Jump to content
BulForum.com

Цифров Фотоапарат-Съвет

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Според мен Canon! Много са добри!! Заслужават си парите! Единственото което може да не ти хареса са това че повечето фотоапарати имат ограничение на запис на видеоклипове. То все пак и трябва да се купуват и видеокамерите им. Това е единствения недосттатък според мен!! Всичко друго за което се сетиш е в тяхен +.

Преди да си избрал апарата остави си парички за флаш картата!!

Защото и там ще ти трябват !!! Да не стане така че да го купиш и да нямаш достатъчно рам, за да го ползваш като хората!!!!

Аз бях няколко месеца така - много гадно!!

А и си остави 20тина лева за хубави батерии!!!!

Виж тва:

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...&hl=fotoaparati

Преди да си избрал апарата остави си парички за флаш картата!!

Защото и там ще ти трябват !!! Да не стане така че да го купиш и да нямаш достатъчно рам, за да го ползваш като хората!!!!

Аз бях няколко месеца така - много гадно!!

А и си остави 20тина лева за хубави батерии!!!!

Kolko struvat flash kartite i kvi sa teq baterii da ne sa zlatni :cry

1.canon

2.Olimpus

3.Sony или HP

Това е моето мнение за фотоапаратите!!!

Идбираш си марка! Отиваш в магазина! И според парите си избираш модел-1,2,3 - които си харесаш! Разпитваш продавача от до!!

Пребираш се и почваш да четеш в нета всичко което има за избраните от тебе фотоапарати!!!

Да си сигурен кое е най-добре за тебе!!!

Ако до сега не си боравил с цифров апарат недей бърза!

намери от някъде (някой приятел) и разучи кое как става!

Да си имаш представа от всичко! Защото ако ще го вземаш на лизинг то поне да си заслужава!!

Винаги съм твардял ! - По добре да сабрирам по 20 лв. на месец вместо да плащам лизинга, и за същото време докато го изплатиш, вече ще си събрал достатъчно пари да си вземеш по хубава техника от началната която си си харесал!

А и за тва време могат да станат много работи! Или най малкото ще знаеш точно какво искаш и с удоволствие ще си го купиш!

Изказвам лично мнение! Моля без упреци.

1.canon

2.Olimpus

3.Sony или HP

Това е моето мнение за фотоапаратите!!!

Идбираш си марка! Отиваш в магазина! И според парите си избираш модел-1,2,3 - които си харесаш! Разпитваш продавача от до!!

Пребираш се и почваш да четеш в нета всичко което има за избраните от тебе фотоапарати!!!

Да си сигурен кое е най-добре за тебе!!!

Ако до сега не си боравил с цифров апарат недей бърза!

намери от някъде (някой приятел) и разучи кое как става!

Да си имаш представа от всичко! Защото ако ще го вземаш на лизинг то поне да си заслужава!!

Винаги съм твардял ! - По добре да сабрирам по 20 лв. на месец вместо да плащам лизинга, и за същото време докато го изплатиш, вече ще си събрал достатъчно пари да си вземеш по хубава техника от началната която си си харесал! 

А и за тва време могат да станат много работи! Или най малкото ще знаеш точно какво искаш и с удоволствие ще си го купиш!

Изказвам лично мнение! Моля без упреци.

Mnogo ti blagodarq za vnimanieto naistina trqbva da go izmislq vnimatelno 6toto tva ne sa malko pari pak i kato si kupuvam da e hubavo q.

Може да продължим темата с url за настройки на цифрови фотоапарати?

Кое, как е по добре! Например ISO, нощно снимане, пеизажи, видове светлина, лампи, фокусиране при пушек и т.н.

Ще се радвам ако има хора да изложат мнението си по тези въпроси!

А и така текушия куповач ще разбере с какво ще се сбласка след покупка на дигитален фотоапарат!!

