WriteR4e Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи имам пролЕмче между първа и втора част.Когато сънувам или квото е там трябва да намеря някво бебе до колкото разбрах.Само че обиколих нивото наи-малко 15 пъти и ништо не намирам а само го чувам как вряка там... Ако можете да ми кажете къде е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Значи имам пролЕмче между първа и втора част.Когато сънувам или квото е там трябва да намеря някво бебе до колкото разбрах.Само че обиколих нивото наи-малко 15 пъти и ништо не намирам а само го чувам как вряка там...Ако можете да ми кажете къде е... <{POST_SNAPBACK}> Пфф доста зор ще видиш докато го намериш..... аз се лутах час и половина... Просто вървиш докато стигнеш края Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Mi moi 4ovek kak da ti kaja ve4e ne si spomnam no mai4e ima6e edni ni6ki po koito varvi6 i ako padne6 dolu umira6.Ta zna4i trqbva da naceli6 pravilniqt pat .rosto ne ucelva6 patq.Pone az si mislq 4e za tova stava vapros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 Пфф доста зор ще видиш докато го намериш.....аз се лутах час и половина... Просто вървиш докато стигнеш края <{POST_SNAPBACK}> КъФ край бе Аз толкова не съм се въртял на около стадиона на тренировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 az barzo go namerih.Mai trqbva da slu6a6 kade bebeto pla4i po silno Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 Ми аз го слушам че плаче до една стена и тръгвам да обикалям стената.Само че се въртя в кръг,а като ида по-далече спира да плаче. Ами сега...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 i az sym ya igral otdavna i mislya 4e e tva s 4ervenite ni6ki deto tryaa da vyrvi6 verno be6e mnoo dylgo.....e imai tyrpenie de se nyakoi put 6a ulu4i6 pravilnia ....ima6e mai i edin labirint....ole ne pomna Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 трябва да стигнеш до една врата от която излиза една червена нишка. тръгваш по нишката и на разклоненията слушай бебето от коя страна реве по-силно и тръгваш на там. накрая се стига пак до една врата и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 трябва да стигнеш до една врата от която излиза една червена нишка. тръгваш по нишката и на разклоненията слушай бебето от коя страна реве по-силно и тръгваш на там. накрая се стига пак до една врата и това е <{POST_SNAPBACK}> Стигнах го,братле.Сега ако падна Link to comment Share on other sites More sharing options...
van_ds_ff Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 kato trugne6 po 4ervenata ni6ka nai ve4e se osly6vai ot koi posoka pla4e bebeto izigrah ja otdavna no si spomnjam 4e sled kato trugne6 po 4ervenata ni6ka varve6e se varve6e ne mnogo 6toto trjabva da sleze6 na po dolna nijka abe malko e oburkano no az vinagi go minavah mnogo burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Ako stava vupros za edno nivo deto navsqkude izliza dim se edno ot nqkva 6ahta spored men tva nivo e baq gadno 6toto imz super mnogo vrati i taku trqbva da gi obikoli6 vsi4kite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice_boy^^ Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 Трябва да вървиш само надясно и само по най-долните нишки и ще го стигнеш. Когато съм го играл тва ниво съм си умрял от ужас, щото беше през нощта и всичко беше изгасено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted December 31, 2004 Share Posted December 31, 2004 OOOOOO daaaa ami az oshte igraia na neq, v smisal otvreme navreme si ia puskam taka za malko da popucam:),gadni4ko si e tova labirint4e, az go nacelvam na kusmet tozi put, stiga se do ena nishka naistina i trugvash po neia , no predpolagam, 4e si v labirinta oshte,USPEH vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted January 17, 2005 Share Posted January 17, 2005 abe hora nz kvo stava na niakoi igri kato Max Payne 1 , The Sims mi iska MS-DOS i na men mi dava 4e MS-DOS e razvalen a MS-DOS sa mi e napulno zdrav tva e nekav virus a Panda anti virus ne go fa6ta kajete kvo da praq Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 въпросът ми е технически. не мога да я пусна. когато стартирам и си настроя видеото пуска черен екран и дава ерор на С++ лайбрърито че има грешка. как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 Mi pi4 mislq 4e ot dekemvri ve4e si go minal tfa .A otnosno vaprosa na bigico:ami pi4 i na men mi dava6e sa6tiq problem ama zeh disk-a na edin dryg priqtel i sa oprai.Pri men na tfa sa dalje6e problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.