Jump to content
BulForum.com

Коя е най-добрата карта на Counter-Strike?

X-Plode

Коя е най-яката карта на CS според вас?  

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Играете ли CS ? И коя е вашата любима карта :)

ПС

Картите включват и разновидностите си. Смисъл ако търсите de_dust2 Или de_dust4ever ,но не ги намирате - просто изберете de_dust .

:blink:

Оле пич стига пускай теми бе моля ти се :cry Скоро никой не е успявал да флоодне така яко форума. иди на play.evrokom.net и там питай коя е най добрата карта :wacko:

Men lubimata mi e de_dust2 ama glasuvah za cs_houses za6toto ne e vidqh i neznaeh 4e za neq trqbva da glasuvam na de_dust.A ot kolkoto za sniper 5 4e e nai dobrata za 1vs1 tva ne e vqrno nai hubavata e houses-a za6toto v tazi igra nare4ena Counter-Strike ne trqbva edinstveno da strelq6 dobre a da ima6 taktika koq ne moje da se pokaje v sniper_5 , iskam da kaja da ne si pomislite 4e govorq za tradicionnite ka6oni ,a da moje6 da debne6 protivnika, da go iznenada6 i t.n

de_dust2 RulzZz :punk :punk :punk :punk :punk :punk

:bgrin: Spored men de_snipe_it5 e nai dobreta karta!

No ne barzaite da me oprekvate!!

tq e nai-dobre samo za 1vs1:

za6toto i dvata otbora sa ravni!! nqma ne6to ot sorta"Awe to taka ne e 4estno ti moje6 da izvede zalojnicite pac ot moita baza se izliza trudno"

de_snipe_it5 nqma takiva raboti!!!Ili pac da se tarsqt 2 4asa!!!

Naistina ima samo bomba za terorqgite,no mislq 4e nikoi nqma da q zalaga posredata na meleto!!!:bgrin:

За мен най-добрите карти са Ацтек и Дъст. Като съм ходил по турнири тва ми бяха любимите, е и хаусес ама тя не е турнирна :D

На мен най-любимата карта е de_sniper5it.Тя е супер яка и малка, но това не позволява да се играе от повече от 3-4 човека в един отбор. :D

Едно време много ме кефеше 5star жалко че никой не я играе :( имаше много идея в нея. Някак си реална ми се струваше .. нищо че повечето хора не мислят така :)

ами d_dust,астек-а и Инферното плюс снайпер_5 за 1vs1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...