Alukard Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Купувам предлагаите пак ако някои иска нека ми го донесе подарък за РД то във събота Приемам предложения. И да има лоши сектори да не са много на мене ми трябва за разкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
emilios Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 5,1Gb. Quantum -20lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crossroader Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 10.2GB western digital no parvo da namera 40GB maxtor ili seagate ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hameleon Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 HDD Seagate U8 6.4 GB Model: ST36811A Оригинално е облечен в гумиран калъф... Цена 11 лв. снимка За разнасяне става, за основен не. Няма BAD сектори, всички тестове на производителя показват че е ОК, обаче прави проблеми като основен хард. Какви точно немога да кажа, доста си поиграх с него. Просто като поработи повече време понякога спира. След рестарт си работи пак. Ако е за пренос на данни мисля че няма да има ядове. Като втори хард съм го ползвал доста и не е имало проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.