QUEST Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Ami...kogato sam v i-net pri minimize i maximize na web sitovete mi gasne monitora i sveti ot zelen cviat(koito e obi4ainia) v orange.A kogato igraia nekvi igri(heroes3,diablo2)mi zabiva kartina i govor...Niakoi kazvat 4e problema mi bil v drivetite na kartata,koiato kakto se doseshtate e TNT-2.Az si mislia oba4e,4e moje i da e drugade problema mi...naprimer v monitora...ta zatova mi kajete,MOLIA,kade moje da e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Казвайте поне какво е цялото PC или поне марката на монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Да нямаш вирусче бе пич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvodomir Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 QUEST, аз съм със същата карта този проблем ми го правеше, преинсталирах Windows-a работата се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ami...kogato sam v i-net pri minimize i maximize na web sitovete mi gasne monitora i sveti ot zelen cviat(koito e obi4ainia) v orange.A kogato igraia nekvi igri(heroes3,diablo2)mi zabiva kartina i govor...Niakoi kazvat 4e problema mi bil v drivetite na kartata,koiato kakto se doseshtate e TNT-2.Az si mislia oba4e,4e moje i da e drugade problema mi...naprimer v monitora...ta zatova mi kajete,MOLIA,kade moje da e? <{POST_SNAPBACK}> Аз ще съм малко по критичен Да не би да си клоквал картата или охлаждането да е сдало багажа и ядрото да прегрява :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Аз ще съм малко по критичен Да не би да си клоквал картата или охлаждането да е сдало багажа и ядрото да прегрява :> <{POST_SNAPBACK}> Ne sam ia klokval izobshto kartata.Zvodomir,kaji s kav windows si?Poneje na mene mi pravi problemi s win 98,nali znaesh 4e pri instalaciata na win 98 driverite triagva da si gi ka4vam otdelno...Pri XP neshtata sa po drug na4in.Zatova pitam s kakav win si! Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Абе да ти кажа мисля,че проблема не ти е от драйверите. По-скоро трябва да е от монитора. Кажи кога почна да се появява тоя проблем и дали е след преинсталация на уина Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Дай някаква по точна информация за да може да ти се отговори!! Монитор?? Скоро правил ли си ъпгрейд на компа?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Абе да ти кажа мисля,че проблема не ти е от драйверите. По-скоро трябва да е от монитора. Кажи кога почна да се появява тоя проблем и дали е след преинсталация на уина <{POST_SNAPBACK}> Ami mislia 4e to4no sled formatirane na c-to i instalacia na win98.togava po4na problema.Da ti kaja sega si smenih win98 s XP i ne se e poiaviaval problema no go o4akvam skoro...Dano ne doide de.Samo deto si mi zabivat igrite,ama to e ot RAM-samo 160SDRAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
QUEST Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 MOJE DA E BILO OT DRIVERITE,poneje XP samo si gi namira i sega kato go instalirah ne mi gasne monitora,no igrite si zabivat po-losho ot vsiakoga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.