Jump to content
BulForum.com

Цифров Фотоапарат-Съвет

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Lucky Luciano, тоя НР, (дето ти го предлагат, е много стар вече. А и фотоапаратите тип "сапунерка" не ги препоръчвам на никого.

На основната тема - съветвам нашия приятел FORCEBYTE да се консултира с www.dpreview.com и с професионален фотаджия, преди да тръгне да назарува !

Ставало е вече дума, но ако човек иска да има наистина хубав апарат, трябва да забрави за малките джобни модели. И двадесет мегапиксела матрица да им сложат, с обективче колкото цигара не може да се докара необходимата светлосила и човек снима на реално много по-малък резолюшън. Пък и то за домашни цели повече от три и половина - четири Мп са безпредметни.Също така е най-добре въобще не бройте за екстра цифровото варио. Вервайте ми, за нищо не става :D

Забелязвам, че в тоя топик твърде малко се говори за обективи и за оптика въобще, а това е основата на един апарат! Човек може да си позволи матрица от не особено известна марка, но обективът трябва да е задължително хубав.

Аз ползвам ей това -http://www.dpreview.com/reviews/specs/HP/hp_850.asp. Стара машина, без особени екстри, вече дори не се прозвежда, но благодарение на своя 114 x 80 x 84 mm обектив Фуджи прави прекрасни снимки и ще ми служи още сума време, без да има от какво да се оплаквам.

Вкратце моят съвет е - вземете си апарат с голям обектив, па дори и на старо. Дребосъците, дето се събират във вътрешния джоб не са фотоапарати, а по-скоро фотобележници. Ниско им е таванчето просто. Имах такъв, та знам.

Ха със здраве!

1. Kakto kazaha po-gore cifrovoto vario ne go broi

2. Hubavo e da e sas sobstvena bateria- koiato se zarejda kato pri GSM-ite, a ne

modeli ot 1.5V (makar i akumulatorni) za6toto ot ka4vane i svaliane 6te se

s4upi nakraia :blink:

3. zadaljitelno nad 2 MP(1600x1200) pri pe4at 300dpi tova otgovaria na ~ 9x13cm

snimka

4. Za okolo 400lv v Office 1 predlagat BULGARSKI s web kamera i ... o6te dosta

vazmojnosti. Prizvejdat se mislia ot Datecs i modela be6e ne6to s D :huh: .

за повече ПРОФЕСИОНАЛНА информация за фотоапартите питайте в Форума на :

www.photo-forum.net

ТАм има доста добре е обяснено кой, какво , защо...

btw:

CANON S1 IS - ne go vzimai!!!!!

Canon Digital IXUS 40-800лв. - nameri IXXUS 430 !!!! po-dobyr e ot nego za sy6tote pari!!!!!

евтин фороапарат с много настройки ви насочвам към SAMSUNG A6 -

Който не се всуша в този post, ще дойде време когато ще сужалява...

Не искам да ми вярвате, а просто да проверите това което казвам :)

виж Reviewtata в www.steves-digicams.com и прецени какво точно ти трябва...

единия ще има едни функции, друфия други... почети и определи какво точно на тебе ти върши работа :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...