Jump to content
BulForum.com

може ли на едно pc с две клавиатури

Recommended Posts

искам да играя с едни приятели на някои спортни симулатори които имат възможност да се играят двойна на едно pc но с джойстик и с клавиатура.ако сложа една клавиатура с ps/2 и една с usb ще стане ли ?

искам да играя с едни приятели на някои спортни симулатори които имат възможност да се играят двойна на едно pc но с джойстик и с  клавиатура.ако сложа една клавиатура с ps/2  и една с usb ще стане ли ?

Mojesh da probvash , no sym 99% siguren 4e she se sbygne.Shte stane konflikt m/u dvete klaviaturi i po to4no tova koeto prashtat

искам да играя с едни приятели на някои спортни симулатори които имат възможност да се играят двойна на едно pc но с джойстик и с  клавиатура.ако сложа една клавиатура с ps/2  и една с usb ще стане ли ?

@EazY нали знаеш, ПЦ-то не тръгва без клавиатура, затова нещо ме кара да мисля, че с две ще се получи все едно е без. Те двете взаимно ще си пречат, а дори и да тръгне много се съмнявам, че ще може да се играе нормално. ;)

Аз що така си мисля, че ще тръгне (вече за играта незнам) :blink: Номера би трябвало да се получи с две USB клавиатури, стига тъпия Win да не бъгне нещо. Но малко ме съмнява някой луд геймър да го свърши т'ва.

PS2/USB 6te stane pri startiraneto no ot tam natatak se samnqvam predpolagam 4e windowsa 6te izvadi gre6ka o6te pri razpoznavaneto na USB klaviaturata.Neti pre4i da probva6 risk za samiq windows nqma samo 6te dade6 res i 6e drapne6 ednata klaviatura.

btw M_I_T_A_K_A kwa e polzata ot dwete mi6ki???

@EazY нали знаеш, ПЦ-то не тръгва без клавиатура, затова нещо ме кара да мисля, че с две ще се получи все едно е без. Те двете взаимно ще си пречат, а дори и да тръгне много се съмнявам, че ще може да се играе нормално. ;)

ай на бас, че моя компютър тръгва без клавиатура. Да не говорим, че имам един компютър дето работи постоянно, няма нито монитор, нито мишка, нито клавиатура и си върви като пушка

Вземи почети малко преди да се изказваш неподоготвен. :allien

Znachi moeto neKompetentno mnenie che nisto ne prechi da se probva. :) Nai veroiatno niama da poluchish jelania efekt zastoto dori i da zaraboti sisitemata ste stane sastoto kakto i kogato ima 2 mishki. i dvete rabotiat ednovremenno i ednakvo. t.e. ako natisnesh A na ednata ili na drugata ste e vse edno. Moje edinstveno da postignesh udobstvo ako igrata moje da se izbirat kopcheta za vseki igrash i si izberete razlichni ... pone az taka mislia.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...