аз искам да намеря дадени документи и нямам време и нерви да се занимавам и ти давам заявка, плащам си там няква такса и чакам, ти ги намираш и ми казваш къде са, как да си ги сваля, конвертирам и евентуално разпечатам? 2. Как определяш заплащането, на парче или на час ровене? п.с. Това за документите питам за 1 познат <{POST_SNAPBACK}> 1. Da tochno tova imam predvid 2. Na neobhodimo vreme za rovene, koeto nai-chesto zavisi ot tova kolko e rqdka zaqvkata ili kolko stranici s eventualno sydyrjanie trqabva da prerovq. Ako ne namerq nishto ne vzimam nishto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 a we moe6 li da mi nameri6 tim nai novata versiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.