Jump to content
BulForum.com

problem s click-aneto na desktop-a

lil_stenly

Recommended Posts

desktopa mi dava sin ekran i pi6e

" windows

A fatal exception 00 has occurred at 0028:c023db7f in vxd vdd(09) + 00001803."

i natatuka this aplikacion will be terminated i .... se6tatese natatuka kvo pi6e

Samo na desktopa ili vinagi kogato cykash s kopcheto? Nali se seshtash kak nqkoi programi promenqt kontekstnoto menu (WinRar naprimer). Ta az si mislq che ima nqkva bygava programa, koqto se e namestila tam.

Samo na desktopa ili vinagi kogato cykash s kopcheto? Nali se seshtash kak nqkoi programi promenqt kontekstnoto menu (WinRar naprimer). Ta az si mislq che ima nqkva bygava programa, koqto se e namestila tam.

Samo na desktop-a kato cukam i mi dava tva,ina4e v papkite stava. :unsure:

Samo na desktop-a kato cukam i mi dava tva,ina4e v papkite stava. :unsure:

А случайно да имаш видеокарта nVidia?

И съответно драйвера да е сложил в контестното меню на декстопа едно nView Properties?

Точно с този елемент в менюто аз имах проблем преди, с една версия на ForceWare драйверите, като го махна от настройките и всичко беше наред. Пробвай и ти. Вероятно драйвера е бъгав нещо.

А случайно да имаш видеокарта nVidia?

И съответно драйвера да е сложил в контестното меню на декстопа едно nView Properties?

Точно с този елемент в менюто аз имах проблем преди, с една версия на ForceWare драйверите, като го махна от настройките и всичко беше наред. Пробвай и ти. Вероятно драйвера е бъгав нещо.

thanks man to4no ot tva e az si zapisah nai-novite draiveri ot saita na nvidia

i ot togava mi se precaka taka

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...