DMX Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 За всички фенове на може би най-мъжкия спорт !След броени минути почва мача(повторението)на Виталий Кличко срещу англичанина,за титлата в супер тежка категория.Мача е по Евроком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Хубаво, че каза бях забравил.А между другото тоя Кличко за Германия ли се състезаваше??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 za ukraina Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Kak e mojal da pobedi Maik T. tva tapo prase Wiliams.Ukraineca go ubi I na men ми беше писнало от "църни" шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Тоя Кличко като го почна още от 1-я рунд та до 8-я го биеше много здраво. Ама Уилямс се държа мъжки и пак бая издържа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
step_by_step Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Абе аз мача на Кличко и Уилямс не го гледах много-много, защото храних детенце, но предния бой го гледах целия, заслужаваше си! Василчоу, много тъпо си се изказал батка! Ако беше някой друг на мястото на "това прасе Уилямс" нямаше да издържи и 2 рунда. Пък и Тайсън, откакто последно го утрепа чичо ти Ивендър Холифийлд май не е играл мач, това не е като да караш колело- губи се форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted December 12, 2004 Author Share Posted December 12, 2004 Бахти мача.Мъжки бой,само това мога да кажа.Кличко доказа отново,че няма кой да го победи в съвремения бокс.Между другото,ако сте гледали пача му с Люис,коментаторите по НВО казаха,че това е най-зрелищния мач в съвременния бокс.Пък и ми беше писнало от "църни" шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted December 12, 2004 Share Posted December 12, 2004 Макар и да не гледам Бокс , тоя Кличко кърти бойлери Аз имам чувството че 7 и 8 рунд го жалеше,щото некви "лекички" удари (за бокса имам предвит) ама тоя черния се държеше,копелето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nibelung Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 nay-posle nyakoy da nabie "afro-amerikancite" druga duma mi se shteshte da napisha ama pak shtyaha da mi tryasnat warn za rasizym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted December 14, 2004 Share Posted December 14, 2004 Nqkade prochetoh che Lenyx Luis e reshil da se vyrne na ringa- sled kato e gledal macha mejdu Klichko i Wiliams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.