Jump to content
BulForum.com

max payne 1

WriteR4e

Recommended Posts

Значи имам пролЕмче между първа и втора част.Когато сънувам или квото е там трябва да намеря някво бебе до колкото разбрах.Само че обиколих нивото наи-малко 15 пъти и ништо не намирам а само го чувам как вряка там...

Ако можете да ми кажете къде е... :confused :blink: :wacko:

Значи имам пролЕмче между първа и втора част.Когато сънувам или квото е там трябва да намеря някво бебе до колкото разбрах.Само че обиколих нивото наи-малко 15 пъти и ништо не намирам а само го чувам как вряка там...

Ако можете да ми кажете къде е... :confused  :blink:  :wacko:

Пфф доста зор ще видиш докато го намериш.....

аз се лутах час и половина...

Просто вървиш докато стигнеш края :blink: :wir :tongue

Пфф доста зор ще видиш докато го намериш.....

аз се лутах час и половина...

Просто вървиш докато стигнеш края  :blink:  :wir  :tongue

КъФ край бе :bgrin:

Аз толкова не съм се въртял на около стадиона на тренировка. :wacko: :D

Ми аз го слушам че плаче до една стена и тръгвам да обикалям стената.Само че се въртя в кръг,а като ида по-далече спира да плаче.

Ами сега...? :confused

i az sym ya igral otdavna i mislya 4e e tva s 4ervenite ni6ki deto tryaa da vyrvi6 verno be6e mnoo dylgo.....e imai tyrpenie de se nyakoi put 6a ulu4i6 pravilnia ....ima6e mai i edin labirint....ole ne pomna :wacko:

трябва да стигнеш до една врата от която излиза една червена нишка. тръгваш по нишката и на разклоненията слушай бебето от коя страна реве по-силно и тръгваш на там. накрая се стига пак до една врата и това е

трябва да стигнеш до една врата от която излиза една червена нишка. тръгваш по нишката и на разклоненията слушай бебето от коя страна реве по-силно и тръгваш на там. накрая се стига пак до една врата и това е

Стигнах го,братле.Сега ако падна :angry1 :angry1 :angry1

• 3 weeks later...

kato trugne6 po 4ervenata ni6ka nai ve4e se osly6vai ot koi posoka pla4e bebeto

izigrah ja otdavna no si spomnjam 4e sled kato trugne6 po 4ervenata ni6ka varve6e se varve6e ne mnogo 6toto trjabva da sleze6 na po dolna nijka abe malko e oburkano no az vinagi go minavah mnogo burzo

Трябва да вървиш само надясно и само по най-долните нишки и ще го стигнеш. Когато съм го играл тва ниво съм си умрял от ужас, щото беше през нощта и всичко беше изгасено. :ghost :ghost :ghost

OOOOOO daaaa :) ami az oshte igraia na neq, v smisal otvreme navreme si ia puskam taka za malko da popucam:),gadni4ko si e tova labirint4e, az go nacelvam na kusmet tozi put, stiga se do ena nishka naistina i trugvash po neia , no predpolagam, 4e si v labirinta oshte,USPEH vse pak

• 3 weeks later...

abe hora nz kvo stava na niakoi igri kato Max Payne 1 , The Sims mi iska MS-DOS i na men mi dava 4e MS-DOS e razvalen a MS-DOS sa mi e napulno zdrav tva e nekav virus

a Panda anti virus ne go fa6ta kajete kvo da praq :( :( :( :(

• 2 months later...

въпросът ми е технически. не мога да я пусна. когато стартирам и си настроя видеото пуска черен екран и дава ерор на С++ лайбрърито че има грешка. как да го оправя?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...