Jump to content
BulForum.com

Nqmam DESKTOP?!

N_Igma

Recommended Posts

Taka zan4i puskam si az PC tazi sutrin i hopnqma desktop! Nito start meny nito system tray ni6to! Hubawo 4e ot task manager podkarah run i Internet explorer. Nqkoi moje li da pomogne???

PS: Sorry za 6liokavicata, ama nema flex type.

Tova si mi e normalniq deskop koito vseki dan go gledam(prenebregam 4e e otrupan s ikoni po prinzip). Su6to win butona ne pusk start. Nqkoi da moje da pomogne?

Ами има една настройка Desktop и иконите ти изчезват.Мисля, че беше нещо такова.И при мен беше ставал тоя номер.

Намерих го: Десен бутон, Arrange Icons By --> Show Desktop Icons...

A kato desen buton ne iskarwa menu!? Dali v win explrer moje da stane?

A vyobshte nqkakvi ikoni imash li? Po explorera? Gore raznite home,stop i takiva neshta? Zashtoto na men taka mi bqha iz4eznali vsi4kite ikoni i kazvashe 4e nqmalo neznam si kakyv dll.

Edit: Control Panel/Display Properties/Desktop/customize/

No ako ne si go expandnal control panetla neznam kak shte stignesh dotam. Ako nqkoi znae da mi kaje i na men ;)

Sin ekran.... ot task manager moga da pusna razi programi ina4e desktop ot win explorer si e OK. Home i drugite si gi imam... No nqmq start menu i kickane vurhu siniq deskot ne izkarva menu, nit puk win butona. egati 4udoto :confused

Ами предлагам ти вместо да стоиш тука и да се мъчиш.Да си фаниш WinXP-то да го сложиш в CD-то.И да си рестнеш компа.ПОсле операцията преинсталиране на Windows не е сложна. Защотото като гледам от 8:00 часа си станал и си писал във форума.За това време отдавна щеше да забравиш, че имаш проблем...

kofti... sega i disk s XP trqnwa da tursq :sick ... Are i bez drugo 6a smenqm procesor i duna taka 4e maj 6a sam bez PC nqkolko dni

От task manager-a пробвай да пуснеш explorer.exe, ако се нормализира положението сканирай за буби може да си хванал нещо ако не се оправи предлагам ти да направиш това кото ти предложи @Liverpool`Fan`1

Ехааа! ТОВА ВЕЧЕ Е СТРАННО! Без да искам затворих виндовс еьплорер и като се опитах да го пусна пак от никъде ми се върна десктопа! Вече му се появи и старт менто и другите процеси се връщат! Яко...

Трябваше да пробва6 с ,, the last conf. that worked '' . При стартиране задържаш F8 и си в start up menu на win-на .

PS:Разбира се ако си с xp

Taka zan4i puskam si az PC tazi sutrin i hopnqma desktop! Nito start meny nito system tray ni6to! Hubawo 4e ot task manager podkarah run i Internet explorer. Nqkoi moje li da pomogne???

PS: Sorry za 6liokavicata, ama nema flex type.

От task manager избери new task и напиши explorer

и всичко трябва да е наред но провери че има нов троянец който го прави това :blink: внимавай с дезинфекцията защото води до format c:

Spokoino precaka se predi niakolko dni pak... I bez drugo e vreme za upgrade puk i edno formatirane nqma da mu navredi. @zograf: tova go otkrih bez da iskam kato clicknah v task manager ama vse pak blagodarq!

P.S Pak sorry za shliokavicata no pak nqma flex type. PPS A toia troianec s kakvo go hva6ta6???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...