Jump to content
BulForum.com

Problem!

Recommended Posts

Пробвай под SafeMode?? Там как ти варви?

Махни драйверите на старата карта? Не мисля че е от захранването! И на мен ми се е случвало но не да ми се рестартира а да блокира целия уиндоус със странни дефекти по екрана! Тогава си мислех че е изгоряла видео картата, но слава богу не бе така!!!

Свали хубави драйвери и ги качи!!!

Също виж да няма някакъв конфликт с други устройства в конпютара ти!!! Даното поддържа ли ти такова видео! Виж настройките в биоса! Все някаде ще намериш нещо и ще го опраиш! Ако ли не форматирай и сложи нов уиндоус - поне да си сигурен че не е софтуерен проблема!!!

@z-man виж какво каза Dreamer в една тема за същия проблем:

Проблема е вероятно от комбинация на стари драйвери и стар directx. Алтернативно като причина за този проблем може да е слабо захранване или "надути" кондензатори на дъното, които при малко по-сериозно натоварване на машината водят до рестарт.

Послушай го!

Според мен е захранването аз съм с 230 обаче пц-то ми е къде по слабо от това и нямам проблем.Все пак 230 неможе да изхранва толкова силна Radeon-ka!

Ами ако е JNC например проблема нищо чудно и да е от него.Но пробвай да влезеш под safe mode, да махнеш старите драйвери и да сложиш по-нов директх ако е нужно.

Ако наистина в драйверите за картата е проблема,най-добре преинстал на windows.Не можеш да ги премахнеш щом ти се рестартира компа.Ако не друг начин е да си сложиш друга видео карта налична да триеш драйверите и да сложиш нови.Успех :)

Добре де, пробвай с старата карта и новата платка рам..може и от нея да е.Виж да не си я пуснал на някакви агресивни тайминги и да се дъни..или ако е някаква кофти марка също може да ги прави тези номера.Аз имах една еликсир и чат пат ми се рестартираше пцто от нея.Като я махнах се реши проблема...

Добре де, пробвай с старата карта и новата платка рам..може и от нея да е.Виж да не си я пуснал на някакви агресивни тайминги и да се дъни..или ако е някаква кофти марка също може да ги прави тези номера.Аз имах една еликсир и чат пат ми се рестартираше пцто от нея.Като я махнах се реши проблема...

Tova su6to.Posle probvai s novata karta i stariq ram i ako po4ne da restartira na4i e ili v driverite ili v novata karta. :(

EDIT:Abe maina, 6to ne kaje6 kva ti e ma6inata?Da ne si s nqkfo duno Biostar?

a kak da sum e pusnal na qgresivni taimingi.ni6to ne sum pipal po nastroiki i takiva raboti.slojih platkata i prosto go pusnah pc-to.a ima li problme v tva 4e starata platka e na 333 mhz,a novata e na 400 mhz.

dunoto sum go pisal po gore VIE P4 PB 400

1.Слабо захранване

2.Кофти памет

3.Не е от драйверите

Махаш едното после другото ако можеш вземи от някой захранване на заем

P.S Естествено 300W

Е че какво им има на биостар, ползвал съм такова, пушка си беше...е, малко си забравяше настройките...

Ami az imah edin ot purvite Athlon-i v pld 1700+ s duno Biostar M7VIT ili ne6to podobno, ta tva dunce purvo ne ba4ka6e sus vsqka VGA i vtoro za 1 mesec izgori 3! :D :D :D

EDIT:Kato starata karta ti e N-Vidia kak o4akva6 ATI izob6to da ti zapali s N-Vidia driveri :confused Taka i taka nqma da se razmine6 bez preinstall, ami zemi si go napravi o6te sq i clock-ni kartata da kaje6 dokade stiga ;)

na4i smqtate 4e 6oto ne sam mahnal nvidia driverite za tva mi se resva .6e probvam da vida

Еми разбира се, отиваш в сейф мод и махаш драйверите и обратно в нормален режим.

Ти трябваше още докато си със старата карта да ги махнеш, но и сега става.

Макар, че Вин-а трябваше да разбере за смяната на картата и да вземе мерки, но вероятно е изтървал събитието :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...