Jump to content
BulForum.com

GSM Sounds

koceto

Recommended Posts

Предполагам, че въпросът ми е доста лаишки, но някой може ли да ми каже откъде да си дръпна БЕЗПЛАТНО звуци за телефона (който е SE t630). Под звуци имам в предвид например на малко котенце, на пиленце, на кон, куче, прасе и т.н.

Предварително благодаря на отзивчивите!

Няма нужда мелодиите да са специално за твоя телефон. Каквото и миди да си свалиш, все ще го възпроизведе. Що не пробваш search в google?! Това трябва да ти е първото място където да потърсиш! :)

прочетохте внимателно написаното нали?

Защо мислите, че не съм търсил?

Питам тук, зашото никъде не открих те точно такива звуци. Нета е пълен с тях, но не намерих безплатни.

Не съм казвал, че са специални за телефона ми - просто поясних за евентуално питащите, дори е написано в скоби, сиреч за пояснение.

прочетохте внимателно написаното нали?

Защо мислите, че не съм търсил?

Питам тук, зашото никъде не открих те точно такива звуци. Нета е пълен с тях, но не намерих безплатни.

Не съм казвал, че са специални за телефона ми - просто поясних за евентуално питащите, дори е написано в скоби, сиреч за пояснение.

Do kolkoto razbiram tyrsish samo jivotinski zvuci? Shte pocykam v google i ako namerq shte ti kaja.

P.S. wav-ove stavat li?

1. http://www.kessels.com/CatSounds/

Do kolkoto razbiram tyrsish samo jivotinski zvuci? Shte pocykam v google i ako namerq shte ti kaja.

P.S. wav-ove stavat li?

а бе.. или аз немога да ги кача или са несъвместими с телефона ми :)))))

а звуците не само животински :)) има и смях , плач, и други работи дето ги правят в биг брадър :)))))) разбираш ли? :))

Приятелю безплатни такива звуци ще намериш доста трудно. Трябваше с това да започнеш, че ти трябват безплатни. В този случай абв и дир.бг отпадат :/

Приятелю безплатни такива звуци ще намериш доста трудно. Трябваше с това да започнеш, че ти трябват безплатни. В този случай абв и дир.бг отпадат :/

хайде сега сложи очилата и прочети пак поста с питането!?! Обърни внимание на думата написана само с главни букви!!!

2. http://www.members.tripod.com/~buggerluggs/ie/wav-dir184.htm

i poveche ne mi se tyrsi  :bgrin: abe v google e pylno.

Kolkoto do tova che sa nesyvmestimi vij kolko polifonichen e telefona ti i go sravni s midi-to.

ами при сендването на wav към телефона ми дава Бад дейта - нямам идея каква е причината

хайде сега сложи очилата и прочети пак поста с питането!?! Обърни внимание на думата написана само с главни букви!!!

Ахахахаха аз май съм за очила вече :tongue Олеее не знаех, че съм толкова зле мале мале :blink:

^Virgo^  -  :):)

JDFU - ето какво ми дава про опит да кача wav.

Error.gif

Ot tva mi stava qsno samo edno - Softuera e pisan na Delphi :bgrin: Ama da ti kaja - az nqmam mnogo opit s GSM-i kachval sym 5-6 pyti na telefona na sestra mi i tva e. Po-dobre nameri nqkoi drug :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...