JIS Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 така понеже АЗ не ходя по зали от ... доооста години и сега ми трябва да знам коя е най-голямата в пловдив ... но целта е ПЦтата в залата да не са разположени на 2, 3+ етажа чух че Фейсис в тракия била със 150 ПЦта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameseeker Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 4esno da ti kaja ne mi puka koq e nai golqmata mi kakvi sa PC-tata v neq. Poneje az pomnq po edno vreme kak v Speeda imashe 70 kompiutyra ot koito polvinata ne vyrvqha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 да, 150 пк-та тя е най-голямата в Пловдив и даже мисля че е и най-ефтина Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 150 koмпа, но мониторите преди 6 месеца бяха отврат. Като седнеш 2лв за 4 часа и очите ти са на компот Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 150 koмпа, но мониторите преди 6 месеца бяха отврат. Като седнеш 2лв за 4 часа и очите ти са на компот <{POST_SNAPBACK}> to4no tova mi se slu4i i na men Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 PCtata sa 6taigi i monitorite nerabotqt kakto trqbva.Samata zala se poddarja super nemarlivo.Ina4e mai tq e nai golqmata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2004 Share Posted December 13, 2004 Най-голяма - Speed тракия (Faces) На тема зали можете да ме ползвате като атлас, работил съм в доста зали в Пловдив, а в останалите съм ходил в активните ми геймърски периоди. Мен ако питате - Мрежата е най-добре. Нет-а е стабилен, машините са добре оптимизирани и работят перфектно, а и са мощни. 4k не съм бил отдавна, но според мен е снобарска издрънкана зала, въпреки, че е може би най-известната, а и в момента най-старата съществуваща. Speed-а в тракия е един грамаден хамбар с компютри, ужасно шумен и препълнен постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 13, 2004 Author Share Posted December 13, 2004 абе не ме интересува кви за ПЦтата в залата ок разбрах че Фейсис (Спийд) в Тракия е най-голямата а след нея ? интересуваме само колко ПЦта има в залата и що-годе как са мониторите Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 айде бе помогнете ми ... хич не ги знам залите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 @JIS Значи най-голямата зала я разбра коя е! От много време не съм ходил на зали, но по мой наблюдения другите са м/у 40-60 pc-та.А това са Speed на центъра, speed на централна гара, 4к около 60 pc-ta и R-net около 50 pc-ta. Като най-добрата за мен е 4к понеже вътре е забранено пушенето, админите не дават да се пуска силно музика, не дават да се вика. Абе заличката си е спокойна и за тва ме кефи. Иначе наистина си ебало майката не моиш си свалиш една mp3-ка В другите прекалено много лапета ходят и могат да те побъркат @The`ScorpioN какво значи снобаркса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 абе не ме интересува кви за ПЦтата в залата ок разбрах че Фейсис (Спийд) в Тракия е най-голямата а след нея ? интересуваме само колко ПЦта има в залата и що-годе как са мониторите <{POST_SNAPBACK}> @JIS аз ходя там веднъж в седмицата за по доста време!' 1.Има около 60-70 компа с 2400Mhz,128MB video,256 DDR RAM(ne im znam markite),има още 20-30 компа 1800Мhz 64MB video,256RAM,има и компове които са с принтери,скенери и др които са само за такива работи. Мониторите са COMPAQ бля бля бля Trinitron и май са 17" ама не съм сигурен. От начало като седнеш и включиш монитора малко трепти(това е само когато си на десктопа)но после се оправя! Има много игри и интернета е що годе бърз! Тва е което мога да ти кажа!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 14, 2004 Author Share Posted December 14, 2004 абе майна стига с тия мнения коя зала ви харесва ... това не ме интресува! има ли още някоя зала в пловдив с около 100 ПЦта ?? също така не ми пука какви са машините, дали се пуши или е тихо ? ТАМ ще има ЛанПарти. правилата там са от нас (аз и Shade)! моля без излишни коментари защото ще се обърна към администраторите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 има ли още някоя зала в пловдив с около 100 ПЦта ?? <{POST_SNAPBACK}> НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 С 100 ПЦ-та няма, но аз знам още две по-големички зали.Не мога да ти кажа точно колко ПЦ-та има в нея, но са доста.По-голямата е SOS, а другата е Universal Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 Писна ми да трия постове от темата. Само днеска съм изтрил 12 поста. Пишете по това което се пита, а не в коя зала ви харесва най - много. Темата е "Коя е най - голямата....". абе майна стига с тия мнения коя зала ви харесва ...това не ме интресува! Следващия които ми пише в тази тема извън това което се обсъжда ще получи официално предупреждение(warn). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.