Кое, как е по добре! Например ISO, нощно снимане, пеизажи, видове светлина, лампи, фокусиране при пушек и т.н.

А и така текушия куповач ще разбере с какво ще се сбласка след покупка на дигитален фотоапарат!!

Da tuka mnogo si prav,za6toto po tezi ma6inki ima vse o6te mnogo neqsnoti za golqm broy ot horata osobenno za tezi kato men koyto ne sa barvali takova ne6to :)

То си има батерии към самия фотоапарат!

Но са 1600Mah!!

За HP марка - много добра цена - качество!!!!!!

Sporedmen kato za na4alo 6te mu var6i rabota i s tazi bateriq.

btw GoDZiLa ispolzvai EDIT

Mi 4estno da vi kaja teq modeli sa mnooooo qki ama se 4udq ve4e OLYMPUS ili CANON :confused

Kakvo ozna4avat tezi ne6ta

4.0 Mегапиксела CCD

5.7х цифрово варио

DIGIC процесор

5 точков интелигентен автофокус

1.5” LCD дисплей

3 мин видео със звук

Li-ion батерии и зарядно устройство

Директен печат, PictBridge стандарт

4.0 CCD - фотоапарата е с 4Мегапикселова матрица. т.е. е 4 Мега пикселов

5.7х - Е цифрово увеличение на образа ( при което се губи качество на снимката, тъй като то не доближава до обекта, а само го изрязва на по ниска резолюция. Избири си модел който освен дигитален има и оптически зум например 3х - при него не се губи качество!

1.5” LCD дисплей - повечето дисплеи са толкова големи, а и не ти трябва по-голям! Моят е толкова и е пре достатъчен да се разглеждат всичките снимки!!

Като имаш предвид и че при разглеждане на цифровите снимки можеш допълнително да ги зумнеш!

Ограничено 3 мин. запис на видео със звук!

Батерията ми се струва добра!!

точков интелигентен автофокус - това прихваща обектите и ги разпростира в пространството според което прави снимката?

Надласяне за нощна снимка на Canon:

ISO стандарт на 200 и авто светкавица?

Така добре ли е? Прави ги снимките но зависи и от ответлението:

Него сам го дал на Авто - Някви идеи ? По добър вариант?

Вземай Канон А85, А90, А95, А70, А75, А80 за който ти стигнат парите и няма да сбъркаш. Да не говорим че А60 също е достатъчно добър ама май го спряха. 2мпх стигат за 9х13см снимки. А80 също е спрян ама ако си намериш е много добра сделка. Имат и ръчни настройки така че като се понаучип с Автомата ще може малко и да го поръчкаш. Обаче имай впредвид че А-серията /без А300, А310 и А400/ ползват 4 АА батерии, т.е. е добре да имаш 2 комплекта /демек 8 батерии/.

Пък ако искаш да спестиш някой лев за флаш карта и батерии - SAMSUNG със SHEIDER оптика. Имат си Li-Ion батерия и снимат сносно. То до 1000лв сичко снима сносно ;-)

Аз никаде не намерих БГ страница за цифрова фотография, която да обеснява най-подробно всяко едно звено на цифровите апарати! Много в важно да е добре настроен фотоапарата преди да вземеш да правиш снимки! На мен лично много пъти ми се е случвало да сменям режимите на работа нощно време! (Абсурт да е Авто)

А напримерно си на купон ! Или в Дискотека!! Светлини+пушек и една работа става! Пробвах една снимка с срещу пушек !!! Леле цели 3мин. държах фотоапарата докато снима- е тогава бях го нагласил и доста деликатно де но все тая!!!

Ква е тая работа!!! Все пак е Canon PowerShot A200.

А нещо по темата. Един цифров фотоапарат от 1,6 до 2МП е напълно (предостатъчен) достатъчен за размери от 10-15см снимки!!!!

Надявам се някой да намери повече инфо за настройки при различна светлина на БГ.

10х

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...