Jump to content
BulForum.com

Nero Help Needed

Amancer

Recommended Posts

Значи проблема е следния:

Имам записвачка и когато опитам да запиша диск (било то на Nero или на каквато и да било програма) ми казва че нямам диск in the drive... Моля някой за хелп, че ми треа спешно.

П.С. Сори, че не потърсих за такава тема. предполагам, че има... модераторите да извиняват...

Значи проблема е следния:

Имам записвачка и когато опитам да запиша диск (било то на Nero или на каквато и да било програма) ми казва че нямам диск in the drive... Моля някой за хелп, че ми треа спешно.

П.С. Сори, че не потърсих за такава тема. предполагам, че има... модераторите да извиняват...

Пробва ли първо от настройките на програмата да си посочиш записвачката като дефаут рекордер???

Става така за Nero:

Ако си с Nero 6&: отваряш Nero express,след това има бутонче "Nero", слез това от лентата с менютата отваряш recorder и после choose recorder и си писочваш твойта писачка.

Ама според мен по подразбиране трябва да ти я е избрала.Ако не е това, значи имаш хардуерен проблем!Дано писачката да е в гаранция!!!Айде със здраве!!! :D

imah sushtiya problem s moeto sony cd-rw nyakolko puti.Vseki put se opravyashe kato preinstalirvah drayverite mu.Prosto gi uninstalni i sled tva kaji na windowsa pak da ti gi nameri.Ako ne e tva znachi ti se e skapala zapisvachkata.

A,mejdu drugoto kakvi programki za zapisvane imash,Interesuvam se ot alternativite na neroto.Namerih si samo ashampoo..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...