w00x Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 JBL PIOONER JAMO - sa mnogo dobri ako iakash da ysetish bass vatre v teb i da ti pishtiat ushite sled tova. ama za teq pari mojesh da si napravish po porachka(pri niakoi koito razbira estestveno) neshto ot mnogo po visok KLASS no ako darjish na tova.az si vzeh po pora4ka i mi izleznaha okolo 400lv ,a ot sashtia klass v magazinna sa okolo 800-900lv. - ako iskash sha ta svarja s 4oveka koito mi gi pravi www.mitko_ka@abv.bg Pioneer са супер гадни колони пич. незнам ти какво си слушал. аз слушах Pioneer колони за 700 лева и колони китайски за 300 лева 2 бройки, и китайските просто изядоха Pioneer с шушонките. Poru4ai si da ti napraviat.Sglobiha mi za 300 leva tonkoloni koito sviriat kato za 600. 6tiah da si zimam PIONEER,no se razubedih.Otsko4ih za SONY mi to mnogo skupo we.Vidiah JAMO su6tata rabota.JBL si e izkustvo no mnogo suho otiva. Za tezi pari 6te ti gi napraviat s 4e6ki govoriteli i 6te se razmaje6 ne samo ot silata no i ot ka4estvoto na zvuka. No parite sa si tvoi ti re6ava6 Markata vdiga cenata i pulni6 gu6ata na niakoi prekupva4 ili turgovec. кое му е скъпото на Sony? 2 броя 250 лева. по 125W. в Технополис. единствените Sony. скъпи са им малките колонки за домашно кино. ако можеш вземи Tannoy. няма да съжаляваш. имат и 5 години гаранция, докато всички други имат 1. Cerwin Vega също са добри, но иди в Tehnopolis и ги накарай да ти пуснат 2-те колони да свирят на една музика и ги сравни. Tannoy-a като ми ги пуснаха на няква MP3-ка... ами какво да ти кажа... караха въздушна струя чак до мен (бях на 5-6 метра от колоната). прави си сметка. Едит: и не забравяй. колкото по-тежка е колоната - толкова по-добре. (в случай когато качеството ти се струва еднакво и не можеш да прецениш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Ще му пиша на този пич утре, orhi, кажи ми ти къде си си поръчвал колоните. <{POST_SNAPBACK}> DAVAM TI ADRES I TELEFON: Teodor Peev Plovdiv ulica "Kniaz Bogoridi" No 15 telefon: 26 70 92 GSM : 0887 42 90 31 e-mail: za sujalenie ne go znam tam mu e studioto za acusti4en dizain 6te ti dade vsiakakva informacia ot koiato se nujdae6. No nai sigurno na GSM-a 6toto 4esto e po montaji i naliavo nadiasno. Uspeh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 Такаа мерси на всички за мненията.Значи избора се сведе до следното. 1.Cerwin Vega e710 или Tannoy fusion 4 2.Някакви правени по поръчка 3.Едни втора употреба, Tannoy , които чакам към края на месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orhi Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 кое му е скъпото на Sony? 2 броя 250 лева. по 125W. в Технополис. единствените Sony. скъпи са им малките колонки за домашно кино. <{POST_SNAPBACK}> Ni6to Samo deto hubavite koloni struvat skupo. Tova koeto mi kazva6 sa sigurno ot nai niskia klas na SONY za stereo. Tezi s koito sum sega sum probval na razli4ni usilvateli i na vseki usilvatel si vadi razli4en zvuk.Na niakoi usilvateli basa e po tvurd na drugi po mek.No kato cialo celia mi hol se trese vupreki 4e sa 2 X 120 Watts i sam s ONKYO usilvatel koito e po slab kato mo6tnost.Visokite i Sredite sa dosta balansirani.Basa e dovolno mazen (pone ne me boli glava dori kato slu6am dulgo vreme silno)Pravil sum si experimenti sus stereoto prez winampa s razni plugini i drugi bazikni i se use6ta mnogo iako kak zvuka se meni v nai razli4ni niuansi .Kato se ima na predvid 4e za tezi pari ne sum o4akval tolkova dobar rezultat kakvo drugo da kaja.Za koloni ne se govori Te se slu6at Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Въпросче-къде в Пловдив продават Cerwin-Vega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Въпросче-къде в Пловдив продават Cerwin-Vega. технополис. ако не те устройват моделите там... долу на табелката с цената пише вносител и можеш да провериш в Жълтите страници или да се обадиш на Справки, за да ти кажат телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 В технополис има, вносител са им динакорд.Телефона им е 633543. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Аз пък колко пъти съм гледал и не съм видял.Там съм виждал само JAMO ама те за нищо не стават(поне тези който чух).stefann,ти какви си взе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 ako te e strah ot susedite prosto si vzemi usilvatel do 2x40W i zabravi udovolstvieto su6to e golqmo a ako iska6 da butne6 bloka moga da ti preporu4am edin friend koito 6te ti prodade hand made koloni za 80 - 130 leva ne znam kolko vata sa no ima 2 12 in4ovi govoriteli qki sredi i dobri pi6tqlki no vse pak vnimavai za susedite Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 18, 2004 Share Posted December 18, 2004 Аз пък колко пъти съм гледал и не съм видял.Там съм виждал само JAMO ама те за нищо не стават(поне тези който чух).stefann,ти какви си взе? JAMO се продава в Техномаркет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 18, 2004 Author Share Posted December 18, 2004 Аз пък колко пъти съм гледал и не съм видял.Там съм виждал само JAMO ама те за нищо не стават(поне тези който чух).stefann,ти какви си взе? <{POST_SNAPBACK}> Нищо още, покупката се отложи за януари.Ще пиша впечатления като си взема нещо.Едни jamo съм си харесал, cerwin-vega e710, tannoy fusion 4 и едни втора употреба, които ги чакам януари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.